НОВОСТИ.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 16 чер 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Газпром визнав заборгованість перед Білоруссю

«Газпром» підтвердив наявність заборгованості перед Білоруссю за транзит газу по її території в розмірі, зіставній з розміром боргу Білорусі за газ в $192 млн. Про це повідомив за підсумками переговорів з делегацією Білорусі з газового питання офіційний представник російського газового холдингу Сергій Купріянов.

Ґазєта РУ

2. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

[OFFTOP]
    так що ж вони тоді яйця крутять :ireful::ireful::ireful:[/OFFTOP]

3. alex21

alex21 Well-Known Member

Вам лучше приготовиться, готовы...

Маломуж: Українська розвідка увійшла до трійки світових лідерів

Сьогодні, 17:38 [​IMG]
    Розмір тексту:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] Екс-глава зовнішньої розвідки похвалився лідерством у світі szru.gov.ua
    За п'ять років свого існування Служба зовнішньої розвідки України вийшла в світові лідери серед спецслужб.
    Про це заявив газеті КоммерсантЪ-Украина Микола Маломуж, який очолював цю Службу раніше, а тепер призначений позаштатним радником Президента України Віктора Януковича.
    "Можу відповідально сказати, що наша технічна розвідка увійшла у світову трійку лідерів. А нашу модель симбіозу оперативної складової та технічної розвідки перейняли розвідки багатьох країн світу", - сказав Маломуж, підбиваючи підсумки своєї роботи.
    За його словами, за останні чотири роки обсяг видобутої СЗР розвідувальної інформації значно збільшився.
    "У десятки разів зріс напрямок науково-технічної розвідки. Обсяги здобутої інформації для інноваційного розвитку економіки також зросли в десятки разів. Дуже гарні позиції в нас і в боротьбі з піратством", - підсумував Маломуж.
    Про своє призначення радником Президента екс-глава Служби зовнішньої розвідки сказав: "У функції радника я буду вести той же напрямок".
    Як повідомлялося, Віктор Янукович призначив Григорія Ільяшова головою Служби зовнішньої розвідки.

4. Heartland

Heartland Well-Known Member

Почались переможні реляції:))

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

о_О:hang1::dash::crazy::)):pardon:

6. alex21

alex21 Well-Known Member

Чем их остановить?Азаров збільшив на 800% вирощування конопель Понеділок, 21 червня 2

Азаров збільшив на 800% вирощування конопель

Понеділок, 21 червня 2010, 17:51 Версія для друку Коментарі 4 [​IMG] [​IMG] [​IMG] Поділитись:

Кабінет Міністрів збільшив квоту на вирощування конопель (Cannabis) на 809,1%, або на 8,9 тис. га до 10 тис. га в 2010 році в порівнянні з 2009 роком.
    Про це говориться в постанові уряду №454 від 16 червня, передають Українські новини.
    Також Кабмін зберіг квоту на вирощування маку снотворного (Papaver somniferum L.) на рівні 2009 року в розмірі 14 тис. га.
    Крім того, Кабмін знизив квоти на виробництво трамадолу в готовій лікарській формі на 7,14%, або на 146 кг до 1,9 тис. кг у порівнянні з 2009 роком.
    Квота на ввезення трамадола у формі субстанції складає 1,5 тис. кг.
    Квота на вивіз з України трамадола в готовій лікарській формі на 2010 рік складає 1,35 тис. кг.
    Згідно із постановою, квота на виробництво метадона в готовій лікарській формі складає 1,9 кг, на ввезення - 338 кг.

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну...хто на чому заробляє те і збільшує виробництво...:o

8. alex21

alex21 Well-Known Member

Реверанс первому президенту

Янукович подякував Кравчуку за гуманність до тварин

Понеділок, 21 червня 2010, 19:27 Поділитись:

Президент Віктор Янукович подякував Леонідові Кравчуку за його підтримку гуманного ставлення до тварин в нашій країні. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
    Він наголосив, що питання захисту тварин потребує постійної уваги, і що перший президент справді зайнявся дуже потрібною і корисною справою.
    Президент також висловив "Леоніду Макаровичу всіляку підтримку і сприятиме тому, щоб чиновники на місцях чітко дотримувалися законодавства, котре передбачає гуманне ставлення до тварин".
    Як відомо, у понеділок у відкритому листі до Януковича перший президент попросив діючого главу держави унеможливити жорстоке ставлення до тварин в Україні.

9. Tan To

Tan To сын империи

[OFFTOP]Потому что белорусская сторона до сих пор не подписала акт выполненных работ по транзиту.[/OFFTOP]

10. alex21

alex21 Well-Known Member

Проститушки жжут!!!

Ще один депутат від НУ-НС може увійти до коаліції, "щоб звільнити Табачника"

Сьогодні, 18:55 [​IMG]
    Розмір тексту:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] Лук'янова: При нинішній ситуації в парламенті робити нічого ... nso.org.ua
    Народний депутат від фракції НУ-НС, член депутатської групи Народна самооборона Катерина Лук'янова не виключила можливості свого входження до парламентської коаліції.
    Лук'янова зазначила, що остаточне рішення з даного питання ще не прийняла. "Я думаю над тим, що треба шукати якийсь вихід з ситуації, яка склалася. Я думаю над тим, що Табачник - ворог держави, і він не може перебувати на своїй посаді, але опозиція нічого вдіяти з цього приводу не може", - сказала Лук'янова.
    За її словами, вона готова увійти до коаліції, якщо її голос почують. "Тому якщо мій голос у коаліції почують, і це допоможе зняти з посади таких людей, як Табачник, то, можливо, я вступлю до коаліції", - сказала нардеп. За її словами, остаточне рішення не прийнято, оскільки "я ще не маю відповідей на багато питань".

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

В ВР не видят криминала в том, что врачи берут деньги

Обозреватель, 22.06.2010

Глава комитета по вопросам здравоохранения Верховной Рады Татьяна Бахтеева не видит криминала в том, что пациент хочет отблагодарить лечащего врача подарком или деньгами. ''Я была главным врачом в двух крупнейших больницах Донецка и руководила огромными коллективами - более чем по три тысячи человек. Что греха таить, медики взятки брали, хотя на моей памяти это были не столь уж частые случаи'', - сказала Бахтеева и добавила: ''Но когда после проделанной работы пациент хочет отблагодарить лечащего врача подарком, цветами, пусть даже деньгами, я в этом не вижу криминала''. В то же время она уверена, что, если эскулап объявляет сумму до лечения или операции, то подобное поведение попадает под статью и таким докторам не место в медицине.
    ''Я знаю массу примеров, когда люди уезжали на лечение за рубеж и возвращались в Украину, потому что тамошние врачи им часто не могли помочь. Есть такая замечательная народная поговорка: где родился, крестился, женился, там и лечись'', - сказал она. Бахтеева привела пример, когда украинки уезжали на роды за границу и попадали в драматические ситуации. ''Нашей ментальности свойственно более душевное и чуткое отношение к пациенту, а на Западе время врача очень дорого стоит. Часто общение пациента сводится к компьютерной записи истории болезни'', - сказал она.
    Глава комитета по здравоохранению призналась, что никогда не поехала бы за границу лечиться и своих детей бы туда не отправила. ''Не спорю, у нас порой отстает диагностика заболеваний, 70% диагностической аппаратуры сильно изношено и безнадежно устарело'', - добавила Бахтеева.

12. Heartland

Heartland Well-Known Member

З комсомольського щеняці виросла справжня комуняцька сука.Вітаю Луценко і його гоп-гурт.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]Heartland, может пора прекращать на всех ветках хамить? Вам может не нравиться тот или иной политик, автор, но это же не значит, что он чмо, сука, радоваться предстоящесму убийству и т.д.[/OFFTOP]

14. alex21

alex21 Well-Known Member

И кто за это ответит???

[​IMG] 22 июня 2010 года 12:16 Текст Фото Видео 5-летнему ангелу перерезали горло

В Крыму похоронили мальчика, которого принес в жертву местный фанатик-исламист

Жуткое убийство произошло в Джанкое, возле 4-ой городской школы. Такого ужаса крымская криминальная история еще не знала. Днем группа малышей играла в песочнице. Там же были сестра и брат Шемякины. К ним подошел молодой человек, их сосед. Со слов детей, на глазах которых это произошло, он позвал Витю Шемякина и сказал – посмотри на красивую птичку. Когда мальчик поднял взгляд, убийца запрокинул ему голову и с криком «Аллах акбар!» одним махом ножа рассек горло.

Удар был сильным и профессиональным. Шея ребенка оказалась разрезана до позвонков. Убийца – 23 летний житель Джанкоя Сервер Ибрагимов. Его задержали через три часа после трагедии.

Версия об алкогольном или наркотическом опьянении отпала сразу. Джанкойская милиция говорит, что Ибрагимов якобы испытывал неприязненные отношения к семье погибшего ребенка. Однако подробности свидетельствуют о ритуальном убийстве.

Чтобы провести следственный эксперимент, усиленные наряды спецназа МВД полностью блокировали улицу Западная, где произошло кровавое преступление. В Джанкое собралось множество людей, требующих самосуда над татарином.

15. Tan To

Tan To сын империи

Ну что? Все таки я прав, убивать их надо, как бешеных собак, чем мы и занимались.:ireful:
    Какое горе для родителей.

Горе. Но не повод из-за одного преступника судить ВЕСЬ народ. Предупреждение.

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

В прошлом году русский из России изнасиловал и убил девочку. И какие выводы из этого надо сделать?
    К сожалению, уроды есть у каждого народа.
    Жалко ребенка, и его родителей. Но это не повод оправдывать то, что творили российские войска в Чечне по отношению к мирному населению, в том числе и к детям.

17. Tan To

Tan To сын империи

А вы детьми считаете только чеченских детей, а русских детей, за детей не считаете? И не пишите о том, чего в глаза не видели с таким знанием дела.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Не пишите глупости.
    Русские не убивают русских детей и не только русских?
    Я пишу о том, что видела и о чем знаю.

19. Tan To

Tan To сын империи

Того же жду от вас, и вы не пишите глупости, тем боле, что видеть вы не чего не могли.

20. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Своїх вбивали і не соромляться!:rolleyes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)