Новый год.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 31 гру 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Убогість шукати "праздник" кожного дня - для нашого жлоба вони йдуть підряд без розбору: Миколая, католицьке різдво, один "новий рік", "справжнє" різдво, інший "новий рік"... , день "легендарной и почтинепобедимой", день еврейської жінки, день кацманавта при голій сраці, день солідарності жлобів-шашличників, день "побухать на могилах", день "чи то трійці чи то зеленої неділі"... Жлоби гуляють, а країна загинається культурно, екологічно та економічно.

2. Tan To

Tan To сын империи

Да пошел ты, со своим кентом, дебилы оба, не к тебе же пишу, хм

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Обломалась ця "фарбована лисиця" писати й на мові. Виховували, виховували батьки та приїзджі зайди з тамбовщини пересили. Пляші далі до повного облому гривні.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Безграмотний, а до чого тут кома? І що таке "кент" на суздальському суржику?

5. Tan To

Tan To сын империи

Главное то, что посыл, вы дебилы оба с грандом, ты не стал оспаривать, хм:))

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти можеш речення нормально будувати, а то з твого "вінегрету" нічого не зрозуміти.

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Из-за начавшегося срача - да простит мне Бог за употребление столь поганого слова в праздничный день - совсем забыл, для чего я пришёл сюда.
    На одном из форумов для атомщиков нашёл хороший рисунок к начавшемуся Новому году:
    Ещё раз поздравляю всех с наступившим Новым годом!

8. Tan To

Tan To сын империи

Говори по русски, дебил, и все будешь понимать, хм:))

9. Inga

Inga Дуже важлива персона

А ведь я в отношении Вас никогда не применяла ни одного эпитета... :)
    Я прекрасно говорю по украински и с грамматикой проблем нет.
    Но этом форуме я по-украински писАть не буду. Вы с Грандом не заслужили.

И плясать тоже буду. Потому как тому, кто работает едва ли не круглосуточно работает, не грех и потанцевать в праздник. Всласть, от души. ;)

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По руськи чи на суздальському суржику, в якого і бражку ЛЮБЛЯТЬ і жінку?

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

много на себя берете...

12. Tan To

Tan To сын империи

Да по мне, ты хоть.....хм:))

13. Tan To

Tan To сын империи

Не больше, чем вы на себя, когда пытаетесь России указывать, забыв, кто вы такие.

14. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Товарищи, не задушите друг друга в празднично-дружеских объятиях.

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Брехня.
    А мова Вам чим не вгодила? Ну ладно я і Прокіп, але Ви ж ігноруєте не нас, а українську мову. Ви по ній б"єте. Ви любителька української природи, і України без українців. Тільки цим можна пояснити таке ставлення.
    Та пляшіть скільки хочете. То Прокіп образно, метафорично обіграв танцювальну тему.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та хто такий Я?. Дрібнота. Ви, пані, зрадили своїх предків, УКРАЇНУ, коли дійшли до
    Та стараєтеся бути толерантною до варварів-загарбників.
    Та хоч на голові. Я теж не монах, але не веселюсь на могилах та не пробую "видєливать кадріль" під захвачене Пугачовими та Кіркоровими наше жлобське телебачення. Да, сплюндрували тамбовці Подніпров'я на свій лад.
    На цю тему Шевченко писав:
    "Кохайтеся чорнобриві
    та не з москалями.
    Москалі - чужії люди,
    роблять лихо з вами..."
    Не слухаються "катерини" великого Тараса, вони з москаликами пробують бути "толерантними".

17. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан нам скажет, используется ли в украинском языке слово "ворота"?
    Или, как он утверждал, этим словом обозначают только "футбольные вАрота"?

18. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Я Вам честно скажу, шановный Гранд, иногда такое пишете, что я просто рад, что не понимаю украинского.
    Украинский язык создан для пения о любви, а не для ненависти к москалям.

19. ГРАНД

Ідіть краще ще чогось пожелайте пустоті. І побільше лукавства, Ви це любите і вмієте.

20. ГРАНД

Це тягне на шизофренію. Людина засуджує те, чого прочитати невзмозі в зв"язку з нерозумінням мови. Хоча термін обіцянки вивчити українську мову вже давно минув, а "віз і нині там". але це вже тема іншої розмови стосовно Вашого реноме.

В піснях ненависть до кацапів також доволі широко присутня.

а де твій аватар? :)