Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Я вам рекомендую не смотреть телевизор, а читать украинские СМИ в интернете и обдумывать написанное.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

5 років бездарної реформи під гнусним кривлянням української мови хіба мало строку було? Треба було зробити приклад в одній області, а не рушити все по Україні. Люди страждають від раку при великій купі лікарів і чиновників, а їдуть закордон на операціїї. Су......кі

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

І коли мова заходить про фарисейство, мовляв, голосують не за Зеленського, а за "Голобородбка"
    - то не треба мені ля-ля. Голосують саме за Зеленського, бо бачать його посили.
    А "Голобородька" й шукати не треба було - у першому турі Гриценко набрав свої 7% та зійшов з "перегонів".

До речі, спілкувавсь з паном, в якого сестра працювала у школі, де вчився свого часу Гриценко.
    Згадувала його як порядну та грамотну людину.
    Але той пан сам чомусь голосував за пані Тимошенко. Оце для мене реальна загадка.

) Ну, мабуть, так треба. Отже, знадобився пан Зеленський, аби мізків прочистити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Я за то, чтобы медики получали хорошие деньги. Здоровье - самое главное.

5. Нам тут ще РПЦ для повного щастя не вистачало.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

аналогічно. Я хотіла, щоб був Гриценко.
    Так поливали ж як скажені владні брехуни нормального кандидата, до якого приєдналися інші демократичні кандидати - а зараз давайте за Порошенко, бо буде погано!
    Так це "погано" вам давали в прогнозах чи ні?! Так ви ж, сцуки, за Зеленського мовчали, а Гриценко мішали з багном, бо технологія була - залишитись з коміком, а далі справа техніки.Викрутять. От і викручують...
    Алярм - Родина в опасностє!
    З таким антирейтингом як у Порошенко треба було лізти на вибори?? Звісно, не треба. От спитати: йому Україна була важніша чи крісло на Банковій?

Нічого, якось буде. Парламент буде дужий, громадське суспільство є.
    Звузять функції президента, буде керувати парламент, Росії не здамося.

Останнє редагування: 8 кві 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Good man

Good man Обычный человек

Янукович сбежал от суда своей страны. Саакашвили сбежал от суда своей страны. Саакашвили открыто поддерживает Зеленского. Янукович обвинял Порошенко. У кого-то ещё остались сомнения, кого нужно выбрать между Порошенко и Зеленским, чтобы потом президент не сбежал от суда.

8. Коммунарец

Росія на порозі всеросійської чіпізації і РПЦ на боці влади і дідька. Україна має бути вільна від загальної ідентифікації. Бо зе хоче все оцифрувати для боротьби з корупцією.

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Отож-бо і воно!

Все норм, заграниця нам допоможе! :yahoo:

10. Коммунарец

При Януковиче неплохо бьіло. Лучше, чем сейчас )) Работа бьіла официальная, уважение, все недорогое... А ЄС і НАТО - нащо вони мені? Тож не масло з хлібом?

• Тупо Тупо x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Тебе настоящие мужчины про Порошенко во втором туре сразу говорили, а ты кого слушала? Планктошу, капитошу, быдлашу да Дмитрия Анатольевича? Да ты на их ники взгляни, пелену чувств сними с глаз, прислушайся к голосу разума. Коли мужчина сам себе такое имя выбрал или люди добрые ему помогли, где он не справился, то он свою судьбу, считай, наполовину выбрал. Как корабль назовёшь, так он и поплывёт.(с)

12. Silver bullet

Комунарець, оце новина. Ви що - ватник?

13. cncmaster

А от у цьому маю сумніви.

Така "допомога", як з кацапстана, - краще без неї.
    А така, як від "цивілізованої спільноти" - гарна, безумовно, але недієва.

Тай й про що тут казати - якщо президент України сам запрошує в Україну кацапське військо,
    то цивілізованій спільноті залишається тільки висловлювати занепокоєння.

14. Good man

Good man Обычный человек

Я думал, вы человек набожный, а вы сейчас сатану в свою душу запустили. Неужто все жертвы были напрасны и следовало просто выгодно договориться с Россией и Китаем, как Янукович начал делать?

15. cncmaster

От дивлюся я на пиздатого - та не полишає мене думка, що він тут не потрібен.

Останнє редагування: 8 кві 2019
  16. Silver bullet

Гудмен, позбавте мене своєї маячні, ніколи не пишіть більш нічого.

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вичитав в інтернеті :)

Розмова в маршрутці між водієм автобуса і двома пенсіонерами! Тема ЗЕ і ПОРОХ про результати 1-го туру і майбутній 2-й тур!!!

ЗЕ стане президентом і все буде добре! На зауваження, що людина самостійно і два слова не звяже, відповідаючи на питання про політику! Відповіді його виступів глузливі. Ну а водій зі своїм аргументом - у нього є професійні консультанти і підкажуть, навчать, проконсультують!!!

Молода пасажирка звертається до водія: А автобус ваш, чи в аренді???

Водій: "Мій"

Пасажирка: "Ну, добре, давайте поміняємося! Я зараз сяду за руль і, вас, провезу!"

Водій: "А що вмієш, і маєш права водія?!

Пасажирка: "Ні вперше сяду за руль.."

Водій: "Ти дурна, чи больна???!!!"

Пасажирка: "Ні я маю вищу освіту: економія і аудит!"

Водій: "Причому твоя економія до техніки???!!! Ти ж не поїдеш, та не дай Бог десь вляпаєшся в аварію!"

Пасажирка: "Не переживай я позвоню зараз другу, куму, любовнику, вони підкажуть, проконсультують і якось попробую справитись..."

Водій: "Ага і розіб'єш МІЙ автобусік!!!"

Пасажирка: "А чому автобус мені не довірите, а ДЕРЖАВУ віддасте в руки КОМІКА?! Мені, повірте, підказувати будуть ПРОффЕСІОНАЛИ, бо вони давно мають права, навики, і щось уміють робити!"

На цьому діалог закінчився їхали мовчки, а на кінцевій зупинці водій сказав: "СПАСИБІ ВАМ - Я подумаю над вашими словами і до 21 квітня зроблю правильний вибір!!!"

• Баян Баян x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Silver bullet

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А при чому тут кацапстан? о_О
    Дайте си на спокій...

Срібна Куля он гарно і правильно сказала:
    "Нічого, якось буде. Парламент буде дужий, громадське суспільство є.
    Звузять функції президента, буде керувати парламент, Росії не здамося. "

Цей цирк з президентом хай собі завершується. Вже як буде, так буде.
    Зараз головне - парламентські вибори.

ДУМАЙ! ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Сколько раз так люди говорили, а на деле это означало: если против моего мнения имеются серьёзные доказательства, то вы молчите, а я потом просто при желании против вашего мнения легко выскажусь.
    Не годится, вы хоть и женщина, а беседуете о политике активно и на мнения читателей и участников форума влияете. Но мы с вами может договориться, если вы проголосуете за Порошенко, то после выборов я обещаю никогда к вам не обращаться. Вы, разумеется тоже после выборов обо мне ни одного слова не говорите.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)