Ну що ж комуняцька мерзота на чолі з Януковичем цього хотіла? Ви це і отримаєте.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 тра 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Нічого не так. Ужас може все-таки закінчитись рано чи пізно, хоча б чисто теоретично, а тому він все-таки залишає надію. А кінець вже нічого не залишає. Тому що кінець. :)

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гранде, ну чому Ви завжди рахуєте себе суддєю в останній інстанції? Чому є тільки Ваша думка а всі інші не вірні? У мене своє бачення данної ситуації. У когось інше. Вам хочеться кровавого протистояння? Ну що ж...то Ваше бажання. У мене нема бажання воювати з робітником з одещини чи шахтарем з донеччини. Є більш приємніші цілі для боротьби.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А мені як не хочеться, щоб мій чоловік йшов воювати з львівянином чи рівнянином....Хіба таке взагалі можливо??? Хтось зтравлює людей, але ж повинен бути РОЗУМ...

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не драматизуйте. Ви ж не думаєте, що Янукович відмовитться від маєтків у Карпатах? Фактично ВСИХ газосховищ транзитного потенціалу. То все дурня. Просто від козячого блеяння Українці перейшли до левиного рику і тепер будуть вести мову у вигляді ультиматумів. При тому, що московщина жорстоко наї...ла донецьку гопоту з газом, з ..та з усим наї..ала. У них немає вибору, крім як лягати під Українство.

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Жаль только жить в ету свєтлую пору... :)
    А кінець - це завжди новий початок.

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

І цей хтось сьогодні був дуже задоволений. Янукович отримав маленьку але перемогу. Він закон не підписав? Не підписав. Скажімо так: тепер він спокійно може казати, що врахував побажання західних областей, щоб зберегти спокій але як бачите не в законі справа (що вже він зробив сьогодні під час виступу на Хрещатику). Ну і хто в дурнях залишився? Я ненавижу теперішню владу, не в захваті і від попередніх. Але в даній ситуації Янукович переграв всіх.

7. ГРАНД

Ви знаєте що знаходилось на дні Скриньки Пандорри?:sad:

8. ГРАНД

Я не рахую, а вважаю. І не суддя, а скоріше прокурор (в лапках). І не в останній інстанції, а в першій інстанції. А остання, апеляційна інстанція, то Він.

А 6 сторінок то всі мої думки, чи все ж таки і інших? З Вашими включно?

Як що я про нього говорю, то це аж ніяк не значить що я так хочу. Я наприклад хочу щоб москвини улетіли на Марс і більше на землю не вертались, а жили на марсі щасливо і багато. І ніякої війни чи крові. Але ж.......он у них космічні програми всі загнулись.

Борітесь і поборете.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Зверніть увагу, не з севастопольцем чи одеситом. То в нього є вибір. Я - кременчужанин. Чи він вже остаточно визначився з ворогом?

10. ГРАНД

В ЯБЛУЧКО!!! :good::good::good:

Тепер подивимось як вона викручуватиметься.

11. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

как он может когото переиграть ?
    если он один за игровым столом и играет сам с собой
    когда всем известно ,что "игрок" ,это банальный барбутчик с десятком запасных тузов и джокеров в рукаве и краплённой колодой на руках,
    кто с ним сядет играть?
    даже лохи его избравшие не сядут с ним катать...,зато будут им восхищаться подавляя страх отасться без пайки.

12. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

И ни одного факта, ни одного видео где 100 кидаются на 10. Целій день кричали об избиениях ветеранов, о сорваніх ленточках, о перевернутых автобусах. Где видео? Даже АТВ ничего такого не показало. Может хватит постить ложь провладных СМИ?
    tanna ничего личного.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна? Та вона ж жінка, викрутиться. В них є досвід викручуватися з 90-х років. Коли мужики чесали потилиці, дивлячись як розграбовують підприємства, вони своїми кравчучками спасали ситуацію. Цей "продукт з ребра" ще й з не такої ситуації виходив.

14. ГРАНД

Але ж Ви не сумніваєтесь, що ворогів свому чоловікові призначила саме вона? Я не сумніваюсь.

15. ГРАНД

Перекажіть Луні:rolleyes:
    Луганські комуністи розповіли, хто за них все вирішить

Понеділок, 09 травня 2011, 21:49

Версія для друку Коментарі 26 Луганські комуністи популяризували особистість генералісимуса Радянського Союзу Йосифа Сталіна цитатою з пісні, в якій вихваляється Адольф Гітлер.
    Інцидент відбувся 9 травня на мітингу, присвяченому 66-річчю з Дня Перемоги, повідомляє ТСН.
    На мітинг комуністи вийшли з портретами Йосипа Сталіна.
    Один з них встановили біля Пілона Слави, де кожен бажаючий міг сфотографуватися біля портрета "батька народів".
    Репродукція підписана словами: "Не треба думати - з нами той, хто все за нас вирішить!".
    Це цитата з пісні Володимира Висоцького "Солдати групи "Центр", яка присвячена окупації України німецькими військами.
    Під тим, "хто все вирішить" за німецьких солдатів, мається на увазі Адольф Гітлер, лідер нацистської Німеччини.
    Група армій "Центр" - оперативно-стратегічне об'єднання в збройних силах Німеччини під час Другої світової війни, найпотужніша з трьох груп армій нацистської Німеччини, зосереджених для нападу на СРСР за планом "Барбаросса".
    Все про: Луганськ, КПУ, День Перемоги

:)):)):))

16. Дядя Вова

Дядя Вова Active Member

Крым не люблю, как-то напрягает. Если море, то - Азовское, и место помалолюднее.
    Если Ваши слова соответствуют действительности, то промониторю и съезжу на Запад.
    У нашей "белой кости" давно уже играет роль факт престижности, а не удовольствия.

17. Дядя Вова

Дядя Вова Active Member

Драку и разбитие желтого автобуса в новостях видел.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ця "біла кістка" має просту назву - ЖЛОБ. Йому "престижно" також на "Мерсі" по розбитих дорогах їздити.

19. Дядя Вова

Дядя Вова Active Member

Читайте первоисточник данного ответа. Не искажайте информацию. Ай-йа-йай, нехорошо.

20. Дядя Вова

Дядя Вова Active Member

Ну, у меня другой вариант названия..., пардон, не при дамах.
    А на чем бедолагам еще ездить, "Таврию" с производства сняли.

а де твій аватар? :)