і на зарплату живе? "покращення" Воно є? а чи не так? чи у Львові не знайшлось хороших спеціалістів, так ні навіть директора аеропорту з Данецка привезли. і що ви думаєте, якщо щирі Львівськиі перестануть брати, то буде покращення... З голови то все треба міняти, але хто припинить такий необлікований потік налу???
Хроніки покращеннє: Поезд Hyundai в очередной раз сломался, задержав восемь других рейсов Будут знати покращувачі їк купувати корейські одноразові покєги. То Юлька винна по-любе.
Знає. Але давайте детальніше розглянемо. Данєцька влада ставить свого, звісно ж данєцкага начальника ДАЇ у Львів. Серед націоналістичних та патріотичних, антирегіональних щироукраїнських місцевих даїшників. Він прийшов вони вже були. Питання: чому свідомі проукраїнські помаранчово-білі даїшники львівщини відстьогують цьому продажному рИгіанальному начальнику? Поняття не маю. Але дивлячись на стрийських, сумніваюсь. Он в Стрию, Стаднишин явно не данєцкий, і начальником ще до пАмаранчових сидів. Так що мабуть не в данєцьку треба щось міняти... З голови, кажете... А не мінялисти голову в 2004-му? Міняли. Щось змінились? Ні... То що треба міняти? "Голову, ноги, руки, крылья...?"
Угу. Не сидела бы, ни один пантограф не подвёл бы. Уж кто-кто, а Юлька первый спец по пантографам. ---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ---------- Жаль что на свою голову поменять можно, а вот себе голову не поменять.
Мда... Міняйте, міняйте... Ще Крилов про ваших писав: Проказница-Мартышка, Осел, Козел Да косолапый Мишка Затеяли сыграть Квартет. ... А вы, друзья, как ни садитесь; Всё в музыканты не годитесь".
Скажіт но мені "безпартійний", чому ви помаранчевих жорстко критикуєте, а про регіоналів жодного кривого слова?
По великому рахунку нікому. І не критикую я і не підтримую когось. Як тільки хтось починає викладати явно брехливу інформацію, я старають вивести брехуна на чисту воду. А так як в основному брешуть йулєфіли та нацята, то і виходить, що вся моя робота направлена проти їхньої тотальної брехні. Якби наприклад Ви, перед тим як стверджувати (збрехати) про заборону використання у Польщі комуністичної символіки, поцікавились польським законодавством, і написали би, наприклад "У польщі заборонено пропагувати тоталітарні режими" то я би навіть не звурнув уваги на Ваш допис. А так начувайтесь...
Та ні, це ви любите все перекручувати, єк і наші телевізійні "експерти", з білого робити чорне. Не можна серп з молотом і все тут, шо там думати.
Шо шо шо VasMT про ваш допыс узнает, прочитает и не пропустит... во шо! ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- Зварыча же не отпускают.
Ви вкотре збрехали. Ось офіційний сайт посольства Польщі в Росії. І ось що там написано Але Вам можна... Продовжуйте...
та в тому то і діло що нічого не міняли, як було тільки колір змінили... тоді Львівське міліцейське начальство сказали з наступного тижня будемо жити по закону, і чесно(видно злякались), але настав понеділок, на верх нічого не відправили у вівторок кажуть альо пацани ви що.... і понеслось все як було.