Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

То не круто. Ми он вже п'ять років, як по-новому

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. medwedo berlogsoni

У Шендеровича колись був подібний персонаж в "Итого"
    Придуманный политик в Ульяновске

Зауважу, що йшов тоді 2002 рік (сімнадцять весен пройшло з того часу)
    Може, це когось загітує?

View: https://youtu.be/G50Lwhnjuhs?t=8

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

Порошенко признал ошибки и пообещал больше не назначать на ответственные должности близких людей

З чого напрошується природній висновок: Порошенко - недальновидний політик, оскільки реакцію суспільста на таку "кадрову політику" слід було передбачати.
    А стосовно "пообєщал"... Так він протягом 5 років багато чого "обєщал".
    Хай знімає Степанова і поновлює на посаді Саакашвілі. Тоді подумаємо.

Ну, а на ящик Боржомі він в черговий раз набалакав.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ми будєм жить теперь по-новому 30 років тому

30 років потому

Старая песня о новом)

6. Коммунарец

Проблема не в тому, що він призначав близьких, бо незнайомці невідомо хто і треба час на випробовування на довіру, а в тому, що він робив це свідомо, щоб мати вигоду особисту, а не для держави.
    Навряд чи він зміниться, бо якщо людина не вірить в Бога та покарання, то що йому завадить і надалі красти, як і раніше?
    Вчора дивився фільми від зе: " Не Ной" та "Мойсей"... такого хамства до Бога і паскудства ще не бачив. " І вкладено було в його вуста богохульство та брехня...."
    На НСК мабуть буде якесь шоу... поява зе на хмаринці або інопланетяне вийдуть на контакт і візьмуть у заложники уряд і президента України... :scare:

Останнє редагування: 9 кві 2019
  7. iso

iso Well-Known Member

Якраз у цьому найбільша проблема. Замість призначати фахівців, і прислухатися до їх думки.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Блогери пишуть:

Розпач експертних кіл був би зараз значно меншим, якби вони самі не грали населенню колискову під кожного наступного президента,- це розпач поганих дударів, до того ж ще й застарілих, що ось прийшли нові із новою музикою, і молоді музики залишать їх без того немаленького та смачного шматка національного хліба, до якого вони звикли.

Так звичайно, ми переживаємо хвилю протесту і проти застарілої музики і проти системних крадіїв, що при владі більше 20 років і мають вже великі досягнення: ми стали найбіднішою країною Європи. Ми вже давно не Латинська Америка (це наше щасливе минуле) і навіть не Азія, ми вже впевнено середня країна Африки. Так не передова - але ж ще не з останніх! То маємо час - у наших можновладців є ще й натхнення - зробити нас однією з найвідсталіших країн Африки.

Але ж нічого іншого наші "люди влади" останніх 20 років (Порошенко, Тимошенко, Бойко, Вілкул, Медведчук - уся компанія, що вийшла із портфеля Кучми, грабувала нас 20 років і за всяку ціну хоче грабувати й надалі) - нічого, крім продовжування нашого переможного шляху донизу на саме дно світового суспільства нам пан Порошенко не пропонує.
    Я маю великий сумнів, що у пана ЗЕ вийде щось путнє - не справляє він на мене такого враження. Що ж - тоді матиме владу не надовго. Але зміна еліт та перезавантаження системи не лише назріли - вже давно перезріли. І нова команда принаймні створить для цього якесь підґрунтя.

А може лише призведе до збурення та руйнації, беззмістовної війни всіх проти всіх - раз вже й привели їх противсіхи. Такий ризик є і він є значним – це цілком очевидна річ. ВІдтак я не агітую за жодного з кандидатів, але лише окреслюю провину.

Але ми так довго намагалися розпочати таке перезавантаження і таку зміну еліт. А самі еліти так довго й майстерно пручалися, так спритно створювали макіяж та симулякри, що протрималися на 15 років більше, аніж мали. І саме останні п’ять років симулякрів і довели країну до ручки, до тієї самої ручки, якою Зеленський ставитиме підпис.

Так винуватці перш за все ми, ми усі разом. Ми всі відповідальні за голоси, що отримує Зеленський. Але вина політичного класу таки найбільша, а провина лідера двох Майданів, що у проміжку встиг ще й міністром у Януковича побувати – і п’ять років водив країну за носа – провина цієї людини є найбільша.

І ця величезність його провини перед країною дуже мені заважає об’єктивно оцінити його досягнення. У реформах, економічних успіхах, розбудові армії і т.і.
    НЕ може бути достойною людиною президент, що збагатів майже удвічі за деякими оцінками, тоді як уся країна збідніла – такого взагалі бути не може.

От цього я певен. Абсолютно.

• Подобається Подобається x 2
  9. Коммунарец

Йому не потрібні фахівці, бо для виконання планів масонів ЕС та НАТО необхідні тільки виконавці, до яких є довіра. Фахівці - нах...
    Луценко, Аваков, Насіров, Гонтарева, Кернес, Супрун.... які з них фахівці?
    Багато розкрили вбивств, чи багато олігархів посадили чи медицина покращилася чи тарифи знизилися після кредитів?

10. iso

iso Well-Known Member

Уявіть собі - посадили 10 перших олігархів. І Україна розвалиться. Може не садити їх, а вводити в рамки Закону?
    Жидо-масони правлять світом;)

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знаходити недоліки у релігійному питанні щодо Зеленського... Я би пояснив це так, більше релігійних людей на Заході України, тому і такий результат, чи не єдині це регіони, де переміг інший кандидат, в інших областях на це і не звернули увагу.
    Тепер найбільше відштовхує, чи проросійський, чи не зламають його кремляді, бо у разі зустрічей, переговорів, представники від Росії будуть не Добронравов і Галустян.

12. Silver bullet

Що це за збірна солянка? До Супрун які претензії?
    Медична галузь не може за рік змінити гадість на радість, але є план і є певні кроки, є щось позитивне, що бачать люди. Фарма організувала шалений спротив, як і очікувалось - дай боже Уляні вистояти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Коммунарец

Хоче почути - то нехай слухає.
    На всьому, що потребує армія наживаються чиновники всіх ранжирів. Ловили на завищених цінах на паливо, на їжі, на однострої з рюкзаками, на зброї, зничтожили склади, на які виділялися кошти на охрану тощо.
    Замовляють столи для їдальні з нержавіючої сталі. Піщевої, яка в декілька раз дорожче за звичайну нержавійку - навіщо робити з дорогої сталі ніжки та несучу конструкцію стілажів?
    Грабууть все, що можна вкрасти і ошукати. І винних немає.
    Країна летить донизу, а рейтинг головнокомандуючого вгору. (

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Коммунарец

Незабаром їхні статки перетворять у непотріб. Весь світ розвалиться і нікого буде саджати, бо всі будуть покарані, хто творив беззаконня. Праведні пізнають істину і не захочуть більше жити по-старому, але у любові і правді.
    То вони так думають, що правлять.

15. Коммунарец

У мене мати медсестра з 40 річним стажем і знається більше в медицині ніж мінздрав разом з Супрун. Ну і від неї чую, але то все на їхніх жіночих та медицинських термінах, тому не буду з вами це занадто обговорювати.)

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Зробіть як я - ІГНОР. І буде Вам щастя)))

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та не скептизуйте,не насміхайтеся над хворими на голову...Є ще й здорові на противагу їм!:yes:

00000а5dp988увds.jpg

18. Silver bullet

я так зробила відразу, але потім зняла ігнор, бо загальну картину треба було бачити. Але щоб до мене звертався - то зайве)))таку пургу я не можу витримати)

19. Коммунарец

Реклама Медведчука на ЛФ

Зайшов...

Медведчук - честна і порядна людина, яка врятувала 500 українських вояків. Порошенко відмовився від переговорів і тепер їх не звільнять...
    Як же людям не соромно за свій рейтінг на чужій біді????

• Не подобається Не подобається x 2
  20. Silver bullet

Комунарець, не треба.

а де твій аватар? :)