Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Може, й упізнав. Але він не озоветься.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. Просто переключав канали й проскакував через НьюсВан. Затримався на пару хвилин. Там якраз Піховшек спілкується з Медведчуком. Потрапив на цитату з Коломойського: "Медведчук - останній шанс встановити мир на Донбасі". Це не фраза Медведчука, Путіна й купи інших. Це слова потенційного переможця президентських виборів. справжнього переможця - Коломойського, а не його маріонетки - Зеленського. А пригадуєте: я тут писав, що Медведчук уже фактично перебрав на себе управління над майбутньою політичною діяльністю Зеленського.

Медведчук, звісно, обережний у висловлюваннях - нічого зайвого не каже. Він же розуміє, що головне не шашечки, а нужного кандідата зробити президентом і все взяти під контроль. Він обмежується фразами, що вони з Бойком у Москві і про мирний план, і про відновлення прямих поставок газу з Раші домовилися, зробили напрацювання. А тепер лише "сподіваються", що "новая власть этими наработками восспользуется". А що, хтось думає, що "не скористається", коли Коломойський уже в процесі?

А то тут деякі й далі розповідають про "альянс Порошенка-Медведчука" та "нову позасистемну постать Зеленського". А там старшіє таваріщі вже все пропрацювали й підготували до повернення назад у дореволюційну епоху.

Тарас Чорновіл

Останнє редагування: 8 кві 2019
  4. cncmaster

Цитати можеш навести? А то я щось пропустив таке.

5. Не гнати на якого кандидата? Я просив дати мені ваші за за вашого кандидата, а отримував у відповідь тільки б не Порошенко, а яПорох такий-сякий. Я і зараз говорю про долю краіни , чую все тіж мантри про Порошенка. Не про шляхи збереження Украіни, а про те, що прийде Зе і все поміняє. Що поміняє? Яким чином? Немаючи своєі партіі в парламенті? Тушками? То ми вертаємось на 9 років назад? Чи створенням поліцейськоі держави і позбавлення свобод, добутих на майданах?

6. cncmaster

Скільки разів тобі треба було "давати за нашого кандидата"?
    Людина пропрацювала купу часу у системі вищої освіти, то які "" тобі були іще потрібні?
    Про те, що саме він не вкрав на посту міністра оборони?

Якщо я тут напишу, що ти Вася, то ти ще не так зрозумієш, у даному контексті.

Знову - де у цій темі хтось нахвалював пана Зеленського?
    Особисто я цього не помітив.

7. Це не моє, а Тарас Чорновіл. Друкую зі смартфона. Не встигаю редактувати і переглядати весь об'єм інформаціі.

8. cncmaster

До чого тут оце?
    Я не читаю у принципі нічого, що доноситься з боку того пана.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Я служив у Львові і під Львовом. І я знаю скільки в/ч при ньому було розформовано, військові містечка продані, але квартиру я так і не отримав. Так що у конхвети була тільки обгортка. Реально з числа тих 40 кандидатів проукраінських перелічити стане пальців однієі руки. Частина себе засвітила на вибори осінню, щоб доржче продати.

10. Ти просив цитати, а немаю часу шукати.
    А як мені бути. Я ж читаю все і там і тут. Часом приходиться перечитувати тут бредні одного селянина, здається Полісся, який надіється втекти в ліси, якщо щось не так. Але дурненький не розуміє, що це не часи партизанки Ковпака. Тепер з безпілотників його знайдуть вдень і вночі, хіба замовить собі скляний скафандр.

11. cncmaster

Так, просив.
    Тому, що не побачив у цій темі, та й взагалі на цьому форумі за два тижні до першого туру, щоби тут хтось "топив" за пана Зеленського.

Натякав, що мені дуже не подобається ідея звести у другому турі Петра Олексійовича та пана Зеленського.
    Та писав, що склалося враження, нібито існує саме така настанова.

12. За пана Зе тут топлять постійно, деякі вже не скривають навіть, відкритим текстом. Знавець мови і селянин відкрито. Селянину не дивуюсь. Він з числа тих вуйків, які будуть стверджувати на "г", що то шоколад, навітьз набитом тим "г" ротом. Сам нароився в селі, бачив і знаю таких. Гординя іх все. Сказати "Я був неправий" - рівноційно харакарі.

13. cncmaster

А чому тут дивуватися? Я от не дивуюсь.
    Зараз проглядаю ще й харківфорума, та у мене враження, що тамтешні лизоблюди
    так і не зробили ніяких висновків з нещодавніх подій
    та продовжують у прямому сенсі топити предмет своїх жадань, та ще й із подвоєною енергією.

Але там хоча би банять кацапів, треба віддати належне

14. Так я ж те ж, по твоім міркам, лизоблюд

15. cncmaster

І робиш тих же помилок

16. Водяне перемир’я. Велика посуха йде.

Проти нас працює технологія. Вона багатошарова і інтереси різних учасників наклалися один на одного. Олігархат об’єднався в ривку повернути втрачене. Колишні регіонали впевнені, вони повертаються і беруть під контроль все. Їх аж трусить, настільки вони впевнені, що все вже вирішено. Вони анонсують розправи і публічно, і приватних повідомленнях. Росія і повертає до України своїх агентів впливу, і виправляє прорахунки 2014 року, і накорню викошує все, що бодай в натяку даватиме українськість на цій території. Вони усі готові мститися. І отримали шанс, завдяки людям, що далекі від економіки і політики (і від України теж). Біду привели ті, хто воліє простих рішень зараз. Навіть не так – не рішень, а обіцянки, що такі рішення вже є і от-от їх озвучать. Але на електорат ніхто і не обернеться вже через пів року, коли олігархат, регіонали, і Росія отримають своє…

План «Буратіно»? Ефект Валдо з Чорного Дзеркала? Щось інше, чого ми не знаємо? Результат один. Ми за крок від втрати реальної державності, за крок до відкату в режим симулякру.

Що робити? Усвідомити – людину-кандидата, який має вже знайомі слабкості, сильні і слабкі сторони нам по силах контролювати, скеровувати, дотискати. Проти технології ми слабкі. Вона не в одному фізичному тілі. Це накопичення факторів, які почали діяти на нас в різний час і з різних боків, а зараз поєдналися в один удар. Ми профукали свій захист від технології. І те, що так само це профукали і Британія, і США, і Іспанії і ще багато хто (із правками на місцеві реалії) – не заспокоює.

Ну ок, припустимо усвідомили обсяг небезпек і наслідків, далі що? А далі ми маємо закопати сокиру взаємопоборення. Хоча б на якийсь час. Ми – ті, кому потрібна Україна, а не її імітація. Ми – різноманітні ГО, різношерстні активісти, декомунізатори і любителі радянського мистецтва, націоналісти, ліберали, недолугі чиновники, військові колишні і нинішні, влада і проукраїнська опозиція. Усі. Якщо ми зараз програємо, то буде ніде поборювати корупцію, ширити українізацію, вимагати результативності… Колаборантам виділять резервацію «а-ля опозиціонер Навальний» і все. «Простих людей» будуть годувати телевізійним мотлохом.

На нас насувається велика посуха, панове.
    Час на Водяне перемир’я.
    А робота над помилками буде потім.

View: https://www.facebook.com/100001492863657/posts/2214582891934785/

17. cncmaster

Гадаю, що вже самий час.

18. Ми просто з різних світів і різних світоглядів. Для мене перше краіна, а потім благополуччя. Не буде краіни , поіду в світи за благополуччям. Я вже був на Далекому Сході (Хабаровськ, Уссурійск, Владивосток), на півдні(Афган - Кабул, Джелалабад, Кунар, Лагман, Узбекистан - Ташкент 5 років), американський схід ( Вашингтон, Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Філадельфія, Делавер, Мейн, Вермонт, долина р. Гудзон, Ніагарський водопад, Канада(Оттава, Монреаль). Літав через Варшаву, Відень, Мюнхен, Франкфурт.
    Думав вже трохи зупинитись, пожити на березі водосховища. Вже будинок стоіть. Є світло, вода, газ, біосептик, каноє. Викорчуваний чагарник. Планував зробити причал. Тепер можу це залишити сватам, забрати дітей із внучкою і виіхати туди, де благополучніше. Мені ще тільки 60 буде в цьому році. Так що сили ще є. Трохи знаю електрику, будівництво, менеджмент. Роботу знайду. Незнаходять ті, хто не хоче працювати, або зарплату ТОП менеджменту.
    Але це вже буде еміграція назавжди.
    Чекати наступних 100 років небачу сенсу. Мають вимерти ті, що всю дорогу дорікали Моісею тим, що він вивів іх з Єгипту

19. Якщо над помилками рішень деяких виборців , прийнятих в першому турі - так, якщо виправляти курс, проголошений на Майдані і відстоюваний всі ці 5 років, то нам не подорозі.

а де твій аватар? :)