Новый состав Кабинета Министров Украины

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_полковник, 11 бер 2010.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

В черговий раз: спростуйте! ЩО НЕ ТАК СКАЗАВ ТАБАЧНИК?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Констатація?
    Хм...
    Давайте з самого початку..
    Для мене незаперечним є той факт,що такі,як Табачеик со товаріщі є українофобами.
    Совками.
    Для мене незаперечним є факт,що весь отой збірник казок,під назвою "Історія сирисири" - є маячнею,до того ж маячнею від початку і до кінця.
    Для мене фактом є те,що в 1917 році за німецькі гроші і на німецьких штиках до влади в Росії прийшла банда злочинців,під керуванням божевільного маньяка - педераста-сифілітика Ульянова.
    Якого потім знищив більш прагматичніший грабіжник Джугашвілі.
    Котрий і створив злочинне утворення сирисири.
    І продовжив світову експансію.
    Разом з союзником і соратником Адольфом Шикльгруббером розпочав найкоривавішу за всю історію людства бойню.
    Продовжувати?

3. olegp

olegp миється в бані

интересно, а что видно? на примерах:))

4. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

За много лет на Восточной Украине сформировался совершенно другой психотип человека, КОТОРЫЙ ГОТОВ В ГЛАЗА СОГЛАШАТСЯ С ХОЗЯИНОМ, КОТОРЫЙ ГОТОВ ЕГО ХВАЛИТЬ И БОГОТВОРИТЬ И НОЧЬЮ С ТАКИМ ЖЕ ХЛАДНОКРОВИЕМ И УСЕРДИЕМ ПЕРЕРЕЗАТЬ ЕМУ ГОРЛО.

Будь ласка спростуйте.

А взагалі вважайте так і далі, але для мене ви з Еленой нічим не кращі ніж свободовські нацисти. У вас тількі різні об"єкти ненависті.

ПиСи: Я "житель западних областей Украины", ніколи не різав горло навіть тваринам не те що б людям. Наскільки мені відомо таких тут більшість. ))

5. Степаныч

І де ж тут галичани?:scratch_one-s_head:

6. Степаныч

А чого повинен спростовувати я??? Нехай спростовують опоненти Табачника.

7. Змейка

Змейка Well-Known Member

А для меня - нет. Очень даже наоборот.
    Галичина - это не вся Украина. Украина большая и не нужно один немногочисленный регион государства называть целой Украиной.
    Я отнюдь не поклонница Ленина, но всё же, справедливости ради, откуда инфа про педераста-сифилитика?

8. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Однозначна відповідь - це цвях в труну дипломатії. Але буду чесним, бо я хочу Вас поважати. Відповідь - так. Але... я готовий відмовитись від педалювання цієї теми і почати напрацьовувати спільне бачення перспективи розвитку країни по обидва боки Дніпра. Від чого здатні відмовитись Ви?
    А це вже початок розмови! Респект! Ваші думки щодо Семиноженко?

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Если бы Вы мне задали этот вопрос - я бы ответила, что Семиноженко - это вообще супер!

10. Liubertas

Не спростовуйте. Мені не потрібні спростування ксенофобів:)

11. Степаныч

Юначе,
    Ви ж тільки зайшли на форум, а вже вішаєте ярлики. Негарно. Для початку хоча б покажіть об"єкт моєї ненависті.

12. Змейка

Змейка Well-Known Member

Всем ярлыки раздали?
    Мне тоже очень интересно.

13. Liubertas

Дякую, зрозуміло, діалогу не вийде.

ПиСи. А взагалі як ви зі мною будете спілкуватись, ящо ви весь час вважатимете, що в мене на думці перерізати вам горло (ви ж погоджуєтесь з Табачником, що в мене такий менталітет):)

14. Liubertas

Я.
    Вважати, що я (оскільки я західняк з діда прадіда) ментально схильний до того, щоб перерізати комусь горло, не вважаю за нормальне до мене ставлення.

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

Давайте пройдёмся по истории.
    http://rg.kiev.ua/page5/article7642/
    Вы согласны с этой публикацией?

16. Степаныч

Даруйте, нісенітниця. Я також з діда-прадіда західняк по лінії батька. Але сприймаю вислів Табачника зовсім по-іншому.

17. Orthodox

18. Змейка

Змейка Well-Known Member

http://www.sevastopol.su/author_page.php?id=5583&parent=1034
    http://canada.from-ua.com/15487.html
    А здесь фото погромов во Львое

19. Orthodox

Ситуация один одному. Родился на Западе, живу на Юге. И, почему-то, полон оптимизма!

20. Liubertas

Ну, і що далі. Як це співвідносится, до висловлювання Табачника про "перерезать горло". До речі ви дійсно вважаєте, що населення на іншій територї України (особливо в 38р.) проживало в кращих умовах?
    Боже, тільки не кажіть, що ви ще й сталінстка:)

а де твій аватар? :)