ну ось, що нам ще потрiбно вiд влади?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 7 чер 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Неіснуючої зарплати не існує. Або зарплата біла - офіційна, або вона чорна - конвертована. З білої платяться податки. Як работодавцем, так і робітником. З чорної зарплатні не платиться нічого. Плантатор-рабовласник сплачеє мінімальний податок, наймит - нічого. Хто винен? Влада? А котра саме? За якого президента почалось конвертування зарплатні та приховування прибутків? Отож... І ніяка влада не винна, що барига диктує свої умови наймиту. При цьому не дотримуючись жодного трудового законодавства, жодних норм безпеки, соціального захисту... Звідци і попит на державну роботу. Худо-бідно в держустановах трудове законодавство виконується, працює соцпакет, можливо добитись правди... У приватника такого немає - хижий оскал ринку...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їкшо підприємство подає деклярацію на мінімальні зарплати - то все шо зверхи і є неіснуючим. І саме головне шо всі до одного в країні це знают, включно з податковов і президентом. Невже так важко це припинити?

Наспровді я думаю поставити себе на його місце - то теж не солодко сі здасцє, не їдна людина вже пошкодувала що почєла в Україні сі займати бізнесом. Не шкодуют лиш ті, хто зачинов у 90-ті.

3. - в том то и дело, что с существующей, но неучтённой. Вы получили доход и не уплатили с него налог. Фирма не выполнила свои обязанности налогового агента (не удержала с Вас налог на выплаченный доход в полном объеме и не перечислила в бюджет), а Вы - не выполнили обязанности налогоплательщика. Захотите их выполнить - налоговой такой флеш-моб понравится. Работодателю - очень не понравится.

А вообще такие вещи при устройстве на работу обговариваются.

• Подобається Подобається x 2
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Подождать надо немного, прийдёт добрый дедушка Евросоюз и всё изменится.
    Письмо ему написали?
    Вот шаблончик:
    Автор выражает благодарность поэту Чехову за помощь в подготовке.

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Як тільки починають робити кроки в цьому напрямку, зразу ж починаєься вселенський лемент оранджьових, про знищення мал.сер. підприємства, вилазить на світ Божий щур Данилюк, з безкомпромісними вимогами та радикальними гаслами, збираються збіговиська з баняками і криками "владугеть" ,і продовжують набивати мошну грошвою, виплачуючи 200 гривень податку... А при перевірках податковою, волають про міліцейський бєспрєдєл...

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

Маячня повна. Мій син почав в минулому році. Не шкодує, хоча працювати приходиться не до порівняння... І бариг на ринку не поменшало...

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А їк там у всесвітньому центрі Покращення? Розкажіт-то, поділітьсі досвідом. Може зберу чемодани та й поїду до вас на поїзді Хюйндаї.

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Не знаю про шо ви говорите.

Ну шо ж, круто, шо тут скажеш. IKEA не змогла, а ваш син зміг. Респект, єк ото кажут і уважуха.

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Зашибись!

Так Вы сами на поезде поедете или общим маршем с дивизиями Бандеры на восток пойдёте?
    Приняли решение?

• Подобається Подобається x 3
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо "зашибись"? Хотілось би уточненннє, бо мусі в виходку теж "зашибись".

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

ще дві людини які не розуміють сарказму :)))

10. VasMT

Чому ж сарказм?
    Все вірно

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

сарказм в тому що людина відверто тролить, як і в темі россія нас похваліла
    невже ж не очевидно

12. VasMT

Можливо і видно, але я не звернув уваги. Просто коли я запостив інформацію про дефляцію в Україні ,на мене налетіли як коршуни непримиренні. Та і хотіли очі виклювати та заклювати досмерті :)))

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та дефляція від величезної нестачі готівкової гривні в обігу чим і стримується курс доляра

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ваша дефляція - то їк післє інфаркту валідол пити. Дефляція 0,005%! Ура! Покращення!

15. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

та дефляція від величезної нестачі готівкової гривні в обігу чим і стримується курс доляра
    -------
    та ж хiба це погано?
    включать станок- погано. не включать - теж погано. бiна влада(

16. Кохана

Кохана LuBimaya

ні, але не всі мають можливість їх придбати...

17. - халупу какую-никакую, наверное, все, которые работают. Когда все или большинство получат возможность приобрести нормальные "квартиры, коттеджи", их многие сразу начнут называть халупами, а квартирами - нынешние "дворцы". Почему-то люди так устроены, что нормальными условиями считают доступные не всем.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас не так роблє. В нас сі купує двокімнатна хрущівка 40 кв. м. в спальному районі Києва за 100 000$, а потім там сі робит ремонт за 20 000.
    А саме красиве - то вікупити квартиру на першому поверсі і зробити з нев магазин. І свій кавалок стіни пофарбувати водоемульсійков, то байка шо вся решту скіна обдерта.

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Вы еще напишите, что пенсионерам это уже не по карману.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Новость?:pardon:

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ага, щас! Я Вам расскажу, а Вы завидовать начнёте. И всё слазите.
    Дурных нема.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)