Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Порох гросмейстер

2. cncmaster

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Вищий пілотаж - відкриття дорожного знаку

View: https://youtu.be/4PSKe-1T41I

4. Питання, чому Росія так почала підтримувати Зе, мене хвилювало давно... А потім ще Азіров і Лукаш. Серйозно - подумала я? Сумнівна така підтримка. Невже зливають? Медведчук топить за Порошенка? Не було б дуже дивно... Потім було багато спостережень. І оскільки друзі питають, мої суб’єктивні думки нижче. Вибачте за багато букв...

Зе команда вміє слухати соціальні мережі. Реально вміє. Реагує на кожен закид у суспільстві - і це не може не захоплювати мене особисто як людину з комунікацій... І от тут жодної чіткої реакції. Зе ні разу не відбився від тієї підтримки. Про те, що Лукаш не в його команді, взагалі сказано вустами Гриценка вчора! На хвилиночку... Ясно, що політичні трупи типу Лукаш впливають тільки на порохоботів, бо молодь може і не знати, хто вона... але він не згадував про Охлобистіна і Пореченкова. Не відбивав м‘яч підтримки росіян... Чому? Щоб і Бойка електорат забрати, не лише Юлін випадом про справедливого рефері? Чи тому що не може, бо там у нього друзі і партнери, яких ображати він не може? Зверніть увагу: навіть меседж, що «на коліна не станемо» в хамській формі знову озвучують у штабі, а не особисто Зе.

Я почитала сторінки Зе. Якщо йому закидають, що його не сприймає захід, тут же в його блозі стаття, що західні ЗМІ його підтримують. Пропустимо той факт, що там «перекладають» статті так, як їм хочеться, іноді виривають із контекста цитати, а іноді взагалі цитують іноземних громадян у фейсбук з 6 лайками під постом, а не ЗМІ... Але електорат навряд чи клікатиме, щоб перевірити, і не факт, що знає іноземні мови, тому це, переважно, працює (висновки про чесність кандидата і його цінності робіть самі).

Кошкіна закинула, що він наркоман, враз Зе кидає виклик і ще й Пороха називає алкашем (в дудку з рос.пропагандою, до речі). Власне відео зі стадіона із тим, що він йде на камеру - це не тільки шоу, це - наступ і демонстрація сили (зробимо їх разом! - пищать хештеги у соц.мережах). А чому? Бо в Україні назвали сциклом, а навіть ті, хто голосував за нього, висловили сумніви, що він не досить сильний і боїться дебатів. Тепер публіка щаслива - видовище є, виявляється взагалі це Зе запросив Пороха на дебати, а не Порох Зе.
    То чому нема відео про те, що підтримка Росії - то підстава Медведчука, який зговорився з Порохом?

Євролаб як «незалежна клініка» - це вибір Зе. Вже навіть його вустами! І Пальчевський як рупор на рос.тв не перший день. І, як виявилось, ніби-то навіть бізнес партнер Зе. Питання - чому? Подстава від Медвечука? «Вапріс». Ставало все цікавіше.
    Про чесність і цінності кандидата після казуса з аналізами знову робимо висновки самі. Я, зокрема, тепер вже впевнена, що він вживає наркотики. Але не сумнівайтесь - його електорат (як мінімум, у фейсбук) тепер точно знає, що Порошенко алкоголік.

«Слуга народу» з російськомовним вчителем історії - то очевидний прогиб під Рашу. Співсценаристи - росіяни. Частина електорату Зе цього не розуміє, вони і з «термоса» сміялись, а частина навпаки - розуміє, і саме за це і голосує. Про жарти кварталу взагалі мовчу. Одразу кажу - я не дивилась фільм. Зараз тільки довелось вникати. А численний електорат Зе дивився! І це чудовий інструмент посилення комплексу меншовартості і рос.пропаганди в цілому.

І знову таки - через фільм йому закидають федеративну Україну... і укр.мову як мову бидла. І «даунів» як приниження людей із інвалідністю (Мами звернення вже написали). І відсутність Росії як агресора у фільмі. І небажання повертати борги МВФ.
    Зе команда чує, але відповідає вже вибірково...
    Зе говорить про те, що кредити будемо віддавати... про мову відповідає так, щоб і вашим, і нашим. Про те, що Крим окупували - сказав, а от потім про референдум... і вже щось про вибір українців... і тут кожен додумує, як хоче. Може, як в Криму вийде?
    А про решту мовчить... і в блозі Зе ні слова. Для тих, хто споживає контент 1+1, навіть казуса з аналізами не було. Подивіться Чистоnews від 5 квітня. Після їхньої версії хронології подій з дебатами я довго переосмислювала бентежність сьогодення.

Більшість тих, хто обурюється підтримкою Зе Росією, і так підтримують Пороха, тому це не дуже било по його електорату, зате підтягувало всіх тих, хто хоче дружити з Росією і домовитись про мир (можливо, навіть будь-якою ціною).
    Тепер, коли Порох останньою заявою поклав це в основу своєї кампанії, Зе доведеться відбиватись. Якщо це будуть недолугі розповіді про брудну президентську кампанію та інші шоу для відверненя уваги, то я остаточно переконаюсь, що ця підтримка з Росії - частина стратегії. Якої? Поясню далі.

Зе не відбивається інформаційно тільки, коли нема чим крити взагалі. Від слова «взагалі». Бо правда те, що закидають.

Наприклад, про Коломойського. Машина, охорона, канал, спільний бізнес... і не повірите - навіть на офіційних сторінках Зе у соц.мережах чомусь з’являються новини про Приват Коломойського і реванш!!!!

А паралельно його стендап, де його мама дзвонить Коломойському відпросити сина з роботи, щоб Зе допоміг пересунути шафу, а Коломойський тут же передзвонює і каже, що поїде допомогти теж, бо не міг Вовчика мамі відмовити. Ну ми ж знаємо, що у кожному жарті лише доля жарту, правда?

В інтерв‘ю навіть ВВС Зе про Коломойського говорить: олигархи у нас владеют всем. Все работают на олигархов (він, як всі, свій пацик).
    Після спроби журналіста спитати ще раз Зе відрубує остаточно: меня такие несправедливые претензии даже как-то оскорбляют, как человека. Я независимый политик.
    Те саме він відповів Мазур. Щей додав: Все знают, что я порядочный человек.

Уявіть Пороха: мене закиди про Свинарчука навіть якось принижують як людину.
    Норм?))) (Порох провалив і свої комунікації - це факт, але я зараз про інше...)

Тому я думаю, що тема з Рашою в тій самій площині. Крити нема чим ні гроші з рос.бюджету на кіно, ні українофобські жарти, ні вибачення перед Кадировим, ні відсутність його на Майдані, ні дачу в Італії біля рос.олігархів, ні корпоративчики в Росії, ні дружби з наближеними до Путіна і тд. Тому гасять максимально і все. Їх електорат це схаває, бо може про це і не знати. Або сліпо проти Пороха. Або...

Вчора сталась цікава штука... ось цей меседж (про який я написала в попередньому пості) про сильну Зе команду на рос.тв - це прямо «tackling Ze problem». Що закидають Зе? Нема команди.

Гриценко каже: Володимир Олександрович! запевняє, що не підконтрольний олігарху... я проголосую за нього, якщо озвучить сильну команду.
    Та-дам! На рос.тв говорять про сильну команду! Добре хоч імена не назвали до того, як це Зе зробить!!! Дозволю собі нагадати, що подібні «казуси» вже траплялись у 2014 і не тільки...

А тепер виключно моя логіка...
    Чули про концепт «Буратіно», розроблений Росією? Неважливо, чи Зе просто підхопив ту ідею, бо йому «допоміг Коломойський», чи Раша тепер ситуативно зреагувала на проект «Зе команда», але картинка виходить некрасива. Поясню, чому.

Я не думаю, що підтримка Раші вплине на типовий електорат Зе. Умовно думаючі - не його електорат. Крапка. Бо думаючі задають питання. А от ті, хто побіжать топити за того, за кого скаже Гриценко, - ось потенційний електорат Зе.
    Ті думаючі, що проти Пороха - переважно, за незалежність і проти Росії. У них підтримка Росії викликає питання. А от ті, хто трохи менше вникає, одразу повелись на лозунг: «якщо Раша так проти Пороха, то треба брати Пороха!» (хорошие сапоги, надо брать)
    Тобто можна влаштувати таке собі таргетування різних повідомлень для різних цільових, як у Трампа було...

Чим більше Росія підтримує Зе команду, тим агресивніше частина електорату настроєна проти Зе, і тим більше боїться його приходу.

По суті, російська пропагада знову вибудувала протистояння страхів. Дуууже багато хто вірить (точно не без підстав, але, переважно, на основі рос.зливів), що Порох - президент війни. Тому мами кричать: не отдам сына в армию, голосую за Зе.

А тепер електорат Порошенка починає кричати: не здамось під Росію.
    Пороху (навіть якщо це і була стратегія) ситуативно нічого не лишається, окрім як підхопити цей лозунг, бо це його єдиний мізерний шанс. Але... Уявіть собі, що буде в головах, коли Зе таки переможе?
    Паралельно виграно суд проти переіменування рос.церкви в Україні і знову написали звернення переглянути рішення по Томосу. Не оминайте цих новин. Вони важливі!

На руках є зброя. Проросійського коміка армія не факт, що сприйме. Військовий переворот і вітчизняна війна на підставі релігії і мови - ось що є ідеальним сценарієм для Кремля. І топити за Зе в такому випадку - гарна стратегія, яку Зе свідомо чи не свідомо підтримує.

І останнє. А ви можете бути впевнені, що Путін дотримується домовленостей? (усміхаюсь мовчки)
    Чи можете виключати, що Медведчук домовляється з Порохом, а паралельно малює план за Зе, бо Порох програє?

Не хочу підживлювати теорії зговорів, але ми ж такі маленькі (для когось, на жаль, нікчемні) люди і знаємо насправді так мало - те, що нам порційно видали.
    Чи може це бути спроба об‘єднати нас проти путінського Зе? Так, але це лише одна із версій.
    Адже де гарантія, що зв‘язок з Коломойським не для відведення очей взагалі, а сам Зе - це проект троянського коня від кремля «Буратіно»?
    Соня Кошкіна, зокрема, із особистих спостережень говорила, що сумнівається, що Зе буде працювати на Коломойського. Особисті знайомства\зв’язки Зе із найвищими ланками влади Кремля не лише зафіксовані на концертах на тв, але й розслідувані журналістами через офшорні компанії та фінансування його фільмів... А потім так «не палівно» охорона, мерседес Коломойського, тощо... Нам ніби так і кажуть: все ж ясно, що маріонетка, але ви не вірте в це, і нехай Порох вибачиться.

І риторика кварталу, і фільми, і озвучка фільма про Рейгана, і новорічне звернення - все може бути великим стратегічним планом тих, хто у Парижі робить фото-виставки про громадянську війну на Сході України та підтримує людей у жовтих жилетах.

Технологія маніпуляцій, в принципі, відпрацьована, тому ми - не унікальні. У першому коментарі цікава стаття про технології.

Згодом аргуметую додатково, чому я за Порошенка ще фактами, бо вже пообіцяла.

А поки подумайте про це... І дякую, якщо вистачило сил дочитати

Upd: тепер можна шерити, якщо є бажання

#вибори #думай #технологіївдії #мизнаємотещознаємо

5. Це нормальна ознака того, до чого привело ваше потакання. Іжте. Не подавіться

6. cncmaster

) Ну, я зараз бакси не купую, і тим більше не продаю.
    Спостерігаю осторонь, як давляться

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good::good::good:
    Ну й файно...Може й оця катреняка теж поможе 2-х наглих заговорщиків посадити в безвиїздну буцигарню в Ізраелі...:dance3:

00000а5dp988d3d.jpg

8. cncmaster

) До речі, а це точно-точно саме Беня підкупив Зелю?

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви бачите тільки війну, літаки і набої...
    а ви знаєте що щодня вмирають майже дві тисячі громадян України?
    поцікавтеся - від чого...
    дві тисячі - щодня вмирають!

10. cncmaster

Ну, вибачай

Кому що ближче.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Silver bullet

Одеса дала найбільше за Зе.
    :)))
    Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов вважає дивним указ про його відсторонення від посади від 6 квітня, оприлюднений на сайті Президента, і не збирається йти у відставку.
    Про це він сказав у понеділок на брифінгу в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені була пропозиція 5 квітня написати заяву про звільнення з посади голови ОДА, але я відмовився її подати. Бо в мене нема бажання писати таку заяву. Щодо документа про відсторонення мене від посади, підписаного 6 квітня, то це питання не до мене - не маю відношення до сайту Президента України. Можу тільки сказати, що звільнення або призначення голови облдержадміністрації здійснюється за відповідним поданням Кабміну України. Про мотивацію тих, хто готував чи підписував указ про моє відсторонення від посади, мені не відомо", - зазначив Степанов.

Відповідаючи на запитання, як він буде діяти у разі зайняття службового кабінету першим заступником голови ОДА Сергієм Паращенком, призначеним т.в.о. очільника облдержадміністрації, Степанов сказав: "Я дуже сильна людина і здатен витримувати будь-який тиск".

Степанов також додав, що у нього все нормально зі здоров'ям, він "не хворіє і не вживає різні речі".

"Щодо Паращенка, то він є першим заступником голови ОДА, а я маю намір і в подальшому виконувати свої службові обов'язки голови ОДА", - наголосив Степанов.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Такі справи...Тому 75% не хочуть Порошенка.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви маєте рацію, хоч і відсталу.
    Я давно сказав, що я пробуджений, якщо вам це щось говорить.
    Час настав)

15. Єговістів не сприймаю від слова зовсім. Секта побудована по принципам лівацьких партій. Ідеологія і методи роботи близькі до компартій. Наглі, але в дискусіі з хоч трішки підкованими пасують. Проголошеним ідеям не слідують.
    Краще мати справу з баптистами, євангелістами і парочкою напрамків християнства. Вони хоть люди слова. Сказано- зроблно.

16. Можна по різному ставитися до Юлії Володимирівни Тимошенко. Але про те, що олігархи готують спільний "Зелений" проект вона нас попереджала, ще задовго до сьогоднішніх подій.

View: https://www.facebook.com/100007888786949/posts/2285995915006679/

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Вас в Росії медики десь там бастували і улюлюкали якомусь губернатору, який стверджував, що медики непогано заробляють. Прямо гомеричний сміх викликав своїми словами. В Росії також закривають медичні заклади. А про фото лікарень я вже й мовчу.
    Наберіть в Гуглі "больницы в России" і побачите.
    І російську владу за це критикують саме російські ліберали, яких так Ви зневажаєте.
    Займійться російськими бідами, а нам, жителям України дайте розібратися самим.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Він за "правильного" кандидата топить. Як там у класиків"? Це - такий-сякий, але це - наш такий-сякий (я зумисне переформулював, щоб помякшити вираз)

• Смішно Смішно x 1
  19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не маю справ до свідків.
    Я пробуджений владиками світла і ось два с половиною роки навчаюсь жити по-новому)
    Всі конфесії та релігії заводять людей в тупик, звідки важко вибратися, бо зашорені, як і ті, що відносять себе до будь-якої справедливої та чесної політичної партії, полюбляючих навішувати на решту людей принижуючі і ворожуючі ярлики. Шукають ворогів ззовні, але є ворогами самі собі.

а де твій аватар? :)