Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені здається, що Зеленський просто тролить Порошенка. Каже про дебати на стадіоні, Порошенко погоджується. Каже в баночку попісяти, Порошенко з готовністю ширінку розстібає.
    А ні на стадіон на дебати, ні в лабораторію йти закони не вимагають.
    Стосовно останнього. Припустимо, Зеленський - наркоман і Зеленський перемагає в першому турі. Ну і?
    Пісяти в банку потрібно було тоді, коли реєструвалися в кандидати.
    Тому дійсно, в штабі Порошенка нескінченне "штоделать, штоделать"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

3. View: https://www.facebook.com/100003258531936/posts/2056935584425039/

Село Чмирівка, Старобільського району, Луганської областi. Поховання Героїв російсько-української війни, більшість з яких невідомі. Поміж сосен, хрести з скромною чорною табличкою: «Невідомий Герой України».
    Дивовижна тиша і спокій, як винагорода за пекельний вогонь градів і тупу злобу орків, які не знали жалю навіть до мертвих. Так тихо, що хочеться розчинитися в цій тиші і залишитись з Ними. Можливо це гріх, але іноді заздрю їм, легкою братською заздрістю з терпкуватим присмаком смутку. Заздрю, бо маю непоборне бажання послати до біса королів і блазнів, кукловодів і тих кому по приколу. Залишитись з Ними тут, бо Вони були справжні. Були і залишились справжніми.
    Є лише один зв’язок з зовнішнім світом – ДНК. Страшна абревіатура для матері чи дружини, за якою нема надії. Надії, що він в полоні, зранений, скалічений, але живий.I колись вранці постукає легенько у шибку і тихо скаже: «Мамо, це я…».
    За сто метрів звідси ,ціла країна завмерла в очікуванні другого акту трагікомедії. Аналізи, стадіони, дебати… Комусь моторошно, комусь по приколу, комусь просто похер. Що відчуваю я? Я не відчуваю нічого. Я перестав відчувати з жовтня 14-го. Я знаю лише те, що якщо не заслужив лежати з Ними тут, серед тиші і спокою, маю жити і робити. Робити все що завгодно, аби їх смерть не була марною. Мені похер аналізи, дебати і інші приколи. Мені не страшно, що хтось спробує відібрати свободу, загнати в стойло ,чи знову побрататися з орками. Не страшно, бо точно знаю, що сотня тисяч таких самих посіпак як я набереться. Я пізнаю їх по погляду, сумному і ледь вловимо відсутньому .Це погляд вільних людей. Він миттєво стає присутнім, рішучим і впевненим. Жодної краплини сумніву: тому, хто спробує зазіхнути на те, за що полягли Пацани, що лежать під Старобільськом, та й по всій Україні, буде геть не по приколу…

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

:good:

Досить підкований хлоп сказав: після перемоги Зє не буде нічого міняти. Він просто буде послуговуватися чинною Конституцією, чинними Кодексами і всякими підзаконними актами, котрі прийняті раніше і діють в Україні десятки років.
    Просто ці закони будуть виконуватися і куди це приведе - це велике питання.

• Подобається Подобається x 1
  5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Це нормально.

6. Завдяки Портнову. Непотрібно вже такшефа тупо прикривати

7. А про це вам казав. Чи бульба є, кабанчик в стайні, якось проживемо.
    Суд готує повернення Приватбанку олігарху Коломойському напередодні чи після виборів, - джерела

8. Я тут постив повідомлення від Портнова пошук місця для фільтраційного лагеря. Вже появилися об'яви про набір вертухаів.
    D3u_Z2OW0AIJa-G (1).jpeg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,та то Ви напросилисте сі...садово-зєлєновєц.

Катреняка-плач-пасквіль про Зєлю

Прийде Зеля до Кийова і почне триндіти
    і на галицьких вкраїнців всяку нечисть лити:
    - Путін дядя наш словянский,а Бандера ворог,
    бо вони там всі такі,як і Петя Порох.
    Треба их в Сибирь послать,пусть там учат русский,
    или у молдавское село учить гагаузкий...і т.п.

Останнє редагування: 9 кві 2019
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Козел плішивий, я вас просив шанобливо відноситися до України?
    Патріот хєрів...

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В Росії насаждається пропаганда, що на українській землі вони воюють проти США.
    В команді Пороха давлять пропагандою, що на українських виборах вони воюють з РФ. Отак чим далі, тим більше збігів в менталітеті нацлідерів.
    Єдино, Пороха ще можна переобрати.
    А загнати українців в парадігму "хто проти Порошенка - той проти України" в нього не вийде, бо таких 85%.
    При тому що порохоботи своєю розгнузданістю і шаленістю тільки дратують людей.

• Подобається Подобається x 3
  13. Ми побачимо скільки проти України і за расєю 22 квітня

14. З ФБ: «Прийняв армію без броників і касок, а здає з крилатими ракетами, — нам такий Порошенко сто лєт нє нужен! Нада менять!»

15. Silver bullet

Тоді як раз не було потрібно! Це ж технологія. Були кандидати, що составляли серйозну загрозу, їх брудом щільно поливали, слідчі комісії робили, а Зеленського притримували для 2 туру. А тепер хомчини мозки засерають без перерви на попоїсти.
    Та і всюди порохоботи плавно перетворюються на порохоскот.
    Але відкуди додасться Порошенку електорат? Я особисто не бачу.
    Що, ота реклямка де Порошенко дивиться на Путіна як в дзеркало, щось додасть? Та хто це видумав?

• Тупо Тупо x 1
  16. Mark Savchuk
    Антикоррупционная уринотерапия от Vitaliy Shabunin.

Вчера, вышел сюжет на канале Бигуса про связь команды Зеленского и Коломойского (вот линк -
    View: https://www.youtube.com/watch?v=Lw-xfYGNmzE&frags=pl%2Cwn
    )

В ней рассказывают про юриста ИВК Андрея Богдана и его отношениях с командой Зеленского.

Те кто не смотрели, пропустили очень интересный момент - Богдан встречался с Директором НАБУ Артемом Сытником. Встречу не анонсировали. Когда журналисты поинтересовались у Шабунина почему эту встречу провели так "тихо", Шабунин ответил:

"Смысл (было) ее анонсировать, это была реально экспертная встреча, это была ИХ ПРОСЬБА". (цитата 9:35 - 9:42 на видео)

Хотите узнать почему Богдан попросил Шабунина организовать встречу?

Со слов самого Шабунина, Богдану было интересно ПОЧЕМУ НАБУ НЕ МОЖЕТ РАБОТАТЬ В ПОЛНУЮ СИЛУ! :)(видимо чтобы еще сильнее и быстрее расследовать дела против Коломойского, ага).

Вот скрин новости и сам коммент, Шабунина под постом Найема (у последнего знатно пригорело с этой новости).

Вот ссылка на саму новость (Сытник Богдан и Шабунин: Сытник встретился с Богданом и Шабуниным (06.04.19 11:53) « Политика Украины | Цензор.НЕТ)

То есть у Шабунина не вызывает НИКАКОГО когнитивного диссонанса почему юрист Коломойского хочет помочь НАБУ эффективнее работать. Мы все просто должны поверить и все.

Лично у меня вопросов к Шабунину нет. Для него "антикоррупция" это просто ширма, чтобы хайповать. В реальности же, в НАБУ таскает юристов олигархов (это не манипуляция - это факт).

Только один момент хочу уточнить - ШО ТАМ ГИЗО УГЛАВА? Зама Сытника который фигурирует в расследовании Бигуса по УкрОборонПрому. Про него так все РЕЗКО забыли (включая Шабунина).
    FB_IMG_1554844392297.jpg FB_IMG_1554844397634.jpg

17. Приходьте 22 квітня. До речі. Гроші в Приватбанку ще лежать чи вже зняли. Про всяк випадок.
    І не забудьте, що народ України на минулому тиждні вперше в цьому році скупив більше валюти, ніж здав.

18. Silver bullet

Що ж ви такі ні разу не грамотні? Яке ще 22 квітня?
    Новий президент почне робити тільки з 5 червня. При тому що залишиться і старий Кабмін, і РНБО, і Генштаб. І навіть апарат президента.
    І головне, звісно, це парламентські вибори.
    Не сцить за Приватбанк, зворотня процедура неможлива, для цього немає правових підстав незалежно від результату оспорюваних рішень в судах.Та і взагалі - в судовій практиці України та і світу відсутні прецеденти повернення націоналізованих активів екс-акціонерам. Так що не дуріть тут нікого.

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Е-хе-хе,багато зєлєні видно ти встиг обїстися Ігорку-дитино в садику Садового,же плутаєш галицьке і українське...Будеш ще срати зєлєнью і сцяти самоварним кипятком! :hi:

а де твій аватар? :)