Всех с НОВЫМ ГОДОМ!!!!!!!!!!!!!! ВСЕх правых и левых зеленых и серых, всех кто из окна видит снежные горы всех тех у кого дымят терриконы карпатских гуцулов и крымских татар Дончан, Галичан, Харьковчан, Киевлян ... Хай вічно живе місто ЛЬвів і Тернопіль, И город-герой, морской Севастополь. Привіт Вам діаспори і емігранти И тем кто по-прежнему любит Куранты Всех Вас с Новым годом і з Роком новим! Зоровья и счастья и тем и другим .... з повагою до ЛФ Artobstrel ....
а шо робити +1. Ну кину сніжку-другу на придурків, які під балконом феєрверки пускають, ну... а шо ше треба зробити? Мої батьки і дружина шампанське випили в 21.34, малих приспали, самі заснули... Теж непогана програма!
У мене в районі в порівнянні з минулим НР - тишина, якісь піцькавки маленькі стріляють і то рідко. Криза що не кажіть....
ну я тут... тому що цікаво в Вашій кумпанії ніч проводити і ... повернувсь на 90 градусів-ЛФ, повернувсь назад на 90 - святковий стіл
Зстріла НР вдома з рідними, трішечки шампанського, подарунки(штатив подарували)близько другої прийшли знайомі батьків, а я пішла фоткати салют..біля ялинки багатенько людей . тільки якісь всі не дуже веселі. Іду спати... Всіх з Новим роком!нехай він буде не гірший , ніж минулий...
Очень хорошо написали! А некоторые СТРОЧКИ выделят.... И мудаками останутся! П.С. МОлодЕц, Артобстрел!!!!!
Спасибо конечно, токма этих на м .... везде хватает, тут хороша функция есть - игнорр, включил и общаешься в пристойном обществе ...
Я не сижу... сейчас зашёл потому что у меня бодун, напраздновался...Теперь поговорить хочется. Ехал по городу, город пустой. Даже собаки не бегают.
Заходила за білочку голосувати, тай на форум за одно забігла. Всеодно дома святкували і то не складно було
З новим роком усіх!!!!!!!!!!! Черговий рік – це лиш фрагмент життя, Черговий кадр у цім чарівнім світі. Хай в цьому кадрі буде більше світла, А тіні всі хай кануть в небуття. Я вдома святкувала... тобто зустрічала Новий рік... святкувала два дні до того