Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

https://enigma.ua/articles/spetsoperatsiya-regata-chast-4
    Центр "Миротворець" опублікував докази фінансування команди Зеленського через структури ФСБ, під кураторством Суркова

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

... а Саакашвілі фінансував готівкою Курченко. Було вже... Баян...

Чеченець Сурков вирішив профінансувати Зеленського за те, що той насміхався над чеченцем Кадировим. Однако!

• Тупо Тупо x 1
  5. Я б пропонував зараз взагалі закрити всі теми про вибори і претендентів до 21 квітня, залишивши одну.
    Найгіршим результатом цих виборів є те, що расєє вдалося повторити фокус 1919 року. Украіна знову поділена. Діло пахне громадянською війною. І сценарій, показаний в "Слуга народу -3" про поділ краіни на окремі князівства стає реальністю. Як і 100 років тому державники можуть опинитись в меншості. З більшістю з них нічого не станеться, як і сто років тому. Вони емігрують, як іх попередники. Переможці, після ейфорії, почнуть розплачуватись за свій вибір. Напевно така доля украінців. При королі Данилі Галицькому через чвари князів попали в залежність від монголо-татар. Через чвари князівськоі старшини і Чорну раду отримали знищення Батурина та 300 років панування мозковіі.
    Наскільки років ми знову потрапимо в залежність тепер? Скільки знову згине народу через чергових Брюховецьких, недолугих борців з вітряними млинами, самозакоханих кухонних гетьманів.

6. ІгорМ

7. Написала людина, яка не знає Києва і напевно не була на Майддані. Сцена на попадала в сектор обстрілу.
    І з Польші краще видно. Людина вже виіхала, а ви украінці чубтеся

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,не вже Ірка Фаріонова!:)))

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

на жаль, постійно змішують в одну купу питання цінностей і питання - хто побуде у кріслі президента найближчим часом...
    1) (на мою думку) найголовніше - узгодити цінності в результаті спілкування людей... якраз інструментом, майданчиком для цього міг би бути цей форум, він зручний для дискуссій в технічному розумінні... але, на жаль, нема кому дати копняка адміністрації...

2) теми, які стосуються виборів можна позакривати... все одно голосування таємне, та й вже не має особливого значення, хто буде наступним президентом

10. ІгорМ

Юрко, я сі вами не натішу :yahoo:
    Справді - Ірка! Але не Фаріонова ;)

То моя старша сестричка. Хіларі і Марго відпочивають ;)

11. mypucm

пані з лінійкою? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

Нє.

Див. вище ;)

13. Пан Аваков вирішив не чекати підсумків виборів і показав нові реформи: в Києві серед білого дня заарештований активіст без законних підстав за громадянську позицію.

Але, 2013 повернувся! Тепер хто за Україну - може бути знову заарештований просто так і кинутий за грати.
    Ви такі реформи собі бачите? Люди, прокиньтеся! Янукович вам здасться демократом!

14. mypucm

15. Я згоден з автором. На жаль більшість не признається , що це його характеристика.

Сергій Пітік
    5 квітня о 02:07 ·

Всё, Хунта. Изучил объект. Сегодня отчёта НЕ будет, только эмоции. Четверо суток я провёл в аду, лишился двух десятков друзей и семидесяти подписчиков, спал по четыре часа в сутки

ОБРАЩЕНИЕ К ПОРОХУ от человека, изучившего десятки десятков избирателей Зе, как в офф- так и в онлайне

Завязывайте с излишней демократией. Если вот это всё придёт к власти, я вам не прощу!
    Нельзя безответственным людям давать слишком много свободы. У них растёт Гордыня и Завышенные требования.
    Вся их мотивация, которую я нашёл в анкетах:
    - отнять и поделить
    - мне все должны
    - просто дайте денег
    - зачем мне ваши дороги и садики, лучше-бы денег дали (результаты Сичеславщины видели?)
    - хочу вернуть мутную воду, чтобы встроиться в систему и мутить
    - хочу отомстить всем вам и всему миру
    - хочу вернуть россию
    - вы все бандеровцы
    - вы все виноваты в моих неудачах
    - ... и т.д.

Блд, они все просят платить зарплату в конвертах, чтобы получать субсидию.

Это наша с вами, пан Порошенко, ответственность: - вы и мы, 15% волонтёров/добровольцев/армейцев/реформаторов вытянули всё на своих плечах, а их разбаловали. Разбаловать безответственных незаработанным благом - это взять грех на душу.

Нужны были 7,8,...23 волна мобилизации, посадки всех рыгов и воров, пусть с превышением полномочий, даже через отсутствие кредита МВФ. ПО-САД-КИ!!! Хлеб по талонам, свет два раза в день, чтобы буханка белого радостью казалась. Война, враг у ворот.

Мягкая/Жёсткая диктатура.
    Главное, притащите нас в НАТО, и отдайте власть.
    Мы НЕ боимся Вашей диктатуры. Мы двух царей скинули, и третьего скинем, если зажрётся.

НЕ ДАЙТЕ ЭТОМУ ЭТОМУ ОХЛОСУ ПРИЙТИ К ВЛАСТИ, ЭТО НЕ ЯНЫК. ЭТО ХУЖЕ 1917 года: пьяная матросня, насилие, расстрелы, грабежи!
    Говорю на 100% если они придут - нас не будет. Они нас уничтожат, сожрут, как свиньи!

Апдейт
    Я вчера, когда закончил анкеты обрабатывать, наткнулся на ролик "Цитаты из "Собачьего сердца".
    Поэтому и пост такой в конце получился, про пьяную матросню.
    У меня на руках выписки из архива о расстрелах моих предков, в 30-х, дневник бабушки: "в 33-м, в ссылке, от голода умерли дети. Я кричу, катаюсь по земле, а девочки умирают"
    Выжило 3 из 10, в т.ч моя мама.
    Костьми лягу, а Шариковых НЕ пущу во власть.
    Все предки смотрят на меня.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Можу помилятися, але як би не тужились порохоботи, навіть дай 100% результат за Порошенка Львівщина, буде вона "білою вороною" на тлі інших областей і більшість все одно буде за Зеленського, я сумніваюся у ньому і не хочу його підтримувати, але тут справа в антирейтингу, скільки наводили дані, який антирейтинг у Порошенка, тому і голосування не стільки за Зеленського, скільки проти Порошенка, клеймо "агент Кремля" могли і доречно пришити Бойку, вивівши його у ІІ тур і розігравши сценарій як Кучма/Симоненко, тому ніхто ні до якої відповідальності його ніхто не притягував, а тут несподівано вклинився Зеленський...

17. УКРАЇНІ ПОТРІБЕН ПОРОХ, А НЕ В НОСІ ПОРОШОК

а де твій аватар? :)