Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Станом на сьогодні збудована частина сьомого поверху та встановлені вікна на першому та часткого другому поверхах.

З внутрішнього двору суттєве відставання сходової клітки та шахти ліфта. Хто знає чому так? На інших будовах не замічав такого.

Другий під"їзд. Також відставання з ліфтом.

Наступна черга з підземним паркінгом.

2. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Житловий будинок на вул. Щеповій, 5а здано в експлуатацію
    Компанія «Галжитлобуд» здала в експлуатацію багатоквартирний житловий будинок на вулиці Щеповій, 5а у Львові.

Будівництво проводилося у складний політично-економічний період для країни. Однак це нам не завадило збудувати будинок у задекларований термін.

У будинку є 56 квартир. Загальна площа будівлі 4505,4 м кв. В усіх помешканнях є автономне опалення, радіатори, лічильники (світло, газ, вода), стяжки, поштукатурені стіни, вхідні двері та металопластикові вікна.

Додамо, що в кінці 2014 року «Галжитлобуд» планує здати в експлуатацію першу чергу багатоповерхового будинку на вулиці Уляни Кравченко, 8 у Львові.

http://galzhytlobud.com/construction-2.php

А ось і сьогоднішні фото будинку:

• Подобається Подобається x 1
  3. genzhalo

genzhalo New Member

Що нового по вул.Кравченко 8 ?

4. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Був сьогодні вже як було темно - не мав чим сфотографувати.
    Зміни наступні:
    - заливають балкон для 8-го поверху для секції 1. Решта дотягують сьомий поверх. Як завжди відставання на 2 поверхи в зонах ліфтових шахт.
    - Активно іде заливка в наступних секціях підземного паркунгу. Тягнуть стіни вверх та розширили котлован, вибравши грунт аж до офісного центру.

5. genzhalo

genzhalo New Member

Дякую.

6. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

21/09/2014

Наступні черги

7. Grek

Grek Well-Known Member

8. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  9. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Станом на 28.09.2014 частина 9 поверху готова.

Тут мабуть забули за балкони. Кімнати не дуже світлі будуть.

Більше фото:
    https://www.facebook.com/groups/kravchenko8/

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Щепова - частина пофарбована вже. Як Вам кольори?

10. Grek

Grek Well-Known Member

Типова картина - на рендері одні кольори, в реалі інші.

11. Spravedluvuj

Spravedluvuj Well-Known Member

Був сьогодні:

Вкладення:

12. допомога з оформлення документів на квартиру. Технічний паспорт 500грн .

13. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Можна детальніше про допомогу?
    Там ж все самому легко робиться...

14. Grek

Grek Well-Known Member

Доречі, запитання до майбутніх мешканців Кравченко, 8 - чи планує хтось перепланування квартири, чи усіх влаштовує стандартне планування від забудовника?

15. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Планував невеликі зміни згідно першого плану, котрий отримав на початку будівництва.
    Планував зібільшити туалет та зменшити великий коридор (12 кв.м)

Ось таке було планування:

На стадії будівництва 3 поверху я попав на будову і помітив, що реальна будова не відповідає тим планам.
    Планування "внєзапно" помінялось на ось таке:

Відповідно всі мої плани і дизайн полетів.
    Спальня буде межувати з сусідами а я цього дуже не хотів бо маю погані спогади :)
    Коридор в 12 кв.м. вже не зменшиш і не зробиш людський туалет.
    Просив забудовника зробити як домовлялись при продажі - нажаль нічого з того не вийшло.
    Не знаю чи вартує переносити стінку так як було в попередніх планах чи ні. Не знаю скільки це буде коштувати і чи потрібно переробляти тех паспорт потім. Забудовник не дозволив на тееришній стадії це зробити. Трохи не очікувано, бо коли вибирав забудовника то був на будові що на вул. Залізничній то там всі квартири різні - люди собі переробили перед штукатуркою, так як хотіли.

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

А Ви що хотіли б змінити?

16. Grek

Grek Well-Known Member

Я хочу відмовитись від комори і тим самим отримати більшу кухню-вітальню в 16,2 метри. Попередньо забудовник теж обіцяв врахувати побажання, але оскільки мій поверх іще не будують, то і до конкретики іще не переходив.

17. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Логічно, цікаво чому так зразу не було зроблено.
    Не перевіряли креслення чи це реально зробити?

На мою думку планування в Галжитлобуді не дуже в більшості квартир, але може вийде змінити...

18. Grek

Grek Well-Known Member

Я не бачу жодної необхідності в однокімнатній квартирі, окремої гардеробної і комори. Якщо і буде потреба в коморі то краще її взяти в підвалі за набагато нижчою ціною.
    Так по ідеї перепланування зробити можна без проблем бо стіни комори не несучі.

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Та чому? Лишіть її. Буде замість шафи-купе, складатимете туди одяг, взуття. Я б лишив.

20. Keith

Keith Well-Known Member

Підтримую! А я б її ще збільшила за рахунок передпокою, є можливість. І в хаті не одної шафи б не тулила - красота!
    Щось типу такого (звиняйте за якість, на скореньку руку)

а де твій аватар? :)