Новогоднее "Поздравление" нардепукам

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем sirotenko41, 27 гру 2010.

1. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Фи, что за манеры.
    Да мы бы с радостью, но вы желаете общаться только на одну тему - какие чудесные у вас предки и поэтому вы тоже чудесный.
    Это жестоко.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я пишаюся тим, що мене назвали першим у спискові :rolleyes:

3. Norton

Norton камышовый кот

приятно...по родственному...:rolleyes:

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Загальнми зусиллями зграя чужака з міченої території прогнала.
    Ні недорахувалися. Ще є про ашкеназі та биндюжників.

5. Norton

Norton камышовый кот

Прокип не устали....нервы свои трепать....ну кто кого прогоняет? улыбнитесь наконец, тема то в ходу, как вы и хотели...:)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нерви мої в порядку. Просто тему перекрутили про Сіренка, а не про підняті ним проблеми - ВІДНОСИНИ НАРОДУ ТА НЕКОНТРОЛЬОВАНОЇ ВЛАДИ.

7. Norton

Norton камышовый кот

да об этом все знают....а Сиротенко мог бы поменьше писать в пяти темах, как то нехорошо это выглядит со стороны....людей значимых должны признавать.....а тут какой то самопиар что ли.....мое мнение...

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Доживете до його віку, відчуєте свою непотрібність при певному запасі енергії, тоді й ваше "мнєніє" може змінитися. Я вам цього не бажаю.

9. kertis

kertis миється в бані

Прошу заметить что пан пупер тоже москвин. Коли мы пили в краивке медовуху, он розмовляв со мной москальскою мовою.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кертісе, ваш розум здатний на багато більше. Не розкидайтеся на такі пусті "пшики".
    Я ніколи не ділю людей по національних та крайових ознаках.
    Далі, ви достатньо обізнана людина відносно абсурдності "медовух в краївках" - це ж не КА з її "наркомовскими".
    Мене, для прикладу, Н.Амосов не роздражав своєю "москальською" мовою, як і мій товариш Л.А.Вайсбурд. Мене більше суть мови цікавить.

11. Norton

Norton камышовый кот

Дякую за побажання....але собі раду якось дам....з думкою про нормальне майбутнє...Вам бажаю здоров*я та натхнення у Вашій справі, може воно того і варте...:)

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Життя воно таке непередбачуване. Колись і п. Сиротенко думав, що він потрібний суспільству з його творчістю. Але надіятись на краще потрібно. Життя людини покоїться на трьох китах - ВІРІ, НАДІЇ та ЛЮБОВІ.

13. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

[Модераторское] Пана зовут Сиротенко. Поскольку фамилия соответствует никнейму, просьба повнимательнее.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вибачаюся перед ним.

15. duncan

шановний, Ви так любите всіх повчати, та й ділите людей на хороших та поганих за якимись тільки Вам одному зрозумілими якостями
    так от в українській культурі не кажуть "вибачаюся" (сам себе вибачаю), а кажуть "перепрошую", "прошу вибачити", "даруйте" (мені)
    в російській культурі "извиняюсь" (калька, яку Ви зробили) стала популярною завдяки гопоті, яка прийшла до влади у 1917-у; виховані ввічливі росіяни так не говорять

16. duncan

сам ти москвин
    я галичанин (за походженням та місцем проживання)

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так ОТ. В нинішній українській КУЛЬТУРІ, на відміну від МОВИ, бажано б хоч таким чином навчитися вибачатися. Може хоч трошки це нас відтягне від жлобського хамства. Тільки при чому тут 1917 рік?
    А своєю "гопотою" ви геть схожі на персонаж з фільму:"Кушать подано, Идите жрать".

18. duncan

в моїй школі навчалося багато різних дітей, переважно до 11 класу всі ставали вихованими та освіченими
    але в середніх класах школи дітей з сімей рагулів дуже добре було помітно і -- що характерно! -- вони дуже любили всіх називати епітетом “рагуль”

19. kertis

kertis миється в бані

Ты с вуйками пообщайся поплотнее. Узнаешь. Норман вот уже москвином стал. Я вообще, грязный жид.

20. duncan

сходи в лазню, чи шо? :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)