Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. iso

iso Well-Known Member

2. Добре, скажу по Львову, там вже все забудовано:
    - Мечнікова, колишня школа поварів навпроти Личаківського;
    -Вул Княгині Ольги,
    -Стрийська, БТРЗ половина терииоріі разом зі складами.
    - Бруховичі, не одна в/ч
    Це я назвав дуже ласі шматки землі у Львові. А скільки військових містечок під Львовом і Стрийом - Черляни наприклад, або Дуліби. Теж в Самборі і коло нього. Аж сказав - легше сказати що залишилось.

3. Ми, члени Комітету Підприємців Львівщини, громадської організації, створеної активними громадянами України на початку 2005 року, учасники Революції на граніті 1990 року; Помаранчевої революції 2004 року; Революції Гідності 2013-2014 року.

Наша організація є повністю аполітичною, але ми завжди займали й займаємо активну громадянську позицію. Тому під час Революції Гідності всі члени нашої організації були на Майдані, допомагали фінансово, були та залишаємося волонтерами АТО. Один з наших членів – Андрій Юрга – загинув під Пісками як доброволець, захищаючи незалежність України.

Ми завжди виступали і виступаємо за європейське майбутнє України.

Сьогодні ми закликаємо всіх громадян України незалежно від ваших політичних поглядів відкинути усі особисті амбіції, образи та прийти на вибори 21 квітня.

Цього дня ми обираємо не когось персонально — ми вибираємо шлях України у майбутнє: на схід до Москви чи на захід до Європи. Третього шляху немає!

Наша щоденна діяльність є скерованою на захист середнього класу перед свавіллям чиновників. Ми всі роки боремось з чиновниками за встановлення чесних, прозорих і рівних правил для бізнесу та всіх громадян. Ми добре розуміємо, що ніяка влада ніколи не була, не є і не буде ідеальною. Вона може змінюватися лише разом з нами і під тиском суспільства.

Ми також є невдоволеними повільним поступом реформ у країні та кадровими призначеннями чинної влади, але розуміємо, що рух до Москви практично гарантовано приведе до втрати незалежності нашої країни та повного хаосу в нашому суспільстві. Ще одного розвороту на схід наша країна просто не витримає.

Ми закликаємо вас прийти 21 квітня і проголосувати за себе та майбутнє ваших дітей і внуків — проголосувати за Петра Порошенка!

Мартиняк Андрій, Тимців Володимир, Маркуц Ігор, Сосновський Тарас, Курилишин Олексій, Никулишин Олег, Гойняк Роман, Самчук Андрій, Мандюк Олег, Паславський Юрій, Добош Ростислав, Савенко Василь, Світящук Віктор, Федоренко Андрій, Хіта Роман, Хмеловський Тарас, Гринчук Андрій, Кравчишин Олег, Глібовицький Євген, Дячишин Андрій, Бойко Лілія, Зафійовський Роман, Хомляк Василь, Сендецький Юрій, Говзан Ростислав, Кохалевич Ярослав.

4. Good man

Good man Обычный человек

Зрадоботы, заметьте, с Порошенко Путин боится разговаривать уже почти полгода, а с Зеленским заочно они очень хорошо общаются. Уже в который раз Кремль оперативно реагирует на предложения Зеленского. Понимаю, понимаю, это случайно, но потом не говорите, что вас не предупреждали, не кричите на Зеленского "ах ты урод, мы тебе поверили, а ты, гнида, продал нас, уж лучше бы Порошенко оставался". Не кричите так, потому что вас неоднократно предупреждали.

5. Good man

Good man Обычный человек

Зрадоботы, ловите новость.
    Что имеет в виду Зеленский, говоря о "прекращении огня" на Донбассе? Это значит, что Украина ведет захватническую войну и ее надо прекратить?
    Больше читайте тут: Что имеет в виду Зеленский, говоря о "прекращении огня" на Донбассе? Это значит, что Украина ведет захватническую войну и ее надо прекратить?

Это говорит Роман Цимбалюк. Журналист, который воочию и не раз видел современную Россию. Кого угодно можно обвинять в скрытой лояльности к Порошенко, но только не человека, который рисковал своей жизнью, добывая свой хлеб журналиста.

6. Если выбирая что отдать - Приватбанк или 2 миллиарда баксов, вы выбираете Зеленского, то вы потеряете и Приват и 2 миллиарда баксов.

Меня вот чот вплавило. Прям вот чувствую, как накрывает (вот это легкое жжение перед боем ага), так что усаживайтесь поудобнее это походу лонгрид. Но это не точно.

Давайте о важном. О том как важна реформа корпоративного управления в госкорпорациях, то есть развязывание политиков и потоков государственных средств, я вам рассказывал много раз. Теперь давайте поговорим о независимости НБУ и регуляции банковской системы.

Я не Фурса и потому скажу просто.

Всех заебал финмон, но давайте не забывать, что чистка банковской системы была нужным действием. Карманные банки нашим решалам нужны были чтобы пылесосить с населения бабки(почти как однорукими бандитами) и кредитовать(как правило безвозвратно) свои гешефты. А иногда и просто пылесосить бабки, по итогу сваливая в туман.

Логичным завершением этой чистки была национализация Привата, самого большого пылесоса в стране. Независимый аудит Кролла показал, что объем пылесоса в случае Привата составил 5,5 миллиарда баксов. Большая часть этих бабок была выдана под заведомо неликвидные залоги, а значит просто была выведена на карман и финансирование связанных проектов, постройку Кварталов и прочие частные Буковели(молимося за кандидата).

Заявление Коломойского, что в Привате было два его с Боголюбовым миллиарда баксов это сильное заявление (хотя и пиздеж), но там на 5,5 миллиарда баксов было долгов. Долги отдают только лохи и Коломойский считает, что он то не лох, а вот граждане Украины лохи. Потому кому он сам должен, Беня всем простит, а вот то что назначил своим(прям вот ровно два лярда ага) хочет назад безусловно.

Что я по этому поводу думаю?

Выборы хорошо. Но институции должны быть сильными и регуляторы должны быть независимыми. Меня интересует независимый НБУ и закон говорит, что НБУ независим.

Национализация Привата была законной и была высоко оценена независимыми экспертами по всему миру. Теми, кто оценивал собственно критичность ситуации, системность банка, полную упоротость собственников, результаты внешнего аудита и общую ситуацию в стране. Позиция НБУ была подкреплена послом США и, я думаю, позиция посла была решающей. ФБР знаете ли не шутки, Фирташ вон тоже индусам башлял, а смотри как крепят.

Тем не менее ФБР за океаном, а мы здесь. Именно от нас зависит как все повернется в итоге. Нет надежды ни на суды, ни на правоохранительный органы(с детства за них), ни на кого кроме нас.

Независимость НБУ нужна в первую очередь нам. Это у нас хотят спиздить два миллиарда, это мы уже дали деньги на докапитализацию Привата. Это мы держим Приват на плаву, выплачивая проценты по ОВГЗ с которых Приват и живет. Не Беня. Не президент. Не Рада. Не Кабмин.

Я. Вы. Мы.

Это наши деньги.

Это наши деньги защищает регулятор и это мы заинтересованы, чтобы он делал это и дальше. И делал это эффективно, быстро и решительно.

Я понимаю, что олигархам нужны карманные банки для связного(инсайдерского) кредитования своих «успешных» бизнесов. Я понимаю, что Беня хочет слупить с нас бабок, потому что преступность организованная, а мы нет. Я понимаю, что переход на работу в белую для многих труден и неприятен. Я все понимаю. Но речь о наших деньгах, это все за наш с вами счет.

А деньги принято считать.

Демократична Сокира будет последовательно защищать прозрачность банковской системы и независимость Национального Банка Украины, как регулятора рынка. Я буду защищать. И вы будете, потому, что это ваши деньги.

Это будет хорошая битва.

А теперь репост.

Антон Швец

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тіхо сам с собою... (с)

Во, блін, нам і кандидати підвернулися... :suicide:

:)))

8. ІгорМ

[​IMG][​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Dred

Dred Well-Known Member

10. Dred

Dred Well-Known Member

11. Dred

Dred Well-Known Member

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Будь ласка, коли вже Вас у Гуглі забанили.
    Корупція — Вікіпедія
    Президент Порошенко непогано вписується в це означення. Адже він використовує свою посадову можливість для особистого збагачення. Чи не так?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Варто комусь стати серйозним супротивником діючої влади, як відразу записують у наркомани. Вийшла б Юля з Порошенком у другий тур, була б вона наркоманка (колись уже таке говорили). А то Саакашвілі записали в наркомани.
    А там один хтось косяка в Верховній Раді нюхав, так того не чіпають, бо він владі загрози не являє.

14. ІгорМ

Якщо то всьо правда, то я так думаю, що на тому всьому непогано підніметься Ківа. Бо він колись казав, що тоже вживав/вживає.

Не даром в Україні ще минулого року почалися розмови про канабіс. Міністерша здоров"я це активно просовує.
    Тре буде поцікавитися - може то ліпше коноплю сіяти, ніж садити бульбу і кукурудзу? :scratch_one-s_head:

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

ПОП багато втратив виборців на релігійнійному грунті. Йому не пробачать те, що дозволив захвачувати приходи без належного закону стосовно релігійної громади, але за допомогою сільської чи міської цивільної громади різних релігій та не релігій. Не треба було йому туди лізти, бо люди пересварилися із-за його томосу.

16. ІгорМ

О, @Коммунарец, ви мабуть тоті зернятка таки з"їли /шутка/

зі

Священик ПЦУ заявив, що всі, хто проголосує за Зеленського, будуть горіти в пеклі

17. Good man

Good man Обычный человек

Почему занимаетесь небогоугодными делами? Поддерживаете зрадоботов.

а де твій аватар? :)