Ну що, зебiлятка?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 21 лют 2020.

1. СБУ викрила російського агента, народного депутата Андрія Деркача (навіть не знаю як вони здогадались). Того, на основі "плівок" якого навіть кримінальні справи відкривали і рослідування проводили.

Хлопці, палєхчє там, так і Баканова з Зеленським, Єрмака з Татаровим можна викрити.

2. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Ужос. :crazy:Российские агенты повсюду. Зеленский ещё не заподозрен в работе на Кремль?

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ракоцапе, чому ти підарас?Ти голодував?

• Тупо Тупо x 1
  4. Чи розуміють зараз усі хейтери Пороха, що стали корисними ідіотами, допомігши ФСБ усунути від влади проукраїнського президента?

Думаю, що ні.

Навіть коли ниточка — через Деркача/Дубинського — виведе на Беню/Зеленського і докази будуть залізними, зелейоби нічого не зрозуміють.

5. Sharfshtein

Мы не считаем Зеленского пророссийским. Его неудачи на дипломатическом поприще из-за отсутствия опыта, а неудачи на фронте из-за желания нравится всем и вся и устраивать из войны шоу. Да, он более открытый и более честный, чем Порошенко. Но две вышеперечисленные особенности делают его более удобным для Москвы президентом Украины в условиях войны. Поэтому с вашей стороны он кажется пророссийским.
    Но, например, на этапе подписания мирных соглашений по итогам войны, Зеленский снова превратится в более неудобную фигуру для Москвы, чем Порошенко. Но Россия, насколько я понимаю, хочет создать такие условия, при которых будет уже неважно, удобный или неудобный подписант с другой стороны.

6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Чем больше ботвы крошит на зелю братва с кремля тем больше доказательств того что зеля эту братву таки нагибает
    А то как он нагнул немцев и франков ставит его на уровень величайших политиков современности

7. Good man

Good man Обычный человек

Пациент, Зеленский развалил всю антироссийскую коалицию, которую создал Порошенко. От былой мощи коалиции в друзьях Украины остались лишь США, Великобритания и Польша с Прибалтикой.

8. "Лейтенант заборонив згадувати слово "вагнер" під загрозою звільнення. Як вам?
    Тут йдеться про те, що з сайту Служби безпеки зникла вся інформація по вагнерівцям, яку здобули за 5 років.
    Тобто всі посилання, які в Чистилищі, ведуть в нікуди.
    Тепер біглий Наумов прихопив з собою всі напрацювання по вагнерівцям з джерелами і методами збору інформації.
    І це загроза не Вані, а тим людям, які всі ці роки захищали Україну від агресора."
    20220626_071426.png 20220626_071432.png

Алла Швай
    "Уявіть, як справжнім співробітникам після 2019 року.
    Це вони формували нову післямайданну Україну і нову Службу. А потім прийшов Ваня з кварталу.
    І треба пам'ятати, хто нас вберіг від гіршого за 5 перших років, і не рівняти баканівську СБУ до справжньої."
    20220626_071544.png

9. Джон Сміт:

Швейцарська франкомовна газета Le Temps опублікувала текст розмови Макрона і Пердуна за 4 дні до вторгнення (20 лютого).

Просто ідеальна ілюстрація, в яку пастку потрапив Путін з Мінськими угодами і як смикався на їх гачку.

Далі цитата:

-------------
    Путін: Послухай, Емманюеле, я не розумію, в чому ваша проблема із сепаратистами. Принаймні вони зробили все необхідне, на нашу вимогу, щоб розпочати конструктивний діалог з українською владою.

Макрон: Щодо того, що ти сказав, Володимире, кілька зауважень. По-перше, Мінські угоди є діалогом з вами, у цьому ти абсолютно правий. У цьому контексті не очікувалося, що основою обговорення стане документ, наданий сепаратистами. Отож, коли твій переговорник намагається змусити українців обговорювати сепаратистську «дорожню карту», він виявляє неповагу до Мінських угод. Сепаратисти — не ті, хто вноситимуть пропозиції щодо [зміни] українських законів.

Путін: Звичайно, ми маємо дуже різне бачення ситуації. Під час нашої минулої розмови я нагадав тобі і навіть зачитав статті 9, 11 та 12 Мінських угод.

Макрон: Вони в мене перед очима! Там чітко написано, що пропозиція України має бути узгоджена із представниками окремих районів Донецької та Луганської областей у рамках тристоронньої зустрічі. Це саме те, що ми пропонуємо зробити. Тож я не знаю, де твій юрист вивчав право. Я просто дивлюся на ці тексти і намагаюсь їх застосувати! І я не знаю, який юрист міг тобі сказати, що в суверенній державі тексти законів складають сепаратистські групи, а не демократично обрана влада.

Путін (роздратовано): Це не демократично обраний уряд. Вони прийшли до влади внаслідок перевороту, там люди горіли живцем, це була кривава лазня, і Зеленський — один із тих, хто несе за це відповідальність.

Послухай мене уважно: принцип діалогу полягає у тому, щоб враховувати інтереси іншої сторони. Пропозиція існує, сепаратисти, як ти їх називаєш, направили її українцям, але не отримали відповіді. Де тут діалог?

Макрон: Але це тому, як я тобі казав, що нас не цікавлять пропозиції сепаратистів. Ми просимо, щоб вони відповідали на пропозиції українців і все має бути зроблено саме таким чином, оскільки це закон! Те, що ти щойно сказав, викликає сумніви, наскільки ти сам готовий дотримуватися Мінських угод, якщо, на твою думку, тобі доводиться мати справу з нелегітимною владою терористів.

(весь текст ТУТ)
    ---------

Ось такі "погані Мінські угоди".

Путін в розмові з Макроном смикається на гачку, дратується, що не може продавити логіку угод, яку він планував з самого початку, але гра програна: його за шкірку примушують виконувати підписане ним же.

Ніяких перемовин з сепаратистами, сторона перемовин виключно РФ, пропозиції до українських законів буде вносити лише Україна.

Дипломатична гра Путіна на цьому моменті - в унітазі.

В результаті через 4 дні Путін обирає вторгнення, як вихід із цугцвангу, бо "в нас не було іншого вибору"(с).

"Де твої юристи вивчали право?" - питає Макрон Путіна.

Та вже точно не в Київському Інституті міжнародних відносин, де право вивчав Порошенко.

Я 8 років наполягав і продовжую наполягати: Мінськ це грандіозна дипломатична перемога України, яку ще довго вивчатимуть в усіх вузах планети для дипломатів. Ми українці маємо бути повністю тверді і переконані в цьому. Зі слабшої позиції досягнути таких розгромних умов для значно сильнішого нахабного, хитрого і підлого ворога - це віртуозно.

Цей текст перемовин Путіна з Макроном остаточно знімає питання. Всі ті, хто 8 років розпачливо нили про "зрадний Мінськ", просто потрапили на гачок кремлівських ІПСО, задачею яких було зруйнувати нашу єдність цими угодами.

Так, правильно каже Єрмак: вони такого ніколи не підпишуть, їхні прізвища не "Порошенко". Їхні прізвища - це прізвища клоунів в лосінах. Вони вже відмовилися від НАТО, ще навіть не встигши нічого підписати. Від чого вони відмовляться, коли їм дадуть таке право - важко навіть уявити.
    Джон Сміт

10. Скажу непопулярну думку. Я хочу, щоб політики, олігархи не соромилися і розповідали, чим допомогають ЗСУ. Арахамія, Зе, Коломойський, Жидков та інші. Я хочу, щоб вони піарилися, принаймні ми будемо знати, що вони зробили.

11. Чим далі, тим менше ви про них переживаєте - згадуєте. Сама велика поразка - це довести себе до стану байдужості та придушення емоцій що до наших ЖИВИХ дай Боже Героїв. Не полінуйтесь, зробіть пост!, щоб всім нагадати - мовчання вбиває!

#Azovstal
    #Marioupol
    #азов
    #azov
    #azov_save
    #azov_heroes
    FB_IMG_1657404375251.jpg

12. Hellis:
    А вот и не запоздал ответ на хамство украинской власти
    Вікторія Спартц:
    З огляду на потужну підтримку, яку я отримую, я розумію, чому мої коментарі вразили @MFA_Ukraine. Я закликаю їх серйозно розглянути мою заяву, а не нападати на мене ad hominem (переходячи на особистості). Немає часу на ігри та політиканство.

Філософія Негетн:
    Зелені розказували про шашлики - США кричали про війну.
    Зелені зарубили всю оборонку - США дають ленд ліз.
    Зара США каже про кротів в ОПі - зелені кажуть то наклеп.
    Навіть не знаю, кому з них довіряти.
    "Нє всьо так однозначно".

Гусь, що посивів від вчинків мутрого норіту:
    Зрозумійте, союзникам не треба тут нову р@шку в яку ще й будуть закопувати мільярди. Будуть виховувати мутрий норід шляхом зменшення фінансової допомоги.

Дід Микола:
    В Британії Борис Джонсон йде з посади - бо мав необережність призначити на високу посаду аморальну людину.
    В Україні Зеленський не тільки призначив очільником своєї ОПи кремлівського крота, але й влаштовує істерики, коли американці дипломатично натякають, що крота треба прибрати.

Житомирянин:
    Тепер тра дивитися в що вдягнутий Данілов, щоб потім знати як вони реагували на Єрмака.

Карпатський бокораш:
    Звинувачення в сторону Зеленського ми почули з США, але в Україні ми побачимо тільки кіно про клятого Порошенка. Дивіться більше на моєму каналі
    View: https://www.youtube.com/watch?v=gADvIzHsyFM

13. Сьогодні свій 28 День народження святкує Кіборг з ідеальною англійською , офіцер управління розвідки полку Національної гвардії України "Аз0в" - Ілля Самойленко.

До лав полку Ілля вступив у 2015 році, коли йому був 21 рік. Брав участь в АТО/ООС, де був двічі поранений, втратив око та руку.
    До початку повномасштабного вторгнення РФ навчався на історичному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка.
    Вітаємо тебе , Герою ! Мужності та витримки Тобі у полоні ! Чекаємо на повернення
    IMG_20220710_073015_052.jpg

14. Важке життя у бидла, гівно з лопати жерти все життя, одне гарне - бізнес - партнери Бубочки його скоротять...
    FB_IMG_1657491493721.jpg

15. 8 років охлос волав,що Мінські домовленості не такі.
    Як вам Оманські?
    Бидло вищало про 24 моряка.
    Як вам 2500 АЗОВців зданих на смерть?
    Через дорогу цибулю в 2019 бобіки зрадили власну державу та привели до влади єрмаків- татарових-зеленських.
    Зараз гречка по 150 нормально заходить?

16. Sharfshtein

Спасибо Зеленскому за шоу вместо реальной подготовки к войне.:good::yahoo:

17. Раша пропагандони 24/7 відстежують будь-яку подію в Україні.
    Вони реагують навіть на слова наших бабусь біля під’їздів.
    ЗМІ рф обговорюють всі скандали навколо Зеленського.
    Проте!
    Саме кремлівські канали оминають тему зі своїм агентом єрмаком.
    Збіг?
    Не думаю.

а де твій аватар? :)