Убогість шукати "праздник" кожного дня - для нашого жлоба вони йдуть підряд без розбору: Миколая, католицьке різдво, один "новий рік", "справжнє" різдво, інший "новий рік"... , день "легендарной и почтинепобедимой", день еврейської жінки, день кацманавта при голій сраці, день солідарності жлобів-шашличників, день "побухать на могилах", день "чи то трійці чи то зеленої неділі"... Жлоби гуляють, а країна загинається культурно, екологічно та економічно.
Обломалась ця "фарбована лисиця" писати й на мові. Виховували, виховували батьки та приїзджі зайди з тамбовщини пересили. Пляші далі до повного облому гривні.
Из-за начавшегося срача - да простит мне Бог за употребление столь поганого слова в праздничный день - совсем забыл, для чего я пришёл сюда. На одном из форумов для атомщиков нашёл хороший рисунок к начавшемуся Новому году: Ещё раз поздравляю всех с наступившим Новым годом!
А ведь я в отношении Вас никогда не применяла ни одного эпитета... Я прекрасно говорю по украински и с грамматикой проблем нет. Но этом форуме я по-украински писАть не буду. Вы с Грандом не заслужили. И плясать тоже буду. Потому как тому, кто работает едва ли не круглосуточно работает, не грех и потанцевать в праздник. Всласть, от души.
Брехня. А мова Вам чим не вгодила? Ну ладно я і Прокіп, але Ви ж ігноруєте не нас, а українську мову. Ви по ній б"єте. Ви любителька української природи, і України без українців. Тільки цим можна пояснити таке ставлення. Та пляшіть скільки хочете. То Прокіп образно, метафорично обіграв танцювальну тему.
Та хто такий Я?. Дрібнота. Ви, пані, зрадили своїх предків, УКРАЇНУ, коли дійшли до Та стараєтеся бути толерантною до варварів-загарбників. Та хоч на голові. Я теж не монах, але не веселюсь на могилах та не пробую "видєливать кадріль" під захвачене Пугачовими та Кіркоровими наше жлобське телебачення. Да, сплюндрували тамбовці Подніпров'я на свій лад. На цю тему Шевченко писав: "Кохайтеся чорнобриві та не з москалями. Москалі - чужії люди, роблять лихо з вами..." Не слухаються "катерини" великого Тараса, вони з москаликами пробують бути "толерантними".
Шановный пан нам скажет, используется ли в украинском языке слово "ворота"? Или, как он утверждал, этим словом обозначают только "футбольные вАрота"?
Я Вам честно скажу, шановный Гранд, иногда такое пишете, что я просто рад, что не понимаю украинского. Украинский язык создан для пения о любви, а не для ненависти к москалям.
Це тягне на шизофренію. Людина засуджує те, чого прочитати невзмозі в зв"язку з нерозумінням мови. Хоча термін обіцянки вивчити українську мову вже давно минув, а "віз і нині там". але це вже тема іншої розмови стосовно Вашого реноме. В піснях ненависть до кацапів також доволі широко присутня.