Так, тихо__ Я тоже почему-то жид, но чиво вдруг ГРЯЗНЫЙ??? Между прочим, вполне все чистенько и опрятно, не начинай мне тут. И вообще..перестаньте хоть тут ругаться.
Рагуль, як і інтелигент, не є епітетом. "Рагуль" відповідає придніпрянському "жлоб" і означає певний соціально-культурний стан людини. Але при цьому у Львові зараз набагато більше сміття та лайок ніж років 50 назад.
Польське та українське ЖИД від (лат. judaeus). Латинське слово походило від гебрейського відповідника «юда», що мало загальне значення «славетний» чи «хвалений». То чи "грязний" чи "славетний"?
ну так проведіть паралель ))))) мали змугу порівняти? судячи з Вашої "багатої" лексики, далі жмеринки Ви не їздили
Перший мій приїзд у Львів - 1961 рік. Моя лексика трошки багатша за виставлені вами "циці". Вони не відповідають вашому "стали вихованими до 11 класу". Вихована людина таким не грається.
вони демонструють те, що я жива людина а не зла на весь світ -- як казали сатирики -- за бєсцельна прожитиє годи :rolleyes: і якщо Ви справді бували ві львові, то знаєте, що львів’яни, навіть, якщо кажуть комусь якісь різкі слова, то перед тим говорять "перепрошую" тому: перепрошую, але всі ваші голослівні випуки щодо "жлобства" чудово Вас характеризують :rolleyes: перше зробіть щось корисне, а потім комусь закидайте
Як і віртуальні твої циці. Колись про таких фронтовики казали після війни - не бачив війни наяву, то хоч в галіфе походить.