Любо Nevermind. Я би хотів дізнатись, якою б була Ваша реакція на привітання з новим роком та побажання (шаблонні) від людини (людей) причетних до вбивств Ваших рідних та близьких. При чому так до цих пір і не розкаявшихся, а навпаки хизуючихся злочинами предків та сучасників.
Вот и я о том же - раз уж открыли ящичек в 91-ом, так уж больно не расстраивайтесь! Надежда, ведь, ещё осталась! Может в этом, апокалиптическом году она вам блеснёт своим лучиком. Вы главное верте! С новым годом, Вас пан Гранд!
Это точно. Нам (РФ, Украине, Белоруссии) в одну сторону, вам, свидомым, власовцам, в другую - в Эуропу. :sarcastic:
Панове. Ви може і хороші люди в реальному (побутовому ) житі..... навіть це точно так, хороші. Але. Але Ваша політична нав"язливість та назойливість, власне як і політика вашої країни відносно сусідніх і навіть далеких країн всі ці позитви зводить на нівець. Ваше ж прислів"я стверджує :"насильно міл нє будеш", а ви до нього прислухатись не хочете. Ваша держава і нарід татким чином все більше і більше викликає огиду до вашої країни та вашого народу. Складається таке враження, що ви не маєте ані крихти якоїсь гідності та гордості в такій несамовитій і приторній назойливості. В такому разі чесно та відкрито заявіть, що без України ваша держава і ваш нарід не здатні самостійно жити і розвиватись і приречені на деградацію та остаточне зникнення. Тільки в такому випадку ці ваші настирливі заклики про об"єднання набудуть якогось логічного смислу, але не факт , що будуть почуті та сприйняті як позитивні. Майте хоч трохи гідності і національної гордості. п.с. Скриньку Пандорри не просто вскрили, а потужно взломали. Для цього взлому мій нарід доклав багато, надто багато зусиль і надто багато за це заплатив, щоб випущене звідти просто так взяти і запхати назад. Не для цього мій нарід її взламував.
Всех с наступающим годом Дракона! Да спалит он пендосовские яйца на Ближнем Востоке! Максимум, что у них выйдет, это привод исламистских режимов в арабских странах. Которые, воспользовавшись их помощью в приходе к власти, пошлют их в жопу, отказавшись для них развязывать мировую войну.
Уже генетики доказали, что украинцы, белорусы, русские - одного поля ягоды. Так какой ВАШ народ? Назойливые? Как? Отчего?
Ваня. Ці "генетики" із Луб"янки та Кремля вже осточортіли всьому світові. А те що вони "доказали" отримало чітку назву КРЕМЛІВСЬКІ МРІЙНИКИ. Міфотворці. А простіше кажучі нахабні і дикі брехуни. Ваша сліпа віра цим "генетикам" до добра Вас Ваня не доведе. Життя та практика показали багатьом народам, яку ціну вони платили за таку сліпу віру кремлівським "генетикам".
А він впевнений, що не є опричником? Ось такі вбивали дітей в Новгороді, Казані, Беслані. Вони є звичайними болотними бандюками. Вони вчили своїм сапогом цивілізованих людей в Будапешті-56, Празі-68, Кабулі-79 своїм болотним "понятиям".
Ванечка, рыбка, у тебя же Новый Год через полчаса... Почему ты не за праздничным столом, с семьей, включив телевизор?
В 13-15 століттях вони видавали себе за близьких до монголів, лижучи попу останнім, а тепер їм захотілося європейцями стати. Ванько, а ваші "генетики" хоч уявляють, що таке адрійська група слов'ян, до яких відносяться українці?
Є Ваня, є. Вони "генетики" над мізками своїх рабів. Тобто Вас Ваня. вони генетики до тих пір, поки Ви вірете в те що вони вам брешуть. коли почнете Ваня задавати їм незручні питання з посиланням на справжніх, західних вчених генетиків - тоді Вас Ваня обізвуть фашистом, нацистом , і в кращому випадку запроторять в ГУЛАГ по ст.282. Або просто вбьють. Отакі вони ваші Ваня "генетики". вони навіть Вавілова згноїли в тюрмі. Ви надіюсь знаєте хто це такий?
Когда у меня уменьшится количество извилин до Ваших, тогда и спрошу, отличаете ли монголоидную рас от европеоидной.