А в мене стіл поруч Росія! З Новим Роком! Вибачте... Тільки що закінчив привітання Д.Мєдвєдєв і б"ють Куранти! Бом-бом-бом-бом-бом-бом-бом-бом-бом-бом-бом-бом!
До свекрухи прийшли знайомі, ми з чоловіком поки що вдома.. Показую гостям фотки свекрухи з Америки.. Може після півночі підемо з чоловіком в студмістечко на бал..
Дякуємо! До встречи в Новом Году! VasMT, перепрошую, вот у нас чокаться бокалами под куранты уже долгая традиция, а сами куранты - символ самогО наступления нового года. А вот на Украине как теперь с этим, чем заменили куранты, как определяют сам момент наступления Нового Года?
Уже несколько лет НГ "ловим" по всемирому времени... А чтобы не "забыть" главний антураж НГ, встречаем первый раз в 23.00 по Киеву под бой курантов Спасской башни...
Вже кілька років підряд зустрічаю Новий рік на ЛФ та паралельно ХФ. Але в цьому році щось тут зовсім не весело, навідміну від попередніх. Всього 55 присутніх разом з пошуковими ботами, лише 5 користувачів.....
я тільки що покурити виходив... так класно на вулиці... видно, як вдень, салюти різноманітні... але от... якось так... чогось не вистачає пригадався вірш. автор-Мусій Кононенко, мій земляк. На новий 1917 рік. І знову новий рік іде І знову думка будить: Куди він нас усіх веде? Кого приспить? Кого розбудить? Багато вже пережили І дум важких, і сліз, і горя, Багато крові пролили І опинились серед моря... Де ж берег той? Його нема, Клекоче скрізь безодня злюща, А на поверхні нас трима Одна надія невмируща. "Борись", шепоче нам в душі Напруживши як струни жили І, потопаємо ми в тиші, Утративши останні сили. Невже ж бо й далі буде так? Де берег наш, і де спасіння? Чи кріпкий, чи міцний маяк, Що збудували ми з терпіння? А боротьба іде, кипить, Вона не визнає одчаю... І знов з надією в цю мить Тебе я, новий рік, стрічаю. 31 грудня 1916 р. ось... якось так...
Под куранты конечно, правильно и традиция, но слушайте, на всех программах одна старая музыка и разные новые слова, не всегда, а в основном хуже оригинала... Одни и те же рожи, сколько можно ? Где новые песни и новые таланливые лица ?
Ви про полковника? Новий Рік ще не закінчився, раз полковника нема, а ви ніби ... якби і швиденько... прокинулись, нє?