Ну що ж комуняцька мерзота на чолі з Януковичем цього хотіла? Ви це і отримаєте.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 тра 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я новости пересматривала на портале ЗИК...честно говоря, не в курсе, насколько он правдив.
    Пане Гранд, посылы оставьте для жены. Отсутствие умения убеждать Вы с некоторого времени заменили ан умение оскорблять.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Сто кинулись на десятьох. Якщо ще ці 100 молоді, а ті 10 не дуже, то це круто. Я рада з того, що бандитському Донецьку з'явилась достойна конкуренція. Нарешті, хтось вирішив відібрати у нас це почесне звання. А ми віддамо, ми не жадні. Ура! :preved:

3. Luna

:sad: и перед этим снимают шляпу...

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

А перед грубой физической силой часто снимают и не только шляпу. Вопрос - кто?

6. Luna

Ответ - мы.
    Все.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це ви про одеситів, які приїхали у Львів з пістолетами? Чи про НКВД-шні дивізії, які воювали з УПА в пропорції 10:1?

8. Luna

И про них тоже.

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вже давно львівяни зрозуміли, що совок розуміє лише фізичну силу. Сам же совок і дав зрозуміти. Слів же не розуміють, і судових рішень не розуміють. Нічого не розуміють.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Львів.
    Україна понад усе!

11. Luna

:oСовок понимает совка)) И не львовяне, а совки вышли с грубой физической силой, инакомыслия не терпящие.
    И Вы совок такой же.

12. ГРАНД

Ви замість того щоб облаювати мене, вже б почали збирати ініціативну групу для повалення промосковсько-комуністичного, совкового режиму в одесі. Часу Вам залишається мало. Дуже мало. За моїми підрахунками до серпня місяця. Бо буде лихо. І буде воно вже в Одесі.

13. Luna

Давайте в группу номером два) Пойдет?)))

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Як бачите самі,що галичани у Львові зустрічали освободітєлєй не так як вci 70 років тому...
    Se La Vie,панове! Se La Vie!

15. ГРАНД

Беріть Кертіса. Я абсолютно серйозно кажу. У нього вистачить енергії та клямки провести цю роботу.
    А у мене роботи вистачить і без Одеси.

16. Luna

:good:Він жеж паскудник та неідник..Нє?)))
    Отакоє, дядьку...тільки думала себе першим номером записати, а Вас хоч разочок на другий затиснути - викрутився таки...а я б покомандувала, аж оселедець би загорнувся))))))

17. olegp

olegp миється в бані

sorry to interrupt,
    но совок- это не облаивание , а констатация способа мыслей,
    при этом совок может быть обернут не обязательно в ленинскую или коммунистич , но и с специфическую оболочку, наприклад в укрофильную либо укромовофильную:))

18. forester

forester Well-Known Member

Не устали ещё от дел революционных?

19. ГРАНД

Ви дарма насміхаєтесь. Спробуйте хоча би повернути Гурвіца (Гурвіца тому, що у нього вже є досвід повернення в безкровний спосіб), а там вже "впіймаєте хвилю", прийде натхнення і все у Вас буде получатись як найкраще.

20. ГРАНД

ох просили ж вас не будити лиха.

а де твій аватар? :)