Вот спасибо , Ravin ! Прочёл у Вас цитату из Марк Твена и понял , что я с Dzeko зря спор затеял. давит он меня своим опытом
так напишуть деколи навіть гарно розпишуть, але мені від того не легше, та я і так бачу що податки не йдуть куди треба - в Польщі я машину з обліку знімав 15хв і 100злотих за тимчасові номера - в Анлії реєструють машину по пошті (і завжди все хватає і номери і бланки і компутери не глючать, і підтвердження з інтерполу місяцями не треба чекати) - в США новий паспорт роблять менше ніж за ОДИН робочий день - в Лондоні щоб обміняти валюту не треба паспорт показувати і копії залишати(хоча там дуже строгі закони проти відмивання грошей) - мер Лондону їздить на велосипеді і не витрачає купу бюджетних грошей на охорону міліцію і перекриття вулиць. - Проїхавши 2000тис км через всю європу, і ні один поліцай не зупинив, а 80 км від кордону до Львова 3 рази... з тупим виразом лиця і запитанням: "а що везеш" а ті 100м дороги зразу за польським кордоном, то напевно найдорощий відрізок дороги. ще продовжувати? а воно навіть говорити безкоштовно не буде.. бо сьогодні не прийомний день, а прийомний день 1 раз в тиждень і то 2 год, і то в той час він "в адміністрації" Проїдьтесь країнами Єропи і подивіться як люди живуть. Отоді може прозрієте, як треба жити..
ВАШІ може й не хочуть, а наші давно працюют. А ті що в Україні не мают роботи - то робочі місцє здались би.
а там ДАЇ чи інші держ структури якісь інакші? а митники на кордоні в нас Донецькі їх заслали сюди з хабарями і контрабандою "боротись"
Эх, жаль кончились светлые ющенковские времена. Когда ГАИшники были местные и взяток не выдавливали. Да и таможенники были все кристально честными. Волнует судьба этих людей. Что с ними сделали злобные донецкие? Надеюсь живы они, хоть и нелегко им, потерявшим работу, сейчас выжить. Но я надеюсь, что неукротимый дух порядочности и патриотичности поможет им дождаться лучших для себя времён и вновь приступить к безукоризненному служению. Ведь люди западной Украины всегда были для нас образцом лучших качеств украинства.
Бачите, Старче, все-таки різниця є. При Ющенку і таможєнікі і ГАІ були місцевими. І в Львові і в Донецьку. Але коли головний гопник Донеччини став паханом України, скрізь, і в Львові і Криму і Одесі на всіх "невзяточних" постах розставлені данєцкіє. Але я вірю, донецька земля багата талантами...
Вы тогда ходили пешком на учебу и потому не стыкались? ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- Что Вы все курили в это время, дайте затянуться.
Не правда. Маю трьох знайомих митників. Двоє нижчих і одного середнього чинів. Ніде за п"ятнадцять останніх років не рухнулись. Як служили, так і служать. Хіба морди пороз"їдали, та підвісні баки для пива повід"їдали... Шо ж Вам там видно, з Альбіону...??? От жеж люди... Ану на вскидку: - скільки "данєцкіх" стоїть на "невзяточних" постах у Львові? За Крим і Одесу пізніше поговорим...
Нічого дивно. В забутій Богом Рожанці стоять дачі росіян. Вільна країна і країна вільних людей. Ви чому не збудували собі колибу? Вам хтось боронив? Нє? "Ну то сидіть і ..." далі за текстом анекдоту...
Поїдьте на кордон, а тоді кричіть "не правда!" то знаєте як в анегдоті - тобі подобається як Кобзон співає? - ні, не подобається, фальшивить і шепелявить... - ....??? а ти хоть чув як він співає? - ні, але мені Степан його наспівував.
Звичайно, я не маю інформації з перших рук. Живу трохи задалеко. Але про ситуацію в Львівській області довідався з дописів шанованих мною Сані і Олдмена, яким я не маю права не довіряти. Про ситуацію в Криму і Одесі українські ЗМІ терендять регулярно вже більше року, зокрема Українська Правда і УНІАН. Якщо ви і сєрєга-очкарік маєте якусь іншу інформацію, я з вдячністю вислухаю.
Сумніваюсь я, що ці шановані пани стверджували, що весь керівний апарат силовиків поміняний на "данєцкіх". І не стоїть начальник ДАЇ з патиком на дорозі. Він у кабінеті сидить, а доять водіїв інспектори. І не встигне він прийти худющим і безколісним у ДАЇ, як за два роки вже на якомусь терку їздить, морду від"їсть та кишечник відрощує, що ремінь не зходиться. Те ж і на митниці. Немає зміни, щоби хтось без обов"язкового мінімуму долярів додому йшов. А там не "данєцкі" машини шмонають, а щирі, львівські... Отак от, містер Педро.
А начальник ДАЇ, якому вони кілька тисяч платять, щоб інспекторами влаштуватись, і потім відстьогують зі зборів, звісно нічого не знає про те, що вони цим промишляють Сидить собі у кабінеті, гроші отримує, і ніц не знає.
Донецких - которые везде. Надо признать, что чешут по украински... фиг отличишь. Вот же гады, чего только из-за денег не сделают, даже язык освоили.