Фи, что за манеры. Да мы бы с радостью, но вы желаете общаться только на одну тему - какие чудесные у вас предки и поэтому вы тоже чудесный. Это жестоко.
Загальнми зусиллями зграя чужака з міченої території прогнала. Ні недорахувалися. Ще є про ашкеназі та биндюжників.
Прокип не устали....нервы свои трепать....ну кто кого прогоняет? улыбнитесь наконец, тема то в ходу, как вы и хотели...
Нерви мої в порядку. Просто тему перекрутили про Сіренка, а не про підняті ним проблеми - ВІДНОСИНИ НАРОДУ ТА НЕКОНТРОЛЬОВАНОЇ ВЛАДИ.
да об этом все знают....а Сиротенко мог бы поменьше писать в пяти темах, как то нехорошо это выглядит со стороны....людей значимых должны признавать.....а тут какой то самопиар что ли.....мое мнение...
Доживете до його віку, відчуєте свою непотрібність при певному запасі енергії, тоді й ваше "мнєніє" може змінитися. Я вам цього не бажаю.
Прошу заметить что пан пупер тоже москвин. Коли мы пили в краивке медовуху, он розмовляв со мной москальскою мовою.
Кертісе, ваш розум здатний на багато більше. Не розкидайтеся на такі пусті "пшики". Я ніколи не ділю людей по національних та крайових ознаках. Далі, ви достатньо обізнана людина відносно абсурдності "медовух в краївках" - це ж не КА з її "наркомовскими". Мене, для прикладу, Н.Амосов не роздражав своєю "москальською" мовою, як і мій товариш Л.А.Вайсбурд. Мене більше суть мови цікавить.
Дякую за побажання....але собі раду якось дам....з думкою про нормальне майбутнє...Вам бажаю здоров*я та натхнення у Вашій справі, може воно того і варте...
Життя воно таке непередбачуване. Колись і п. Сиротенко думав, що він потрібний суспільству з його творчістю. Але надіятись на краще потрібно. Життя людини покоїться на трьох китах - ВІРІ, НАДІЇ та ЛЮБОВІ.
[Модераторское] Пана зовут Сиротенко. Поскольку фамилия соответствует никнейму, просьба повнимательнее.
шановний, Ви так любите всіх повчати, та й ділите людей на хороших та поганих за якимись тільки Вам одному зрозумілими якостями так от в українській культурі не кажуть "вибачаюся" (сам себе вибачаю), а кажуть "перепрошую", "прошу вибачити", "даруйте" (мені) в російській культурі "извиняюсь" (калька, яку Ви зробили) стала популярною завдяки гопоті, яка прийшла до влади у 1917-у; виховані ввічливі росіяни так не говорять
Так ОТ. В нинішній українській КУЛЬТУРІ, на відміну від МОВИ, бажано б хоч таким чином навчитися вибачатися. Може хоч трошки це нас відтягне від жлобського хамства. Тільки при чому тут 1917 рік? А своєю "гопотою" ви геть схожі на персонаж з фільму:"Кушать подано, Идите жрать".
в моїй школі навчалося багато різних дітей, переважно до 11 класу всі ставали вихованими та освіченими але в середніх класах школи дітей з сімей рагулів дуже добре було помітно і -- що характерно! -- вони дуже любили всіх називати епітетом “рагуль”