Новый состав Кабинета Министров Украины

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_полковник, 11 бер 2010.

1. Змейка

Змейка Well-Known Member

А вот недавние Львовские события

http://www.maranatha.org.ua/cnews/r/47228
    И Табачник тут ни при чём.

2. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

3. STK

STK Дуже важлива персона

В Польщі національність по мові визначали, так що дані в публікації не зовсім точні.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

И я полон! Так в чем проблемы?

5. STK

STK Дуже важлива персона

Як?

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То помийте Табачнику ноги. А ми ці ноги будемо видьоргувати за те, що вони ходять по цій землі та гадять її господарів.
    Табачнику, як історику потрібно знати, що робили іудеї в Єрусалимі з подібними йому після повернення з вавілонського полону.

7. Змейка

Змейка Well-Known Member

И опять Табачник не виноват.

Исходя из той информации, что я только что выложила в форум, у меня есть мысль, что Табачник всё-таки прав.

8. Степаныч

Буквально. Тобто, є така риса.

9. Степаныч

Тьху... Це ВИ господарі???

10. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Угу, совсем недавние

Ну и так, а какая-такая во Львове полиция?

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вот о таких, как Вы, Табачник и писал.
    Но Вы же не будете спорить с тем, что Вы существуете?

Просто мы с вами очень разные. На юго-востоке Украины не было дивизий вроде "СС-Галичина", наши деды не присягали на верность Гитлеру, не вырезали поляков и евреев.

12. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

Не знаю.... А я вот Табачника не воспринимаю ни то что как политика, а даже как человека... Мне по жизни приходилось много видеть разных людей в разных ситуациях, включая экстремальные, и они вели себя по разному... Например, кого-то наличие большого количества бабла делало одного жлобом, на другом это никак не отражалось... Как был человеком, так оставался им... К чему я это всё? Да просто ответьте мне... Зачем "умному", образованному человеку из ст. лейтенанта делать себя полковником?:rolleyes:
    Видимо я что-то не понимаю...:))

13. STK

STK Дуже важлива персона

І багато в вас було головорізів в роду (тому, що з заходу)?

14. Liubertas

Цікаво, а як можна сприймати вислів Табачника по іншому? До речі, якби ви хоч трохи поважали свого діда-прадіда західняка, то б погодились, що оперувати в описі менталітету ваших предків словосполученнями типу "перерезать горло", як мінімум є неповагою до них.
    Невже не розумієте, що головним чином моє обурення Табачником є те в якій формі він це сказав, який він приклад для цього навів. Ось в чому виражається його ставлення до західняків.

15. Степаныч

Вот это аргумент! Факты в студию!

16. Степаныч

У моєму - ні. Навпаки, їх вирізали.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Такий вандалізм не тільки в Львові відбувається, чому ж він не каже про всю Україну?

18. Liubertas

Боже, так не хочеться в ГУГЛ лізти. :)
    Може так погодитесь, що подібні випадки бувають не тільки на ЗУ. І якщо по подібним випадкам оцінювати ментальність більшості жителів регіону в якому це сталося...карочє фігня вийде.))

19. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

История с назначением Табачника... Я вот думаю, это что: 1001-е подтверждение диагноза Яныка, что он дебил, или же неоспоримый факт того, что и мамзель Герман не отличается, ни умом, ни сообразительностью?

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вот ещё немножко об истории Львова

Поляки довго здобували право на це місто. 1349 рік, коли польський король Казимир ІІІ уперше захопив Львів, чи 1387 рік, коли вся Галичина, а з нею і Львів, майже на 400 років відійшли до Польщі – це лише історичні дати конкретних політичних подій. Остаточно ж Львів став польським містом років через сто, на межі ХV і ХVІ століть, а можливо – дещо пізніше. Доти вони виборювали першість у нелегкій суперечці ... ні, не з українцями, а з німцями та вірменами. Саме німці, багаті та самовпевнені купі та ремісники, довго (мабуть, іще з часів останніх галицьких князів) утримували у свої руках головні посади в органах міського самоврядування та керували найбільш престижними міськими цехами. Саме вірмени завдяки торгівлі східними товарами одержували величезні прибутки та робили Львів торговим мостом поміж Заходом і Сходом. І тільки після напливу польських колоністів і поступового занепаду транзитної торгівлі багаті львівські міщанські роди німецького та вірменського походження втратили панівні позиції. У Львові сформувалася нова міська еліта – уже польська. Молодий патриціат невдовзі зміцнів економічно, а потім і політично.

Урешті-решт, у ХV – ХVІ століттях німці були полонізовані, а ще років через сто, після польсько-вірменської церковної унії, – і вірмени.

А далі сотні років поляки були господарями в цьому місті, неодноразово захищали своє право на нього від турків і татар, від росіян і шведів, і звичайно, – від українців.
    http://postup.brama.com/010928/148_8_1.html

а де твій аватар? :)