Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.

1. View: https://twitter.com/myrotvorets_/status/1115840582033772544?s=20

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я по посиланнях не хожу. Можна комп завірусувати. Ви своїми словами дайте відповідь на конкретне запитання: Бігус - брехун чи ні?
    А то викручуєтесь як вуж на гребінці.

3. Там потрібно слухати, я не вмію так матюкатися. Не жмоться. Постав нормальний антивірус, ліцензійований

4. - Брати та сестри, помолимося за те, щоб Господь дарував розум, мудрість українському народові на президентських виборах.
    - Святий отець, ну не можна так відверто агітувати проти Зеленського.

5. medwedo berlogsoni

По-перше, звертайтесь на "Ви", по-друге, я запитую Вашу особисту думку: Бігус - брехун чи ні?
    Ви думаєте своєю головою, чи чужими? Людина, що думає, чи ретранслятор чужих думок.
    Стосовно антивірусів. У мене три комп"ютери, і на робочому комп"ютері стоїть і антивірус, і Віндовз 8 (мені достатньо). А спілкуюся я з іншого комп"ютера, з Віндовз ХР (хоум едішн), тому я тут заходжу лише на ЛФ, Ютьюб і Укр.нет. Мені достатньо. Ну, ще на кремлівську пропаганду - Ехо Москви і РБК. Тобто, як і Ви, черпаю інформацію із різних джерел.

Скажіть, не мучте. Бігус - брехун чи ні? І, російською, "Одинажды совравший, кто тебе поверит?" Якщо Бігус брехав, на Вашу думку, про наживання Порошенком на російських запчастинах, то чи можемо ми йому вірити і надалі?
    Питання просте, як двері.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Люде, найсмішніше, що порохоботи щиро вважають весь цей треш західним курсом.:))) А після всього цього дивуються підсумкового результату, реваншу.

Знаєте, порохоботи, в порівнянні з вашим сектантством реванш, як ви його називаєте, виглядає не так вже й погано - хай не для мене. Тому що ви втратили ту саму гідність, яка колись 5 років тому вважалася метою революції.
    Не збереження будь-якими засобами поточного генсека, не готовність "брехати усією толпою для святої справи" - як це було з Гриценко,і залякуванням зараз, а збереження гідності, поваги до чужого вибору, толерантності - от що таке прозахідний курс.
    А вони носяться по соцсетях як психи, репостять кілометри бруда та нісенітниці, лякають Сибіром, дефолтом і доларом по 100, жартують про концтабори, благають влаштувати військовий переворот, називають 84% населення країни дебілами, готові зомбувати власних друзів і т.п.
    Ніколи такого не було. Навіть вибори Януковича зблідли на цьому фоні.

Останнє редагування: 10 кві 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1

7. Журналістика
    (білякритичний аналіз)
    Суспільно-політичну журналістику можна розділити на три блоки: репортерство, аналітика і розслідування. Кожен блок має свої особливості і свої стандарти.

Розслідувачі, на відміну від попередніх категорій, це дослідники. Дослідження мають ряду вимог. По перше уникнення суб'єктивності. Для цього можна оперувати лише достовірними фактами і завжди рити в протилежних напрямках. Тобто, шукати як підтвердження гіпотези, так і її заперечення. Для цього потрібно мати незалежні ЗМІ, які заробляють репутацією, а не знаходяться на підкормі власників чи замовників чорнухи та джинси. В українських умовах журналістів розслідувачів немає і бути не може. Ви швидше під Житомиром зустрінете банановий гай, ніж в Україні журналістів-розслідувачів. Якісь там відомі лише сотні користувачів інтернету дослідники популярних сайтів це не розслідувачі (суспільно значима інформація діє, коли мати охоплення не менше 2 млн слухачів/читачів/глядачів). Якщо у тебе немає можливості самостійно донести своє розслідування, то ти є частиною ЗМІ, що його ретранслюють. Проведіть експеримент: перегляньте репортажі Г+Г і порахуйте скільки раз згадувалася зв'язка Порошенко-Свинарчук, а скільки згадають Зеленський -чорний кеш- Коломойський? Ось вам і ціна бігусовських розслідувань.

Іван Хомяк

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехливий вальцманоіде.
    Валюту стали скуповувати по новим правилам, тому і збільшився об’єм.

Українці купили онлайн 19 мільйонів доларів протягом першого тижня дії нової валютної лібералізації.

Про це повідомляє прес-службаНаціонального банку.

"Понад 30 послаблень, що вступили в дію 7 лютого разом з законом "Про валюту та валютні операції", є важливим кроком для поліпшення бізнес-клімату в Україні", - йдеться в повідомленні.

А ось дані за 18-т й рік

Українці скупили у 2018 році іноземної валюти на 11,073 млрд доларів, що на 1,481 млрд доларів більше, ніж було продано валюти. Продано валюти населенням було на 9,592 млрд доларів. Про це повідомили в прес-службі Нацбанку. У 2017 році населення продало валюти на 2,138 млрд доларів більше, ніж купило.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. medwedo berlogsoni

До якої категорії Ви відносите Бігуса особисто. Бігус розслідує і подає фактичні дані, отримані в результаті розслідувань, чи бреше?

Я просто дивуюсь Вам. Одні препости, а власних думок в голові йок (це - мій катрен турецькою)

10. VasMT

Мартіні, Ольго...
    Доки ще ЛФ буде філіалом фейсбуку і твітера?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

В Ізраїлі археологи виявили величезний дивний предмет з чистого золота
    В Ізраїлі під час розкопок стародавнього некрополя робітники випадково натрапили на металевий предмет дивної форми. Пізніше з’ясувалося, що з чистого золота, а вага його становить 8500 грам. В ході досліджень виявилося, що він має овальну форму і не підходить під опис або зразки, які раніше були відомі археологам.
    В Ізраїлі археологи виявили величезний дивний предмет з чистого золота

upload_2019-4-10_9-54-44.png

:mocking:

Катрен про булаву Соломона

В Ізраелі вже знайшли
    булаву для українця,
    ра-а-адуйтесь шановні лохи
    і грузинськеє вино
    наливайте аж по-вінця.
    Мойша з Хайфи вручить її
    хозарському хану,
    котрий і буде царем
    вкраїнському пану.
    А котрому? То питання
    і таких є мо-о-оре...
    а поки що булава
    їде до Менори,
    ну,до міста на Дніпрі,
    де хазарськії простори!

upload_2019-4-10_10-14-19.png

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Пані, не порохоботи втратили залишки здорового глузду, а ви. Ви змішали в обовязках президента все. Елементарних понять про розподіл владних повноважень. Одні кишечно-стравохідні гасла. Все змішалось в голові: кров, гімно, пісок і цукор. Вам по дорозі з Поклонською. Та теж кликала Миколу ІІ.
    Раджу найти час і перечитати своі опуси. Зробити аналіз мозгів не вистачить, але найдіть в своіх дописах щось про оборону, зовнішню політику. Там суцільні повідомлення телевізора. Але вже навіть наші журношлюхи, які спричинились до того, що ви готові віддати краіну в руки наркозалежноі людини, паяца, петрушки тільки б насолити дійочому президенту, тому що телевізор вам про це твердив останні чотири роки, а він не може говорити неправду, пробують переобутись в повітрі і спасти ситуацію, бо побачили який лютий пі@@ець насувається на краіну. А самій дійти до того, що всі ці 5 років хуйло разом з ригами, використовуючи п'яту колону і доморощених клінічних ідіотів, вкладав шалені гроші в підготовку придатного грунту для реваншу, чого не вистачає. Ви самостійно навіть назви не можете придумати тим, хто виступає на захист краіни від посягань ху@ла, а користуєтесь все тими ж підказками кацапа Ілларіонова.
    Я нелякаю вас Сибіром, я це знаю. Тільки не буде як 100 років тому. Перше для нас наступить 1937-38 роки. А потім для тих, хто виживе, наступить 1932-33.
    Вже через рік тут ні одна зараза не признається, що топила за клоуна і спричинилась до занепаду краіни.
    Там один дуже відомий персонаж на просторах твіттера Ледокоін або де чеки вже запустив програму знищення своіх старих твітів. Про всяк випадок. Так і ви. Тільки ЛФ не дає такоі можливості.

• Подобається Подобається x 1
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ляж, поспи и все пройдет, а то не доживешь до светлого дня освобождения человечества от зла)

14. Василь, на ведіть себе як представник золотого фонду радянськоі арміі. Чи майорське звання це видумка і ви все таки представник золотого фонду?
    Не маніпулюйте. Я чітко написав за останні 4 місяці. Я вже мовчу про двіж нелегальних валютообмінів. Цих даних немає. Але є тенденція. І я писав тут про неі теж. Що робиться в Приватбанку - інформація з банку.

15. На відміну від вас, не пробую тут подати свій "брєд" за істину останньоі інстанції.
    Тут Василій, який вважав себе серед вас світочем думки вже закликає богів в особі адміністраторів позакривати рота всім інодумцям, а то він зі своіми ригоідеями тут дуже бліденько виглядає. Тільки він не розписує, що після того, як закінчиться контрак і він отримає своі виплати, переведе в євро і чао діти. Я в спокійну Швецію до родини ловити рибу. А ви вже тут розгрібайте ту хуйню до якоі я доклався.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. D3xh89QW4AE6a_t.jpeg

Стів Джобс

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Стів Джобс - лохам на память про змову!:haha:

upload_2019-4-10_10-56-10.png

Ну,і хто то має пристрілювати? Вася?? Нацики???... В дупі нині їм ті постійні
    державні змови вже! Нині то справа Бога,а не людей! Нехай сам тим і займається,або ВР.
    Кожен тепер захищатиме сам себе і власні інтереси!:yes::yes::yes:

00000а5dp988увds.jpg

18. VasMT

Мій контракт до кінця особливого періоду. Або до 60-ти років.
    Ще п`ять.
    Тому засуньте, брехун, свої вигадки поглибше, щоби через труси не виглядували.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)