Новый состав Кабинета Министров Украины

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_полковник, 11 бер 2010.

1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ах, Сптепаныч, Степаныч, никак вы голубую пелену с глаз не снимете...
    Степаныч, не только интересовалась, но и помогала и до сих пор не отказываю в помощи пенсионерам детям войны. Как и мои знакомые депутат местных советов (не ПР:bad:, естественно). И юристы, с которыми я работаю, регулярно оказывают безвозмездную помощь. И с ПФ не раз общались, и суды выигрывали...
    Если у Вас иное мнение, иное видение, то это не значит, что другие люди берут свои аргументы с потолка, или меньше Вас интересуются вопросами, пытаются разобраться в проблемах. Просто взгляды и подходы у нас разные. И выводы мы по разному делаем: Вы в ракурсе ПР, как член конкретной партии, а я в ракурсе пересічного громадянина, как человек беспартийный :pardon:

2. Давайте наконец организуемся и сделаем партию беспартийных:good:;)

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

Я вообще против партий, особенно в таком виде, как ПР.
    Вот общественное объединение активных и смелых (что очень важно) граждан по всей Украине - согласна. :)

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Микола Писарчук

Вас дратує Табачник? Придивіться до інших міністрів...

Усе політичне, експертне та журналістське товариство зациклилося на символі українофобства... Тим часом поза увагою громадськості залишилися інші надзвичайно цікаві призначення в уряд...

Журналістський та інтелігентський люд України, сновигаючи по кулуарах держустанов та по всіляких тусовках, повторює з огидою і ненавистю одне й те саме прізвище: «Ну ви чули, ви уявляєте, українофоб, україножер – і міністр освіти… Та як же вони могли? Та що ж це за неподобство?»

Справді, призначення міністром освіти в уряді незалежної України людини, яка щиро впевнена, що ця сама незалежна Україна являє собою історичне непорозуміння, що сферу вжитку української мови в Україні потрібно кардинально обмежити, що Галичина – це не Україна, а галичани – не українці, виглядає як нонсенс. Ну, повний абзац, як кажуть представники нинішньої молодіжної субкультури.

До речі, здається, призначення Табачника в уряд і є абзац. Тільки так званий «абзац дисертанта». Коли здобувач наукового ступеня прагне уникнути надмірної уваги доскіпливих рецензентів до свого не надто довершеного тексту, він робить такий трюк: вставляє в дисертацію абсолютно недолугий абзац. Такий, що просто волосся дибки стає від тої неймовірної наукової єресі, яка в ньому міститься.

Наслідок передбачуваний: розлючений рецензент накидається на злощасний абзац, зациклюється на цих «нісенітницях», громить їх – а решта тексту сяк-так проходить. На тлі того самого абзацу вона виглядає більш-менш пристойно, принаймні не повною дурницею. Дисертант кається, мовляв, лихий попутав, прибирає свій відволікаючий абзац – і омріяний ступінь кандидата в кишені.

Так от, на переконання автора, членство Дмитра Табачника в уряді і є з боку Віктора Януковича «абзацом дисертанта», хоча наш президент, як відомо, і без того є «проффесором». Дивіться, усе політичне, експертне та журналістське товариство зациклилося на символі «чорнобородої дімократії». Пустити по «гуглу» пошук – десятки, сотні розгніваних протестів. “Заукраїнець” В’ячеслав Кириленко моментально зареєстрував у ВР проект постанови про звільнення Табачника з новонабутої посади. Тут, либонь, рекорд можна було б реєструвати у книзі Гіннесса. Відставки міністра вимагають на другий день після його призначення. Скликають сесію Львівської облради, щоб вимагати звільнення ворога української державності.

Уся увага – на Табачника. Максимум – ще на один відволікаючий абзац дисертанта – Василя Цушка, людину з сільськогосподарською освітою, яка на чолі МВС штурмувала свого часу будівлю Генпрокуратури, а нині відважно заступила на пост міністра економіки, знаючи про неї ще менше, ніж Табачник знає про українську мову і культуру.

Тим часом практично поза увагою ЗМІ та громадськості залишилися інші надзвичайно цікаві призначення в уряд Азарова.

Коли міністром культури стає нікому не відомий хлопак, який співає Ані Герман стрілецькі пісні, а самому “лідерові” на всіляких конфіденційних заходах – шахтарські, під гармошку. Це, власне, усі його заслуги перед українською культурою (якщо не рахувати газотрейдерського бізнесу середніх масштабів).

Міністром охорони здоров’я стає суб’єкт, відомий тим, що лікує Миколу Азарова, а в минулому вміло орудував на царині тендерних закупівель у цьому самому міністерстві.

А як вам міністр внутрішніх справ за квотою відомого донецького авторитета? А сам цей авторитет, який приготувався сісти в крісло глави уряду Кримської автономії...

А міністр охорони довкілля, від якого потрібно охороняти власних однопартійців, бо він узяв моду чистити їм писки?

А міністри оборони і міністр закордонних справ, призначені за прямою вказівкою Кремля буквально в останній момент?

Коли оглядачі відірвуть свої погляди від Табачника, вони ризикують побачити, що в списку уряду Януковича всуціль одні абзаци...

5. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы сами себе противоречите. Сначала пишете "несколько раз выдали" - а потом "оказалось низакона, ни денег..."
    Пенсионеры деньги от Януковича получали, или это была массовая галлюцинация?

6. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

И чем данное объединеие будет питаться ? Святым духом.
    Идейных нынче мало.

7. Змейка

Змейка Well-Known Member

Давно известен тезис - "Что бы завалить любое дело - его нужно организовать и возглавить".:))

8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

И много они от него получили?

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и сколько выделили?
    уж больно интересно разницу узнать...

10. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:) Главный посыл - давали, а сколько - не столь важно....:rolleyes:
    Моя тёща сейчас ждёт почему-то 200 гр, вот заживёт!;)

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Идейных мало, но есть. Меньше смелых...
    Во многих странах мира есть финансирование их госбюджета или муниципальных средств. Есть система взносов и пожертвований.
    Дело не в "добыче средств", тут есть масса вариантов, а в самосознании и самоорганизации граждан...

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

2-3 месяца, по-моему. Аккурат в превыборный период... И называлась эта "добавка" дотацией (материальной помощью).
    А цены при этом взлетели...

13. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:) Не знаю, не знаю.... Кому и за что давали? Я, лично, ничего не получал, видимо потому что у меня пенсия военная...;)
    Тёща что-то получала (я её пенсию не вижу:) ), но была сильно возмущена ценами...
    С тех пор я её на базар не беру, пусть живёт долго и счастливо...:rolleyes:

14. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Табачник - это только начало. Снимут его - возьмутся тут же за других. Интересно, нас самом деле какие цели ставит украинская оппозиция? ИМХО, просто мешать работать новой власти. Еще никто ничего сделать не успел, а уже чуть ли не все "такие-сякие" )). Сто стороны ПР глупо будет идти на уступки раньше действий своего правительства.

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Что касается Табачника, то оппозиция действует правильно.
    А насчет мешать власти... ПР мешала и при этом сама ничего не предлагала, ничего не наработала, ничего не делала - рвалась рулить... Если новая оппозиция будет не только "мешать", но и предлагать более качественную альтернативу, будет работать, сплотит вокруг себя активные силы, будет информировать о действиях КМ и четко объяснять, почему с данным действием не согласны и предлагать свое видение решения проблемы.... За такое "мешание" я за. :)

16. White Snake

все за!
    только ограничится все это "мешанием" и "кричанием"...

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

Надежды на конструктив, конечно, маловато.... Но... Надежда умирает последней ...

18. White Snake

чтоб надеяться, нужны предпосылки, а их нет
    не хочу вас разочаровывать, но и надеяться, что оппозиция будет вменяемой - смысла нету...

19. francisko

francisko Well-Known Member

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]
    Змей, ну Вы хоть помечтать дайте... :girl_cray:
    [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)