Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про Авакова я вже писав. "Чує чоловік, куди вітер дує" (ще й переклав для монолігва - Держит нос по ветру).
    Аваков - Міністр внутрішніх справ кабінету Гройсмана. А Гройсмана запропонував на посаду П.О.Порошенко. Безчиння творить (і не вперше) саме нинішня влада. Аваков заробляє індульгенцію від майбутнього президента. От чи поможе це йому - інша справа.
    Тільки не пишіть, будь ласка, що клоун з порошком в носі віддав наказ Міністру внутрішніх справ затримати того хлопця. Бо це буде дуже смішно.
    Те, що Аваков почав діяти самостійно, без згоди Президента, це очевидно.
    Інша справа, що його (Авакова) потрібно було зняти тоді, коли його орли під стінами ВР ставили на коліна справжніх українських патріотів - учасників АТО.
    Те що починаються перебіжки до нової влади, і Аваков - серед перших, якщо не перший, думаю, всім очевидно.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Ви вже навіть не можуть себе стримувати до кінця 2 туру

D3i8wpjWAAASpaD.jpeg

3. Коли брешете, то брешіть красиво. Чий Аваков - перечитайте повідомлення 2014 року.
    Помилки не перевіряв. Надіюсь на вас.

4. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Ви вірите у щирість Портнова? Радника Януковича?
    Ну, що ж. Чекаємо на те, що Ви запостите сюди прогнози Януковича і Путіна. Чого вже там...

І те, що колишній регіонал високого рангу несе всяку ахінею (на кшталт розп"ятих мальчіков), зайвий раз свідчить про те, що регіоналам не вигідний Зелеський, отже - ближче до душі Порошенко.
    Це ж очевидно, Ватсон.

Останнє редагування: 7 кві 2019
  5. medwedo berlogsoni

Я не кажу, що Аваков - квота БПП. Я кажу, що Авакова не вигнали, коли він розганяв наметове містечко під ВР. А потрібно було. Порошенко просто сказав, що негарно було ставити бійців АТО на коліна. (Пожалів вовк кобилу)
    Прочитайте разів три, щоб зрозуміти, про що мова. Чомусь Яценюка вдалося поперти з крісла, а Авакова - ні.
    Я так підозрюю, що Аваков свого часу був вигідний для Порошенка. Зараз - пішов проти. Ніс за вітром тримає.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Страшилки у стилі, як була ймовірність президенства Симоненка - "Це ж комуняга, неугодних будуть в Сибір відправляти", Янукович - "Це кремлівський агент, наших військових у Чечню будуть відправляти".
    Майдан зараз - не концерти з Русланою, не розкладання палаток..., у нас як мінімум 300 тис. приймавших участь у військових діях на Донбасі, хто додзволить якийсь мир чи капітуляцію перед РФ?

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

тобто він призначив 15% кращих і заперечує виборче право громадян, чи як? :scratch_one-s_head:
    а не забагато він на себе бере? :scratch_one-s_head:

8. mypucm

краще б та Руслана тоді, у 2013 році, сиділа вдома, а не на майдані виступала... підбурили народ, і вийшла така фігня :sad:

9. Ти й дозволиш, ти вже це робиш, допускаючи думку, що краіною може керувати людина, яка боіться здати аналізи. А в Конституціі чітко прописано - наркоману зась у президенти.

10. Подивіться це відео:

ПОКАЖІТЬ його тим, хто ще не визначився ...
    Зараз вирішується доля України.

View: https://youtu.be/DT4aNwCTE48

11. medwedo berlogsoni

Доведено, що Зеленський - наркоман? Чи Ваші припущення?
    Ви впевнені, що ескулапи, що прийшли з Порошенком, не вженуть йому щось в організм, так що потім його від Ющенка 2004 року не відрізниш?
    Я б також поостерігся жартувати зі своїм організмом у подібному випадку. Та і Ви, думаю, також. "Ставка більша за життя."

• Тупо Тупо x 1
  12. Клички запропонували оплатити тести в міжнародній лабораторіі WADA. Погугліть що це?

13. Вкотре вже зустрічаю в стрічці здивоване запитання: «А куди це поділися всі адепти секти вальцманов-Капітельман і єврейського засилля взагалі? Чому вони не вправляються на тему Зеленського, він же, на відміну від Пороха, реальний єврей?
    Як людина, довше більшості з вас вивчає цю публіку, відповідаю. Антисеміт - людина зазвичай недалека (крім вождів, які використовують тему для посилення свого впливу), а головне - абсолютно інфантильна. Для нього характерно заперечувати свою відповідальність за всі життєві невдачі і (це зворотна сторона тієї ж медалі) перманентно вірити в якесь чудо, здатне враз змінити його жалюгідне існування на краще.
    На нинішніх виборах переважна більшість людей, які відповідають відразу обом критеріям, пішла під прапори Зеленського. Так що, антисемітизм свій на цьому етапі вони відставили в сторону.
    П.С. Екшн почнеться, коли лошари почнуть усвідомлювати, що його кинули (а це станеться дуже скоро). Ось тоді я не ручуся за настрої навіть в самій толерантною до євреїв країні Європи, тим більше, що дітлахи з-за поребрика прекрасно вміють цю справу роздувати. І переважна більшість євреїв це розуміють.
    П.П.С. Товариш, який спілкується з Беніною командою, розповів, що той зажадав все перспективні плани розробити заздалегідь, бо буде у них «на все про все» (читай: розграбування країни) до півроку
    Karl Volokh

14. mypucm

панове, вам не здається, що вірячи у те, що "ВСЕ вирішується зараз" ... люди знімають з себе відповідальність за поточні повсякденні справи... ?
    ну простіше все валити на (посаду) президента чи диктатора

15. На жаль, одні голосують зараз за главу краіни, а інші думають, що вибирають Верховну раду.

View: https://twitter.com/freeTymokhin/status/1114852143943618560?s=20

16. Dred

Dred Well-Known Member

17. medwedo berlogsoni

Та я й без гугла знаю. Це - тест на допінг. Вчора про це говорили. Але ж Ви не читаєте, лише пишете і перекладаєте. Чи, скоріше, навпаки.
    Ви краще розкажіть, як Порошенко в баночку з-під майонезу пісяв.
    На що тільки людина не піде, щоб утриматися при посаді!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)