Ну що ж комуняцька мерзота на чолі з Януковичем цього хотіла? Ви це і отримаєте.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 тра 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сказав кайзер і назначив Гітлера канцлером.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

ОДИН раз обозвалась и Самойлович сказал, что все пьяны..
    А тут обзывается - обзывается, и никакого внимания со стороны мужского населения 75-ого года выпуска..НИПАРЯДАК и дискриминация!

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Розумію, бачу, знаю. Але Янік сьгодні був розумніший за львівян. Ви багато бачили червоних стягів на Хрещатику? Ні. Ось і відповідь. А потрібно було зробити всього нічого: по максимуму синьо-жовтих прапорів. Показати яка мізер червоний прапор. А тепер я співчуваю "Свободівцям" в східних областях. Львівяни зробили їм буже добру "послугу"...:sad:

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, то ви ще й суддя?! Ваше призвіще випадково не Ківалов (чи Кідалов)?

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Прокопе, хочете позмагаться в дотепності? Я не проти...:o

6. Luna

Прямо скажем - в лужу залп был сильным)))
    Где это я Вас судила?
    Меня фамилия мужа вполне устраивает, не приписывайте мне неприписываемое.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

І не тільки їм... :sad: Мало того, що тіко привід дали для нових звинувачень, та ще й підіграли проросійським организациям... Сумно...

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Яка там "повага до чужого мнєнія" ? Особисто у мене не може ніякої поваги до мнєнія тих, хто хоче святкувати так званий "день перемоги" під радянськими прапорами. Я мені за це не соромно. Ну не соромно, і все тут.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З якого дива? В пам'ять по скорботі 10млн загиблих українців? Це вже теж на шабаш було б схоже.
    Рівнянин, ви хоч трошки знаєте про протистояння ірландців та окупуваших їх землю оранжистів?

10. Luna

Я тебя, конечно, сильно удивлю...но всем твоя повага однофигственна.
    Зая..марш спать.

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Я вам повім так...Галицький Крук,то єсть Ворона має фа-а-айний зір,і нігди не спить!
    Хіба дрімле часом і Лева львівського будить!
    Так так...Галицький Крук на то й є, жеби Лева Львівського будити!
    :good:

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та не мене.

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

А якщо не під радянськими? Якщо без усяких прапорів просто згадати, пом'янути загиблих?

14. Luna

:scratch_one-s_head:

15. Mr. Blick

Я не думаю, що львів'яни щось не так зробили. Вони показали, що в Україні є хоч скільки-то українців, які не хочуть взад до срср. Йде ідеологічна війна між Україною та Росією та підконтрольною їй п'ятою колоною. І у цій війні не можна ковтати удари, щоб вигляд злагоди був.
    От побачите, все це обернеться зовсім не так, як планували синьожопі провокатори.

16. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не кажіть ГОП. Як раз навпаки. Ви мабуть не зовсім володієте ситуацієй (інформацієй, не офіційной, яку москво-комуняри ніколи не напишуть) в східних областях.
    Бог не видасть - свиня не з"їсть.

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Онікс. Промосковські організації повинні були бути розпущені як це зробила московщина з українськими. А визначатись таки коли небудь все рівно прийшлось би. Так от наступає час "Х" коли вже треба визначатись.
    краще ужасний кінець, чим ужас без кінця. Як що Ви там захочете бути в Україні, то Ви повинні дати відповідну оцінку провокаторам, а можливу помилку наших, українців, оцінити так як Луна оцінила своїх москво-совків із одеси. вона наче б то їх і засуджує, але уважно почитайте як вона їх засуджує. а так що в будь якому випадку крайніми та головними винуватцями залишаються українці. Бо вони для неї ЧУЖІ!!! І чхати та Луна хотіла, на судове рішення, чхала вона на те що за місяць попереджали, чхала вона з високої дзвінниці на Українську Україну. Вона лише любить Українську природу. І своїх рідних москво совків. Бо вона сама і є москво-совок. А вони нам тут треба?
    Визначайтесь.

18. forester

forester Well-Known Member

Что-то у большевиков с иронией неважнецки...

19. Mr. Blick

Це.. так. :good:

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ви ж знаєте, що їх не розпустять... Ті, хто все це задумав, розрахували точно - тепер буде нова хвиля протистояння, звинувачень... Люди, як маріонетки... Хтось смикає за мотузку і... Коли вже думати почнуть....
    А може й ніколи...

а де твій аватар? :)