Ну що, зебiлятка?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 21 лют 2020.

1. FB_IMG_1648363736636.jpg

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  3. Спочатку нам намагалися впарити заради срачу рашистку екс-редакторку пропагандонського телеканалу Овсяннікову, але, якось не дуже зайшло. Ладно, думають в ОПі, підкинемо на вентилятора щось по-ядрьонєє.
    І підкинули: Зеленський надав громадянство України Олександру Невзорову. Саме тут Стратеги й Тактики з Банкової влучили, як кажуть, у яблучко: хвиля піднялася на славу.
    Я неоднозначно ставлюся до особистості Невзорова, тож нехай його персону та справи "до" та "після" оцінюють політологи, політтехнологи чи ще якісь фахівці з піару. Тут, здається мені, справа трохи в іншому: треба відволікти "нарід", тобто суспільство, від якого-небудь чергового факапу. Те, що вони "косячать" щодня (щохвилини) - немає жодного сумніву, але що на цей раз?
    Може забагато почали ставити незручних питань про долю захисників Маріуполя та Азовсталі, яким було наказано припинити опір та йти у полон? Можливо, саме через це й звільнили з посади омбудсменшу Денісову, бо стала заважати якимсь незрозумілим договорнячкам зєлі з окупантами? Можливо. Але питання залишаються ті ж самі:
    - яка доля захисників Азовсталі на сьогодні;
    - в яких умовах вони утримуються;
    - який стан здоров'я поранених та скалічених бійців ;
    - чи не застосовують до них тортури.

І головне питання.
    Що робить влада та Зеленський особисто по справі визволення цих справжніх Героїв?

...моя думка, що наш Зе Ґєвара насправді дуже-дуже, до всцику боїться хлопців з Азову, бо коли вони запитають, чому був оточений Маріуполь...

4. - діду, а хто наступний в черзі за українським громадянством?
    - думаю, що Овсяннікова. Взагалі вона стояла першою, але пропустила Невзорова, як старшого за віком і більш досвідченого. КГБіста.

5. Good man

Good man Обычный человек

Притих автор темы.:)))

6. ЯКА МІМІШЕЧКА

НАТА, закрий нам небо, що засцяла?
    Всі смерті, казали вони, будуть на твоїх, НАТА, руках.

А ми попереджали у січні цього року, що якщо ви думаєте, що всі вилучені ДБР клістрони були повернуті до військових частин, як про це заявила ДБР-івська пресслужба, то ви помиляєтеся.

У липні 2020 року вони повернули лише кілька штук, щоб суспільству рота закрити і притушити розголос.

Генпрокуратура повідомила про передачу сьогодні і додала:

Слід зазначити, що ці клістрони у 2021 році були викрадені в одній із військових частин Російської Федерації, а їх вартість складає сотні тисяч доларів США.

7. Непогане таке турне по всій Європі.

@publeecist
    Але концерти на підтримку члена безкоштовно ніхто не проводить. Монатік та Квартал отримають за свої виступи гонорари, й гонорари ці будуть сплачені з бюджету України. Й не малі бюджетні кошти отримають пєвуни ротом, освєтітєлі, підтанцовка, музиканти з йонікой й не отримають ЗСУ.
    FB_IMG_1654910411759.jpg

І найголовніше: Пороха на самміт випускати не можна, а лисого і монатіка-да! То прям державна необхідність! Їм повістки не треба вручати? Вони під яку категорію таку попадають, що можуть перетинати кордон?

8. View: https://youtu.be/IYjMqT3SjrA

Знаєте... Сказати що я в шоці, не сказати нічого. Це треба переосмислити. Я ж до сьогодні не бачив відео з нарадою мера капітулянта... Ми тут ганялися на цивільних машинах за колонами, бо розуміли, що якщо обуйдуть Харків, розсечуть і підуть до Дніпра, то привіт "новоросія" по річці Дніпро. Ми кожен день дякували Богу що лізуть до нас а не на Київ. А зараз як молиться південь на Миколаїв який собою закриває Одесу. А воно он як.... Виходить при іншому розкладі, якби вдарили з іншого боку, то до нас би сусідня міська влада ще й з мигалками супроводу колони пропустила б...
    Ми ще мабуть і на десяту частину не усвідомлюємо по якому краю ми пройшли.
    І чи пройшли? Просто жесть...
    Нема іншого Бога на землі, крім ЗСУ.

View: https://www.facebook.com/100000659128651/posts/5571221436243105/

9. І після цього влада переконує, що вона готувалася до війни?

Станом на 24 лютого забезпечення ЗСУ бронежилетами, формою, касками становило 50%. Тоді армія налічувал 300 тисяч вояків.

Тепер на 700 тисяч армії забезпечення складає 65%. Це дані заступника міністра оборони Маляр

Це означає, що армію далі забезпечуватимуть волонтери

10. Олена Демченко

Трохи для хворих на амнезію

Світлана Білуник
    В мережі не натішаться з того, що парламент заборонив ввезення російських книжок і вживання російської музики в медіа й громадських просторах. І як по команді під такі дописи набігає купа коментаторів, чому це було не зроблено 8 років тому. І всім вже відшибло пам’ять, що було зроблено 8 років тому, а що почало робитись 3 роки тому.

У 2015 році для подолання на українському ринку засилля рашистських книг знято ПДВ з продукції українського книговидання, а в 2016 році запроваджено обмеження на ввезення книг рашистських видавництв. Цього ж року створено Інститут книги для популяризації української книги і створення якісного конкурентного україномовного продукту. Закріплені квоти на присутність книг на книжкових полицях книгарень в Законі про мову також сприяли витісненню рашистської продукції. Ці всі заходи вкупі свідчать про те, що впродовж 2014-2019 років велась системна робота, яка була не популістською, а націлена на результат - щоб українська книга подібно до української мови посіла панівне становище в нашому житті. І результат не забарився - тільки за рік (з 2014 по 2015) імпорт рашистських книг зменшився втричі – з 11,5 млн. $ до 3,7 млн. $, а в 2018 відбувся книговидавничий бум українських книг.

Те саме відбулось і з українськими піснями та вітчизняними гуртами. З впровадженням квот на українське мовлення в теле і радіоефірах попри загальний скепсис ми отримали просто лавину крутезних гуртів з якісним конкурентним продуктом.

Проте вже в 2019 році та ж влада, яка заборонила зараз ввіз книжок з раші, для повалення наших видавництв запустила на український ринок московитського видавця Альпіна Паблішер, книги якого раніше не пропускались на наш ринок через рашапропаганду. А вбивати нашого видавця рашистам запросто вдається за рахунок демпінгу на нашому ринку і компенсації втрат на своєму внутрішньому ринку. І вже в 2020 році ми також побачили результат – падіння українського книговидання на 70%.

То давайте співати дифирамби владі, яка своїми діями вбила нашого книговидавця за допомогою рашистського кілера, а тепер погодилась того кілера просто відпустити. Давайте співати дифирамби владі, яка ще зовсім недавно використовувала різні хитрості, щоб залишити рашистську мову в телефільмах. Давайте їй подякуєм за те, що нав’язує нам не таких руських, яким щедро роздається українське громадянство. Невже такі суперечливі дії влади не викликають дисонанс? Забороняти зараз все рашистське в тренді, і це влада не пропустить, щоб підрихтувати свій рейтинг. Як і не пропускає використовувати патріотичну риторику, на яку змінила ще недавню риторику какаяразніца. І не потрібно було б нічого забороняти, якщо б з 2019 року продовжувалась політика захисту нашого внутрішнього ринку від засилля агресора.

11. Good man

Good man Обычный человек

Ты куда пропал? Совсем не заходишь в эту тему.;)

12. Good man

Good man Обычный человек

Предсказание начало сбываться. Электорат Зеленского спокойно вливается в создаваемые Россией органы власти.

13. "А на послєдок, я скажу, любіть нє обязуюсь.".?
    А що сталося з Даніловим? Він всю ЗЕліну рать обісрав в останньому інтерв'ю LIGA.net. Відлуння несподіваного візиту Джонсона...?
    Данілов: Подоляк - голос армії? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича.
    Данілов - на слова Арахамії про 1000 загиблих та поранених на день: Цим не можна жонглювати, це не цирк.

Питання: Подоляк заявив, що нам тільки для паритету треба 1000 гаубиць 155-мм, 300 РСЗВ та 500 танків. Чи погоджуєтеся ви з цими розрахунками?
    Цитати: "Я не розумію, чому Подоляк робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича. Не розумію, з якого переляку він зараз є голосом армії".
    "Я хочу ще раз звернутися до діячів, які розповідають, що у нас щоденно 200, 300 і більше людей на фронті гинуть. Дехто взагалі про 1000 заявив… У них немає можливості отримати таку інформацію… треба відповідати за свої слова. І коли мова йде про загиблих, такого робити в жодному разі не можна. Цим не можна жонглювати. Це не кеглі й не цирк. Це життя людей" .
    Запитання: Але чому водночас в ефірі телемарафону, який координується владою, і досі працюють люди з каналів Медведчука, ведучі шоу "Тхне Соросом". Вас це не тригерить?
    – "Мене багато що тригерить. Але я не можу публічно тригеритися, бо обіймаю певну посаду."
    – "Чи треба, на мій погляд, давати людині на кшталт Невзорова громадянство? Я дуже обережно б ставився до таких речей."

Виявляється, і Данилов може казати правильні речі. Нове прізвисько Подоляка - голос пеньків Януковича. А сухумскій мавпі місце в цирку.

Якщо вже Данилов не витримав, то я уявляю у яких розмірах та масштабах у ВП все відбувається. Тойщоневтік - це як аватарка на акаунті. Акаунт - то збірна єрмаків, арахамій, подоляків з арєстовичами, безвуглими і іншими бєніними соснами корабельними. Зєлєнского просто не існує без цього кодла, бо якщо їх прибрати - ортіст ротом здується, як пробита повітряна кулька.
    Борис Джонсон, покропив, тому його несподіваний візит до Києва та демонстративне непотискання руки Єрмаку були невипадковими.

View: https://www.facebook.com/100001678130271/posts/5505571242842092/

14. Американське "Politico" пише, що винним за здачу півдня буде призначений Баканов і, відповідно, звільнений.
    Що ж, наш спільний тиск на владу змушує шукати стрілочників усе вищого рангу, якщо правду пишуть.
    Але —
    Хто у нас керує країною: СБУ чи Банкова?
    Хто у нас призначив свого друга керувати СБУ?
    Стрілочників багато — винний один

15. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Некрасиво оскорблять действующего президента. Даже если он был не прав, то можно просто показать этот факт, не опускаясь до оскорблений.

16. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это ты про ху...йло? Так его нельзя оскорбить

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)