Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Залишилося тільки зробити правильний висновок. А він один.
    Увесь світ готується до прийняття влади надлюдського, а Україна до антихриста.
    Нові технології придумані не людьми і торкаються кожного і не всякий встоїть перед розумом лукавства. У вас немає нічого запропонувати для спасіння, крім людської волі, яка буде зламана темними силами.
    Тут не та тема, щоб її довести тим, хто закликає голосувати за одного чи проти іншого. Точні наступні події ніхто не знає, але очевидність неминучесті пророцтв беззаперечна.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я плакалЪ
    "Я вам не как-либо что, а что-либо как!! Я очень и очень!"(с)
    Голубе сизокрилий, висловлюючись по-російськи - "Порошенко для украинской политики - без пяти минут отрезанный ломоть".(Ну, приміром, як Янукович)
    В Україні, на відміну від Вашої Росії, немає недоторканих (нєпрікасаємих).
    То у Вас той, хто став царем, відразу стає і богом, у Вас ухвалюють закони про кримінальну відповідальність (уголовную ответственность) за критику влади.
    А у нас - ні. Україна - не Росія. І через пару тижнів Зеленський стає президентом, і його можна буде і треба буде також критикувати. Ну, а Ви, звичайно, почнете з Вашими підходами кричати "Я не потерпрлю оголтелую критику в адрес Зеленского"

Останнє редагування: 8 кві 2019
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Стиць пиздиць

4. Dred

Dred Well-Known Member

5. cncmaster

Це не найхєровіше з того, що свого часу зробив Віктор Федорович.
    Маються на увазі перші ж його кроки зі здачі кацапам Севастополя,
    та останні, по запрошенню в Україну кацапського окупаційного війська.
    Що декими небезпідставно було розцінено як державна зрада.
    Панові Зеленському у подібній ситуації може не пощастити так,
    як пощастило Віктору Федоровичу.

6. medwedo berlogsoni

З чого робимо два висновки:
    - Ви - не російський ліберал (тобто, монархіст чи імперець). Чи навіть комуніст. (у них усіх слово "ліберал" - лайливе (бранное)).
    - Ви - єдиний в Росії, хто бажає добра Україні. Всі інші - або відверті вороги, або "двуличниє уроди".
    Браво, браво!

Як таки приємно Вас читати і Вам відповідати!

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

8. cncmaster

Але, попри усе задовлення, гадаю все ж таки варто було би забанити цього провокатора.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

Та нехай. Ми тепер, в крайному разі бачимо, хто - за демократію, а хто - проти. Цей чолов"яга показав нам своїми постами, кого дійсно Росія прагне мати на посту Президента України. І чого боїться. Хлопець уже йде в бій з відкритим забралом: я - росіянин, російські ліберали - лайно, за Порошенка пасть порву.
    Тобто, очевидно, що в Україні все йде не так, як хотілося б російській владі. І це - добре. Україні не потрібна цвинтарна стабільність і вічний (поки ноги не протягне) цар. Україні потрібно рухатися в напрямку змін, демократії, подолання корупції, яка зараз така як і в Росії.

10. medwedo berlogsoni

Що з Вами?! Якісь нездорові теми. То кохані вівці, то кози... "У кого что болит, тот о том и говорит". Я розумію, що весна, але трохи себе стримуйте.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз мова про втечу при нетакому президенті - та скільки емігрували при Порошенку, логіка кримнашистів, а чому тоді у 1991, коли не обрали Чорновола, не попросилися Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська області у склад Польщі, пережили не такого Кучму і не такого Януковича.
    Львівщина - не вся Україна, навіть при підтримці у 100% від Львівщини в загальному Порошенко програє.
    Дехто писав, чому не відразу Порошенко, у І турі йшов вибір хто достойніший, у ІІ вже "менше зло", враховуючи великий антирейтинг Порошенка, цим "меншим злом" для багатьох є Зеленський.

13. medwedo berlogsoni

Ви намалювали чудовий власний портрет, який одночасно є і портретом прихильників Порошенка (Януковича, Ющенка). :hi:

Ви там хоча б колеса напівпричепа, якого колись приволочили додому із розформованої військової частини, накачайте, щоб Зеленський марно не трудився перед тим, як той напівпричеп знову поволочать у власніть держави. (А може, Коломойському сподобається, і він в ньому філію Приватбанку відкриє...)

За це я хочу вам поставити пісню "Путь к причалу"
    View: https://youtu.be/j4urwPS1e5g

14. У любителів «нового обличчя» - тріумф: Зеленський визначився з питанням війни. Він заявив, що «готовий до переговорів з Путіним, але території не віддасть». А, так це і є чудодійний спосіб закінчити війну? А всі перемовини, які п'ять років велися за участю як самого Путіна, так і повноважних делегацій в різних «мінських», «нормандських» та ін. Форматах - це, значить, не вважається? І Порошенко, якого західні лідери визначили як дуже безстрашного і наполегливого переговірника, при всій міжнародній підтримці і санкції, Путіна припинити війну не переконав, а цей наколеновставатель все вирішить?
    Знаєте, я розумом розумію, що треба їх не ображати, а намагатися тактовно роз'яснювати хибність і згубність їх вибору. Але фейковість їх кандидата настільки очевидна, а трагедія, яку вони накликають на країну своїм вибором, настільки неминуча, що вгамувати свою лють я не здатний
    Karl Volokh

15. Ви теж дали гарну характеристику собі. Вчора ми з'ясували ваш звязок з вівцями, а сьогодні ви ще добровільно признались що без вкрасти ви жити не можети. Як там у нашому оточенні кажуть: " Україна рідна мати, не вкрадеш, небудеш мати".
    Тільки не потрібно всіх міряти під свою мірку.

16. Тепер зрозуміло навіть чого ви впряглися за Зе. Лох не мамонт, не вимре. Вам з Бенею по дорозі. Зрозуміло.

Mason Lemberg
    Коломойський вчергове висунув свої претензії до України:
    2 мільярди доларів по Приватбанку.

Тобто, можна було скомуніздити 5 мільярдів доларів безпосередньо в українців, а тепер вимагати ще 2 мільярди з податків....

Ну нормально, чого...

А головне: ці ж далі не бачать "що поганого мені зробив Коломойський?" і далі не можуть провести зв'язок між:
    - вимогами Коломойського і кандидатом
    - автомобілем Коломойського і кандидатом
    - охоронцями Коломойського і кандидатом
    - лайфньюзом+лайфньоюзом Коломойського і кандидатом

Новиє літса, перезагрузка сістєми (давай 2 мільярда, лох), борьба с олігархами

17. cncmaster

Ні, не воно.

Думай.(с)

18. medwedo berlogsoni

Я не за Зеленського. Я проти Порошенка. А що основний конкурент Порошенка - Зеленський, то є вина самого Порошенка. Казали тут уже десятки разів. Потрібно було Порошенку боротися з корупцією, а не розставляти скрізь своїх людей, які грабували Україну (Роттердам-плюс і так далі).

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Юрий Бирюков
    И тут вот выяснилось, что часть предвыборной кампании кандидата на пост Президента Украины Владимира Зеленского финансировали враги нашей страны. Какой сюрприз, правда? Увы, но нет - не сюрприз.

Штаб, или как они себя модно называют - команда, молчит. Владимир - молчит. Сторонники - молчат.

Казус с анализами, казус с доктором, казус с НАТО, казусы...

Это надо распространять, не хочется получить казус размером с нашу страну.

Спецоперация "Регата" (часть 4) - Myrotvorets News

а де твій аватар? :)