Новый состав Кабинета Министров Украины

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_полковник, 11 бер 2010.

1. Змейка

Змейка Well-Known Member

Не знаю, как все, а Вы - точно.:))
    А почему Вы этого так стесняетесь?

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

сссылочку, пожалуйста, или признайтесь, что Вы лжете. :rolleyes:

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Процитую інший "пєрвоісточнік"
    З яким згоджуюсь на 100%

4. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я так и знала, что Вы напишете что-нибудь подобное.:)) я не лгу, я предполагаю.:pardon:

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

автор Дмитрий Табачник

книга "Утиный суп" по-украински"

Цитаты: "Индустриальный восток Украины сокрушит заробитчанский Запад в гражданской войне...";
    "После окончания гражданской войны ее инициаторы (которые после поражения удерут за океан) могут обнаружить, что то, о чем они лживо плачут сегодня, стало исторической реальностью и на пространстве от Дона до Карпат не осталось ни одного носителя мовы, а шароварно-трембитная культура перешла в разряд археологических."

6. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

Будь-ласка, пряма мова теперішнього міністра освіти України
    http://www.youtube.com/watch?v=bcdRp2B-_BI&feature=related
    Відрізок з 7 хв 20 с по 7 хв 40 с.
    Прокоментуйте мені, шановна, жителю західних областей України, як я повине сприймати ці слова.
    І як взагалі сприймати участь міністра освіти України у фільмі, в якому основною ідеєю є те, що Україна є "антирусским проектом", а самі українці є не чим іншим як "предатели убившие в себе русского";)

7. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

:) Я всё это знаю, понимаю и... одобряю. Я лишь хотел проверить готовность к компромиссу у господ с ЗУ. Обострить дискуссию можно до поножовщины, но "не враждой заканчивается..." - увы, не про нас... Таким образом проект переноса Карпат в район Днепра более реален, чем способность бандерофилов к примирению...

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Простите за использование Ваших цитат...:rolleyes:
    Вы или лжете или не в ладу с русским... :pardon:
    Это предположение? :)
    Предположение предусматривает сомнение, допускает возможность. Например:
    Мне давно кажется, что Вы на содержании у ПР работаете , вероятно, работаете по системе ОБС на нескольких форумах...
    :)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Примирення?
    Ми живем в одній державі.
    Тільки Ви схвалюєте і тішитесь,що країною далі керують совки... що зараз без всякої маски показують свою гидотну суть.
    Ви схвалюєте і підтримуєте україноненависницькі заклики і вислови Табачника і йому подібних.
    А мені це бридко.

10. Liubertas

Мені абсолютно байдужий Бандера і я не вважаю його героєм. Прокоментуйте будь-ласка висловлення Табачника в неведеному вище мною ролику. А тепер скажіть, призначати людину яка сказала подібне міністром, це спосіб примирення?
    Ну нехай "мирять" далі. Ющенко "домирився"))

11. Orthodox

Назвіть компромісний варіант. Хто, на Ваш погляд, влаштував би принаймні більшість на СУ і на ЗУ?:scratch_one-s_head:

12. Змейка

Змейка Well-Known Member

Это что за система такая?

13. Orthodox

Зручна позиція - спостерігати і критикувати! Пропонуйте щось! Вільний лише той, хто здатний брати на себе відповідальність. І за вибір теж.

14. Liubertas

Та навіть той же Тигипко (не є його прихильником). Ви просто не розумієте як тут сприйняли призначення Табачника. Хоча можливо вдастся зрозуміти...ну наприклад уявіть, що міністром освіти призначили Фаріон.:)

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

давайте уточним - не "україноненависницькі заклики і вислови Табачника", а констатация фактов истории Галичины.
    А чем Вакарчук отличается от Фарион?
    Думаю, что когда табачник произносил эти слова, он не предполагал, что станет министром образования.
    Опять же, повторюсь, - он говорил правду.

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

живемо в одній державі, але будувати ее разом дехто не бажає, бо чекає повернення в минуле, в СРСР. А Росія вже давно не СРСР.
    Період приєднання ЗУ вивчають і росіяні. Тут декілька статей з посиланням на документи:
    http://www.memo.ru/HISTORY/POLAcy/FILIPP1.htm

У багатьох країнах є складні сторінки історії. Тільки документи і ретельне іх вивчення дає відповіді на непрості питання і торить шлях до порозуміння.
    табачники цього не зрозуміють - такі завжди на "грошовій хвилі". :sad:

17. Liubertas

Ні, ви все таки прокоментуйте це висловлювання. А то ви так зі всім погоджувались з Табачником, мені просто цікаво чи з цим висловом згодні. Просто так чи ні.

18. Serena

Serena May Flower

а говорит, правду говорить легко и приятно:rolleyes:

19. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вообще-то эти слова - известная цитата из известного произведения.:pardon: Впрочем, откуда Вам знать?

20. Liubertas

Хм, і ці люди ще когось звинувачують в націоналізмі і ксенофобії:)
    Цитую слова які ЕЛЕНА вважає правдою (можливо хтось не додивився):

"За много лет нахождения под властью абсолютно чужих (и ментально, и национально, и религиозно) государств - на западной Украине сформировался совершенно другой психотип человека, КОТОРЫЙ ГОТОВ В ГЛАЗА СОГЛАШАТСЯ С ХОЗЯИНОМ, КОТОРЫЙ ГОТОВ ЕГО ХВАЛИТЬ И БОГОТВОРИТЬ И НОЧЬЮ С ТАКИМ ЖЕ ХЛАДНОКРОВИЕМ И УСЕРДИЕМ ПЕРЕРЕЗАТЬ ЕМУ ГОРЛО"

Як цікаво по цій фразі визначати шовіністів))

а де твій аватар? :)