Новый налоговый кодекс. Каким он будет?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Змейка, 16 лис 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ти чого ? На кой той середній клас ? От виробництво, як славетні роки сталінської індустріалізації - це те, що треба. Ні, тільки що належити це виробництво буде не державі, а голубим олігархам. Но це ж дрібниці. :)

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

зачем?:)
    у меня есть основания думать что все пойдет НЕ ТАК, их я озвучил выше. Если к концу срока ПР я буду ощущать улучшение жизни, я лично пожму руку каждому кто в этом участвовал (да не отсохнет она после этого:)))
    существует очень тонкая грань между личной неприкосновенностью и государственной безопасностью©Синклер Льюис
    Вот такая же грань существует между реформами проведенными властью сверху, насильно и благополучием рядовых граждан снизу.

3. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

если я буду считать ту или иную власть и ее политику вредной для страны, разумеется, я не буду оправдывать власть под предлогом "наш сукин сын" (потому что нифига он не наш, не мой так точно), а буду бороться с ней так, как я могу. О том, как конкретно - вы уверены, что этот разговор к месту в этой теме?

4. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

я не знаю ни одной реформы снизу. Снизу случаются только революции. после которых те, кто заново оказываются сверху, снова-таки сверху вниз спускают реформы. Другой вопрос, что спуская реформу, нужно прислушиваться к мнению тех, кто их будет хавать. А этого-то и не сделано

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А чого не 300 років? Економічний занепад України відбувся завдяки двом колоніальним закріпаченням, які змінили в українцеві на ментальному рівні відношення до праці. Більшовики пробували це змінити на екстенсивному рівні, але результат ви знаєте. Раб він по суті деструктивний, тому й обвішаний мобілками він до будівництва чогось путнього не готовий.
    Приїхав з Хрещатика. Під осінньою мжичкою стоїть десь до тисячі протестувальників. Тут де хто не рекомендував киянам не підходити до цих знервованих людей. Так ось вони навпаки умоляють киян їх підтримати, крутячи музику часів Майдану та проголошуючи присущі й йому лишні та нудні промови. До речі, і на справжньому Майдані його спотворювали своєю нудотою теж самозвані ведучі. Настрій у людей не дуже оптимістичний, але я його не назвав би песимістичним. Справжня характеристика цієї акції прихована - вона поміщена в потенціалові людей, які по першому ж позову готові вернутися до активних дій. І наостанок про приємне - сміття стало набагато менше і протестуючі зрозуміли нарешті, що без політики та політиків їм зовсім не обійтися. В висказуваннях виступаючих вже діапазон розширився, від тем Кодексу вже перейшли до проблем держави, злочинної влади та єдності України. Тому й завдяки політикам вдалося захистити наметове містечко.

6. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

ну потому что так сложилось исторически. и перестаньте всюду приплетать внешних врагов и подгонять картинку под свои сомнительные теории. смешно выглядит

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для таких як ви і кібернетика з генетикою "смішними" були. Тому вам важко зрозуміти елементарні постулати впливу свободи праці на її продуктивність. Хоча би Л.Толстого почитайте (Анна Карєніна) про знищення за ніч кріпаками закуплених для полегшення їх праці плугів. Теж саме в більших масштабах відбулося на початку 90-х прошлого століття. Але вам цього ніколи не зрозуміти, бо ви в цих сферах звичайний, як ви там зараз кажете на своєму сленгу, ЧАЙНИК.

8. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

ага, ага. Трипольскую культуру тоже мы с Машей уничтожили, аче?

в мемориз, как говорится. Нет, это круто, правда. Боюсь, Толстого вам трактовать немного невместно. Видимо, сказывается национальная специфика - наверное, с Шевченко луче получится. Или там с Франко.
    если "не быть чайником" - это думать как вы, то я лучше буду чайником. Да хоть самоваром. Да неуподоблюсь вовек, как говорится

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

ВМЕСТНО, тому що по інтелекту я ближче до нього ніж де хто з моїх опонентів. В свій час я ТРАКТОВАЛ Тостого разом з незабутнім Амосовим, а вам раджу починати вивчення своєї соціології з казочки про Ємєлюшку, яка покаже вам справжнє "подвижничество" вашого народу - "на халяву", не злазячи з печі.

10. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Налоговые ставки на Украине должны быть и будут повышены. Так надо, друзья мои!

11. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ты забыл еще при всём сказанном, кулаком по столу стукнуть )))[/OFFTOP]

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так затверджував свої думки малограмотний ПЬОТР І перед запрошеними ним же вченими з Голландії та Німеччини. Подібно також трактували його земляки про Босфор та Дарданели, поки не отримали по соплях в своєму ж "лєгєндарном" Сєвастополє.

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Меня терзают смутные сомнения. Виктор...Федорович? :shout:

14. victor4817

Смею Вас уверить, что мебель я берегу!

15. victor4817

Пустое.

16. victor4817

Это навязчивые сомнения.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Таке "пустое" отримаєте ще не один раз, доки вашу територію не окупують більш цивілізовані народи.

18. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Виктор, я понимаю, краткость - сестра таланта. Но, все же, не могли бы вы поподробнее?
    ЗЫ: Когда же мы будем иметь счастье лицезреть отрывок из вашей книги, столь торжественно обещанный намедни?

19. victor4817

Мы дальше всех в разработке "дзиги".

20. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Фух, вот теперь я спокойна, а то ты мне показался каким-то зомби :o, переходи на свою обычную манеру общения :rose:[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)