ну ось, що нам ще потрiбно вiд влади?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 чер 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я вже тут колись розповідав, як за 15 хвилин і 100 грн виробив права, після втрати. Зразу в акурат після Йущченковського пришестя...

2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ясен перец , в консерватории надо менять! оттуда всё зло ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Деколи розмірковую, шо оця "держава" дає нам людєм? Вона лиш грабує людей, знущєєсі і принижує, держава-гопник, п'євка на тілі суспільства, щоб не казати банально "феодалізм". На своєму прикладі можу розібрати. В школі я встиг пів-року чи рік побути піонером. Це сі заключєло лиш в примусовому носінні червонов хустки, за єку вчительна казала "ай-яй-яй", єкшо ти її не мав, а її всі забували вдома, або ж вона була пожмакана в кишені, а треба було ще й випрасувану. Всьо, нієких тобі піонертаборів, нієкого "Орлєтка", нієкого "Артеку", нієких культпоїздок. Нуль цілих, нуль десєтих. Потому візьмемо навчєннє. О! Мене безкоштовно вівчили в бурсі і інституті! Щопровда тоті спеціальності в нагоді не стали ні мені, ні моїм однокурсникам, може одному з десєти, і то чудо. Довелосі самому перевучуватисі на ринковозатребувану спеціальність, аби єкось зводити кінці з кінцєми. Коли я сі вчив, держава мені надавала зацофану кімнату в гуртожитку, де вода в крані була зранку і ввечері, а віходок надворі. Це в бурсі. А в інституті мого законного місцє чомусь ніколи не було, але приблизно знаю чому, тому що мабуть, шо комендантша здавала кімнати всілєким лівим людєм. Тому я спов на підлозі. Так шо нуль цілих, нуль десєтих. Колись радєнська держава забезпечувала людей робочими місцєми, теперка коли вона мене не забезпечує, я ставов на облік в центр зайнєтості, де держава намагаласі не виплатити мені любим способом допомогу по безробіккю в розмірі 10$. А коли я це питаннє намагавсі врегулювати через суд, то з біржі набігло юристів, єкі швиденько наклепали на мене компромат що я взагалі сі не з'явлєв відмічєтисі, тому я просто неблагонадійний. Так шо то сі скінчило провалом, сама себе держава судити не буде. Коротше нуль цілих, нуль десєтих. Потому я служив в армії, де у мене було стілько само прав, єк в зека на зоні. Держава годувала мене варенов капустов, сухожиллєми і чаєм без цукру, а по вихідним і свєтковим днєм давала по булочці. За це мені не можна було спати, тому шо служби багато, а людей мало, і справно виконувати накази п'єних сержантів і офіцерів. Відпустку і звільненнє в запас також треба було заслужити. Нуль цілих, нуль десєтих. До речі, про відпустки. Чи є у когось, хто робит в приватному секторі, відпустка, єка складає 22 робочі по трудовому законодавству? Мені такого сі не попадало. 2 тижні - і будь здоров, хоч роби, хоч не роби. Це я вже за трудову діяльність. Держава гарантує нам мінімальну зарплату, всьо решта в конверті, нульові соцпакети, при скороченню нульові компенсації. Коли я приходжу в поліклініку - мене одразу відправлєют здавати "благодійний внесок" 50 гривень.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Дик не погано, мабуть, було. Німецькі лікарі лікують, євроказарми (аналог єврокамер)...

5. zet

zet Дуже важлива персона

я и сравниваю.. ХУЖЕ СТАЛО!!! Причем, намного.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В мене. Тiльки не 22 а 24 днi - i не робочi - а календарнi - дають два рази на рiк по 12 днiв.

Стаття 75. Тривалість щорічної основної відпустки
    Щорічна основна відпустка надається працівникам тривалістю не менш як 24 календарних дні за відпрацьований робочий рік

• Подобається Подобається x 1
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В мене теж є.
    Правда, я ніколи не беру всю відпустку відразу. Бо мені відразу 24 дні забагато.
    Зазвичай, я беру одразу 14 днів, а решту 10 розтягую тоді, коли мені треба.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Класно. Заздрю.

9. zet

zet Дуже важлива персона

ДА?! А что вы тут делаете? [​IMG]
    С этого места поподробнее пожалуйста, я записываю...[​IMG]

10. morze

morze Well-Known Member

23 дні -ніодна демократія недопустить!

а де твій аватар? :)