Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я вже давав невеличку історію про те, як молодий Бонапарт отримав владу від незнайомця, що потім шукав смерті на полі битви і не брала його смерть, ні кулями, ні ядрами. А ще він любив історію...

Маленька людина з великим бажанням і обманом))

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Не дивлюся принципово, щоб не попасти під чари сучасних геббельсів :)

@Коммунарец дав мені посилання /дякую :hi:/, я їх заклав, подивлюся після 21 квітня

3. ІгорМ

А до 31 березня ми ж просили-благали порохоботів - чо ви причіпилися до Гриценка? Он Зє в лідерах, пуцайте його! Нє, порохоботам розходилося в Гриценкові.
    От тепер бариги і пожинають своє неуцтво і самовпевненість.

Сьогодні випадково поспостерігав за дебатами в місті. Порохоботи аж почорніли за цей тиждень, Зєлені спокійні і впевнені. Прихильники Зє розбивають адептів По на раз-два...
    Але порохоботів виглядає більше. Причини бачу дві:
    - львівщина
    - прихильники Зє не хочуть метати бісер

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Коммунарец

Так, заплутана історія...
    Але діва, простолюдинка із села дістала меча від (?) і здолала тих, хто вже майже підкорив Францію!
    Маю сподівання, що Володимир (до речі, в росії вважають ім'я майбутнього царя - Володимир) зможе подолати невздовзі ворога.
    Пора би вже... Графік піджимає))

5. ІгорМ

Slavko Dunas
    Адміністратор · 3 год
    Ці подвиги гавнокумандувача, варто всім (ОСОБЛИВО ЛЬВІВ'ЯНАМ) законспектувати... Онукам показувати!
    Вікторія Шиленко: «17 червня 2014р., Через 10 днів після своєї інавгурації він відвів війська з абсолютно порожнього Луганська і області, оголосивши "перемир'я". Так ним була створена ЛНР.
    5 липня 2014р. він пропустив колону російських військ Гиркіна в Донецьк, 5 годин забороняючи, її обстрілювати артилерією і 17 годин - бомбити авіацією. Так ним була створена ДНР.
    24 серпня 2014 року, ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Іловайськ, який забезпечив стабільність ЛНР. На цьому він наголосив парадом, куди зігнав техніку, яка могла захистити останніх бійців, що виходили з котла в зеленому коридорі, про який він домовився, коли їх в упор розстрілювали російські війська, поки він морочив людям голови на параді. Загинуло 5 тисяч бійців.
    18 лютого 2015 року, ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Дебальцево, що дозволило влаштувати пряму залізничну колію з Луганська в Донецьк і забезпечило стабільність ДНР. Загинуло 6 тисяч українських бійців.
    Зрозуміло, всього цього б, не сталося при оголошенні воєнного стану. Неоголошення ним, якого в всупереч Конституції, є фактом Державної зради. Перш за все, він би мав бути, негайно розстріляний віськовим трибуналом за державну зраду під час війни».

6. В молоко. Мені легще назвати, що залишилось. Список буде значно коротшим. Але не охота з контриками потім зустрічатись

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. ІгорМ

8. ІгорМ

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Так він у них вже з 2000 року царює.

10. Коммунарец

Якщо отак взяти його перемоги з реформ, політики і взагалі, то сказав би би це одним словом, яке б характеризувало би однозначний програш на виборах : "підстава".
    Усе, що можна було зробити погано - зроблено. Дорога зе відкрита, горить зелений світ.
    Але це моя дурна фантазія.))

11. ІгорМ

Я не доганяю - в роліку Зє каже, що дебати 19 квітня.
    На ФБ - сторінці По картинка каже, що дебати 14 квітня.

То вони будуть два рази дебатися, чи хтось з кандидатів бреше?:scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 8 кві 2019
  12. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Ну, мені на іхні чари піхуй. А от посили там досить зартикульовані, і піпл почув.

View: https://www.youtube.com/watch?v=pp140ciByg8

13. Capitoshechka

14. ІгорМ

Нє нада ля-ля :)))
    Я ж навіть тут бачу, як вами маніпулюють ;)
    Навіть не сумніваюся. Я пам"ятаю, який вплив на мене мав перший сезон "Слуги народу"

Після 21 обов"язково подивлюся, бо готуюся в опозицію до Зєльоних ;)

15. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Ну, й полірнули лизоблюдством. Щоби вже зовсім напевне.

)) Піхуй мені на всі ті мендрики. Я оті харі наскрізь бачу.
    Це йуморок у стилі Хазанова, а мене від такого ще за совка нудило.

Останнє редагування: 8 кві 2019
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В мережі є список всіх розформованих частин. У вільному доступі.
    Так що знову збрехали.

17. ІгорМ

18. Capitoshechka

Якщо не секрет - який? ))

19. ІгорМ

@Capitoshechka, ви ж знаєте, що в мене тут нема ні від кого ніяких секретів ;)

Кіно показало, що президентом може бути і чесний і некорумпований громадянин. Треба тільки оточувати себе тоже чесними і непідкупними помічниками і радниками. І до управління державою допускати тільки чесних і ідейних

Але це всього-навсього кіно. Погано, коли Голобородько ототожнюється з Зєлєнським

При нагоді ще раз згадаю слова великого Міфа : "Є люди інтересів і люди принципів"

20. Коммунарец

Де ви таке побачили? Слюшай, абідно, да...

а де твій аватар? :)