Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Так для цього є гардеробна, яка залишається.

Так саме так я і планую. Дякую за екскіз :))

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я зараз живу якраз в майже такій 1 кімнатній квартирі, в новобудові. Там десь 52 м2.
    Так мені найбільше бракує такої кладовочки для речей. Тому рекомендую залишити.

• Подобається Подобається x 1
  3. Grek

Grek Well-Known Member

Ну у виборі або кухня-вітальня (взамін простої кухні) або додаткова кладовка я виберу кухню-вітальню :)

4. Spravedluvuj

Spravedluvuj Well-Known Member

Працюю з нерухомістю (ріелтерська + юридична діяльність).
    Юрій, чесно признаючись не розумію в чому Ви можете допомогти, тому і мені поясніть, будь ласка, про суть Вашої допомоги?

5. Grek

Grek Well-Known Member

Будинок на Щепова зараз виглядає так:

6. neighbor

neighbor Member

7. Grek

Grek Well-Known Member

Це запитання цікавить багатьох.
    А ви з якого поверху? Якщо ваш поверх іще не збудовано - то є іще шанс зробити так як ви хотіли.

8. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Ви бачили такі випадки на власні очі чи лише Вас запевняли в офісі, що так буде?

Я звонив і писав їм про відмінності в проекті ще до моменту зведення мого поверху. Було в запасі два поверхи.
    Мене ігнорували і навіть не брали трубку.
    Був в багатьох квартирах - в жодній не бачив змін.

Думаю, що це лише слова і насправді ніхто нічого і не думав міняти.

neighbor, спілкувались з Галжитлобудом про зміну проекту?
    Можна відповісти в приват.

9. Grek

Grek Well-Known Member

Обіцяли в офісі. Можу припускати що то була тільки обіцянка. Час як то кажуть покаже. На таких нюансах і формується репутація забудовника.

10. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Мені теж обіцяли в офісі.

Репутація то вже хіба наступим покупцям а я найближчим часом не купуватиму житло бо і це важко далось. Ця вся писанина тут ніяк не зменшить бюджет, щоб зробити ту квартиру такою як мені продали.

І сума виходить суттєва + купа часу на це. Не вийде просто розібрати стіну і змурувати де хочу. Додатково потрібно стяжки підливати (навіть не знаю чи це нормально, що я їх підлию чи це має бути залито за один раз) та переробляти техпаспорт.
    Можна було б звісно перенести стіну зараз поки немає стяжок і здачі будинку не відбулось. Тоді б не потрібно було б переробляти документи і стяжки були б як треба але нажаль в цьому мені також відмовили. Це і є, мабуть, основним доказом того, що з самого початку там ніхто нічого не планував змінювати.

Найгірше, що наступні покупці такі ж довірливі як і ми і навряд чи читатимуть цю гілку. Он скільки в неті інфи про ще гірших забудовників але це не зупиняє покупців...головне, що дешевше.

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Якщо квартира проплачена на 100% дивно чому не хочуть поміняти планування, єдиний можливий аргумент це зміна площі ..

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Якщо ви квартиру не збираєтесь продавати для чого вам переробляти техпаспорт?

Ви не одні проходити той самий шлях, планування яке не відповідає заявленим, зніс перегородок .. Головне бажання і все получиться :)

12. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Ну це тягне за собою зміну проекту, документації. Чи не буде проблем при здачі?
    Квартира проплачена 100%.

Оскільки відмовили а договором не передбачено то я не шукав причини заборони бо цн навряд чи змінить їх рішення.

13. denverod1

При здачі головне аби не було змін у фасаді будинку

14. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Частково згоден. Життя непередбачуване в наш час + професія дозволяє бути дуже мобільним.
    Може таке статись, що прийдеться продати і тоді мені прийдеться або робити техпаспорт або відновлювати стіни.

Та і якби проблема була лише в розвалити...

Бажання мого мало, це додаткові кошти які вже заплановані були в ремонт. При тому ремонт можна було починати до здачі будинку а тепер до здачі нічого не почнеш бо потрібно валити стіни.

Загалом получаєм витрати, лишня робота і відстрочку заселення а для мене це ще одні витрати бо живу на орендованій зараз.

15. denverod1

Ну якщо мало коштів і сумніви тоді робити вже як є :)

16. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Ви так говорите ніби моя проблема в тому, що мало коштів а те що забудовик змінив планування і провтикав ще і вент канал в туалеті це фігня :)

17. denverod1

У вас акцент на кошти, витрати .. З тим що забудовник щось там поміняв, варто змиритися бо щось довести .. Спробуйте, цікаво буде почути чому вони поміняли і не попередили про зміни ..

18. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Вам мабуть важко зрозуміти мої погляди на ситуацію. Ви готові миритись з ситуацією коли вас кинули на гроші і радите це зробити мені. А я надаю перевагу відстоювати свої права.
    Даю поради наступним покупцям, що потрібно врахувати. Доречі, я дуже хотів додати плани і креслення додатками до договору та поспішив. Інші люди вже знатимуть, що це варто зробити.

Додам, що мені як мінімум один прецедент відстоювання своїх прав в аналогічній ситуації відомий. Я думаю Ви теж читали про каналізацію в будинку на Бойківській, де покупці таки відстояли своє право на нормальний каналізаційний стояк.

Якщо можете допомогти чим обоснувати фірмі, що я хочу міняти планування зараз то я буду вдячний Вам. А порад змиритись з ситуацією достатньо.

19. denverod1

А яким чином ви будете відстоювати свої права? Як далеко ви готові піти, ви розраховуєте на матеріальне відшкодування чи для вас це питання принципу?

20. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Палитиму шини під офісом і лягатиму під екскаватор.

а де твій аватар? :)