ну ось, що нам ще потрiбно вiд влади?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 чер 2012.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вот спасибо , Ravin ! Прочёл у Вас цитату из Марк Твена и понял , что я с Dzeko зря спор затеял. давит он меня своим опытом

• Подобається Подобається x 2
  2. sani

sani Well-Known Member

так напишуть деколи навіть гарно розпишуть, але мені від того не легше, та я і так бачу що податки не йдуть куди треба
    - в Польщі я машину з обліку знімав 15хв і 100злотих за тимчасові номера
    - в Анлії реєструють машину по пошті (і завжди все хватає і номери і бланки і компутери не глючать, і підтвердження з інтерполу місяцями не треба чекати)
    - в США новий паспорт роблять менше ніж за ОДИН робочий день
    - в Лондоні щоб обміняти валюту не треба паспорт показувати і копії залишати(хоча там дуже строгі закони проти відмивання грошей)
    - мер Лондону їздить на велосипеді і не витрачає купу бюджетних грошей на охорону міліцію і перекриття вулиць.
    - Проїхавши 2000тис км через всю європу, і ні один поліцай не зупинив, а 80 км від кордону до Львова 3 рази... з тупим виразом лиця і запитанням: "а що везеш" а ті 100м дороги зразу за польським кордоном, то напевно найдорощий відрізок дороги.

ще продовжувати?

а воно навіть говорити безкоштовно не буде.. бо сьогодні не прийомний день, а прийомний день 1 раз в тиждень і то 2 год, і то в той час він "в адміністрації"

Проїдьтесь країнами Єропи і подивіться як люди живуть. Отоді може прозрієте, як треба жити..

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы правы, так хочется пожить как люди. Но вот проблема, наши люди не хотят работать, как в Европе.

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ВАШІ може й не хочуть, а наші давно працюют. А ті що в Україні не мают роботи - то робочі місцє здались би.

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Донецкие? .

6. sani

sani Well-Known Member

а там ДАЇ чи інші держ структури якісь інакші?
    а митники на кордоні в нас Донецькі ;) їх заслали сюди з хабарями і контрабандою "боротись"

• Подобається Подобається x 1
  7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Эх, жаль кончились светлые ющенковские времена. Когда ГАИшники были местные и взяток не выдавливали. Да и таможенники были все кристально честными.
    Волнует судьба этих людей. Что с ними сделали злобные донецкие?
    Надеюсь живы они, хоть и нелегко им, потерявшим работу, сейчас выжить.
    Но я надеюсь, что неукротимый дух порядочности и патриотичности поможет им дождаться лучших для себя времён и вновь приступить к безукоризненному служению.
    Ведь люди западной Украины всегда были для нас образцом лучших качеств украинства.

• Подобається Подобається x 6
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, Старче, все-таки різниця є. При Ющенку і таможєнікі і ГАІ були місцевими. І в Львові і в Донецьку. Але коли головний гопник Донеччини став паханом України, скрізь, і в Львові і Криму і Одесі на всіх "невзяточних" постах розставлені данєцкіє. Але я вірю, донецька земля багата талантами...:good:

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_Оо_О

о_Оо_О

:scratch_one-s_head:
    Вы тогда ходили пешком на учебу и потому не стыкались?

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Что Вы все курили в это время, дайте затянуться.

10. kitana

kitana Banned

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не правда. Маю трьох знайомих митників. Двоє нижчих і одного середнього чинів. Ніде за п"ятнадцять останніх років не рухнулись. Як служили, так і служать. Хіба морди пороз"їдали, та підвісні баки для пива повід"їдали...
    Шо ж Вам там видно, з Альбіону...??? От жеж люди... Ану на вскидку: - скільки "данєцкіх" стоїть на "невзяточних" постах у Львові? За Крим і Одесу пізніше поговорим...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шо там митницє, на Синевирі (Закарпаттє хто не знає) донецькі колиби (!) і донецькі готелі.

13. VasMT

Нічого дивно. В забутій Богом Рожанці стоять дачі росіян. Вільна країна і країна вільних людей. Ви чому не збудували собі колибу? Вам хтось боронив? Нє? "Ну то сидіть і ..." далі за текстом анекдоту...

14. sani

sani Well-Known Member

Поїдьте на кордон, а тоді кричіть "не правда!"

то знаєте як в анегдоті
    - тобі подобається як Кобзон співає?
    - ні, не подобається, фальшивить і шепелявить...
    - ....??? а ти хоть чув як він співає?
    - ні, але мені Степан його наспівував.

15. Pedro

Звичайно, я не маю інформації з перших рук. Живу трохи задалеко. Але про ситуацію в Львівській області довідався з дописів шанованих мною Сані і Олдмена, яким я не маю права не довіряти.
    Про ситуацію в Криму і Одесі українські ЗМІ терендять регулярно вже більше року, зокрема Українська Правда і УНІАН.
    Якщо ви і сєрєга-очкарік маєте якусь іншу інформацію, я з вдячністю вислухаю.

16. VasMT

У минулий понеділок був. І що я там мав побачити?

17. Pedro

18. VasMT

Сумніваюсь я, що ці шановані пани стверджували, що весь керівний апарат силовиків поміняний на "данєцкіх".
    І не стоїть начальник ДАЇ з патиком на дорозі. Він у кабінеті сидить, а доять водіїв інспектори. І не встигне він прийти худющим і безколісним у ДАЇ, як за два роки вже на якомусь терку їздить, морду від"їсть та кишечник відрощує, що ремінь не зходиться. Те ж і на митниці. Немає зміни, щоби хтось без обов"язкового мінімуму долярів додому йшов. А там не "данєцкі" машини шмонають, а щирі, львівські...
    Отак от, містер Педро.

• Подобається Подобається x 4
  19. kitana

kitana Banned

А начальник ДАЇ, якому вони кілька тисяч платять, щоб інспекторами влаштуватись, і потім відстьогують зі зборів, звісно нічого не знає про те, що вони цим промишляють :)
    Сидить собі у кабінеті, гроші отримує, і ніц не знає. :)

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Донецких - которые везде.
    Надо признать, что чешут по украински... фиг отличишь.
    Вот же гады, чего только из-за денег не сделают, даже язык освоили.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)