Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Епіфаній відреагував на заяву штабу Зеленського про підтримку ПЦУ
    07:09, сьогодні
    Нещодавно у штабі шоумена та кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявили про підтримку Православної церкви України та історичність події надання Томосу.
    Так, радниця Зеленського на одній із прес-конференцій зазначила, що "Україна – світська держава, але отримання Томосу є дуже важливим для нашої самоідентичності". За її словами, держава повинна і буде захищати ці питання.

Зі свого боку митрополит Київський і всієї України зазначив, що оцінювати тут варто не обіцянки, а реальні справи, "які були зроблені свого часу і будуть робитись в майбутньому".

Тому я би не хотів, щоб на цьому питанні в майбутньому спекулювали. Але реально оцінювали людей за їхніми вчинками: хто і що зробив реально, а не обіцяє в майбутньому щось зробити,
    – зазначив він.
    Очільник Української греко-католицької церкви звернувся до українців напередодні другого туру виборів президента – закликав "відрізняти віртуальне від реального". Зазначимо, митрополит Епіфаній благословив до молитви в усіх храмах України за справедливі вибори, за мир та єдність. Триватимуть вони до закінчення виборчого процесу.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З останніх новин - звільнений Порошенком керівник Одещини - пізно за таке взявся, якби були скоріше покарані та заарештовані Труханов, Гепа, Штепа..., Порошенко був би поза конкуренцією.
    У випадку програних виборів - побіжать із БПП всі депутати.

3. За рухунок чого збагатився Порошенко.Порошенко.? Але тільки факти, не домисли.

4. Він і Степанова не звільнив, лише відсторонив. Він немає права звільнити без кабміну.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Яка краса!
    Хто вважає не так, або тупі ідіоти, що вибирають по телевізору (75% населення України вибирає з телевізора :haha:, або злодії, які і тепер не платять податків, але хочуть ще більше красти, або регіонали, що прагнуть реваншу.:)))
    Весь ум, честь і совість нашої епохи в повному складі голосують виключно за Порошенко! І, зрозуміло, ця Зоя прямо бреше. Тому що вона знає не про косяки, а про злочини та пограбування народу. На користь Президента і на користь Ахметова - ну безумовно ж знає.
    А міркує про високі ідеї - коли перед нами просто злодій і брехун. І це не мінус і не косяк - це його сутність, і він був таким все ті 20 років, які провів в політиці України.
    І це тяглося двадцять років - коли одні любі друзі змінювали інших любих друзів при годівниці, де ми були просто їжею. От не людьми, а їжею, - їжею, біомасою - вони нас не соромлячись так і називали.

Але ось що страшно - це ненависть до інших, презріння до них, зверхність без підстав, чванство майже що російське (Я хочу, щоб ті, хто зараз не чує жодного аргументу і несамовито кричить про те, що «Вова їх всіх посадить », сіли першими - до Муджабаева не дотягує - але десь близько).
    І я це спостерігаю - дуже близько. Хомчин, потім оте чудо в пір'ях, що всім ставить "Тупо", і гудмен просто пашать презирством і злістю і в розпачі від того, що відбувається. І хоча стверджують, що вони 'бачать все косяки', але це неправда. Вони не бачать - і абсолютно свідомо - вони не бажають бачити і не хочуть нічого про це чути.
    Отже перед вами портрет досить типовий. Прихильник Порошенко, далеко не з гірших, прибутку від його влади не має, в злодійські ланцюга не включений, інтелігентний, розумний і освічений. І прихильників іншого вибору буквально ненавидить - порвала б на шматки.
    Як таке можна зробити з людиною - мені не зрозуміло. Але звичайно ми таке вже бачили - і теж дивувалися. Коли в 2004-му в листопаді-грудні розмовляли з прихильниками Януковича. Симптоми дуже схожі. Як же вони нас ненавиділи після перемоги Ющенка - це важко описати.

• Подобається Подобається x 2
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, і чим одні попи відрізняються від інших? В ПЦУ завелися свої маленькі гундяєви.
    Церква взагалі не повинна вмішуватися в світські справи. То одні благословляли Януковича на перемогу (волію божїю казала якась матушка), тепер цей піп коники викидає...

7. Коммунарец

Треба, щоб ПОП повернув всі гроші з оффшорів до України і заплатив податки і штраф. І прийняти закон, що весь бізнес має переходити у власність держави на час каденції президентів, а не дурня ліпити. Пішов геть - отримай свій бізнес.
    Але я йому не вірю, що він бодайщо зробе доброго для людей.

8. Пані, нетверещіть , як недорізана свиня перед Великоднем. Виберите собінаркошу. А ми просто чистомо зброю, відправляємо сім'ї в безпечні місця. Але вже друго 100 денного мирного майдану не буде.
    Я ж вам скидуЮ сюди посилання на джерела просто так? Розумні, думаючі сприймають. Телепузіки твердять свою мантру. А реваншисти готуються до повернення взад до стану, який був перед 2014. Так ось коли ми зійдемось у двобоі з тими, хто хоче вернути руський мір і весну - ваші харківські подіі вам здадуться дитячим ранком в садочку.
    Ми надто довго були толерантними до сил реваншу. А зараз вони розправили плечі і вже відкрито погрожують. Не вийде. Це я описав песимістичний сценарій. У вас є шанс його змінити.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Факти будуть через пару місяців, коли Порошенко злізе з крісла.

• Подобається Подобається x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Коротше так...пророчі катрени-пасквілі нині почали писати вже всі,в тому числі і священники також.Жах:))):mocking::yahoo:

00000аg.jpg

11. По Зеленськомв вам росписали до виборів, і що?
    У Порошенко бізнес під управлінням Ротшільдів..Деклараціі є в мережі.
    А де декларація Зе за 2018 рік. Опублікує лохам після виборів.

12. Коммунарец

То ротшильди собі беруть прибуток чи віддають в Мозамбік? Яка їм від того вигода крім того, що гроші не працюють на Україну?.То на.ера мені такий президент, який кормить американських євреєв або афроамериканців, а наші пенсіонери шастають по смітникам?
    П.с. згадався ералаш.
    Сидить ПОП і лупить цукерки.
    Я стою поряд і облизуюсь.
    Коли той доїв, то кажу: як би у мене була цукерка, я би поділився з тобою..
    А він: да, шкода, що у тебе немає цукерки...

Останнє редагування: 8 кві 2019
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не буду ручатися і гарантувати за Зеленського, але як висловився Фог Расмуссен - зможемо продовжити плідну співпрацю із новообраним президентом, кого би не обрали, але і за Порошенка почувалися як риба у воді Гепа, Штепа, Медведчук, чим раз більше лізуть на телеефіри така вата ватяна як Лесик, Погребинський...

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порошенко - дивний гибрид Януковича з Ющенко і повинен піти.
    До речі, він ще більше "президент з телевізора": ці томос-тури та перерізання червоних стрічок, відкриття родбудинків - совкова відрижка, від якої нудить.
    Хай буде інший, хай це тимчасовий перехідний тип, але досить цієї ганьби. Нам потрібні індустріалізація, інновації, інвестиції, а не замшілі кліше 18 століття, яким Петро намагався відвернути пограбоване необгрунтованими тарифами населення.
    Такі ганебні результати виборів - всього лише 15% з фальсифікаціями и сітками ім. Березенко - не через телевізор, а через те, що люди зневажають Порошенко за невгамовну, ненаситну жадібність і непрохідну тупість, а його холопів - за те що служать такий нікчемності, за гроші або через недоумкуватість.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Думаешь, я ручаюсь за Порошенко? Нет. Но я ручаюсь, что Беня любит деньги больше, чем Украину. И не любит Украину больше, чем Порошенко.

16. Коммунарец

Держочільники мають по сотнях тисяч окладів чи мільони, а спросу ніякого з них. Нічого не довели до пуття, тільки кредитів набралися, як бліх, які треба ось віддавати... Медикам треба на лапу давати тисячами на лапу, а сімейні - тупі як пробки, тільки шкоди від них більше.
    Йшов би ПОП подалі. Разом з Зе....

17. Good man

Good man Обычный человек

А при Зеленском вместо них будут актёры, которые играют роль медиков. И вам будет явно не до смеха.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во, блін, таки кандидати можуть дебатися і два рази - 14 і 19 квітня :)))

Президент Петро Порошенко готовий прийти на дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня за умови, якщо Володимир Зеленський прийде в студію «Суспільного» 14 квітня.
    Про це повідомив речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

«Ми демонструємо доволі гнучку позицію у питаннях організації дебатів і нашої гнучкості вистачить і для того, щоб говорити про конкретику із штабом Зеленського. Нам головне розуміти, що вони дійсно хочуть дебатів, а не цирку і не шоу», — заявив Медведєв.

зі

:)))

19. Коммунарец

Як президенти вбачають собі розвиток питання стосовно чіпізації населення, яке не хоче мати тих знаків і які закони мають бути, що гарантують доступ усіх до благ держави без тотального контроля з боку СБУ тв МВС Коли будуть дієві дії стосовно тіньової економіки, бо щось не відчуваю нічого, крім поліцейських поборів і фальсифікацій діяльності?

• Креативно Креативно x 1
  20. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Ну і марно. І щось підказує, що в цих панів незабаром буде привід почувати ся обдуреними.
    Але те мене аж ніяк не радує.

Про всяк випадок нагадаю - у другому турі не підтримую жодного з представлених кандидатів.

а де твій аватар? :)