Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

• Подобається Подобається x 1
  2. Galchonock

Galchonock New Member

Доброго дня!
    Після довгих оглядин і роздумів таки обрала квартиру на вул. Кравченко.
    Забудовник новий, тому звичайно було важко знайти якусь інформацію і прийняти правильне рішення.
    Переглянувши багато забудовників і перечитавши відгуки зрозуміла, що усім не вгодиш і в кожного свої вимоги і переконання, тому слід самому визначитися з тим, що тобі потрібно, і самому їхати на будову і дивитися.
    Будинок на вул. Кравченко особисто для мене підійшов. Тут уже кожен сам для себе визначає пріоритети.
    Звичайно, що трохи переживаю, бо забудовник ще не здав ніяких будинків в експлуатацію, але надіюся, що усе буде добре.
    Думаю потрібно збирати ще людей, які купили там квартири)

3. Grek

Grek Well-Known Member

Там реально проблема з паркуванням автомобіля, бо поблизу навіть платних автостоянок немає. А за 8-10 тис. паркінг не кожен зможе собі купити.

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Та й не всі машини мають ..

5. Grek

Grek Well-Known Member

Більше 200 квартир, нехай половина має автомобілі. 40 паркомісць підземного паркінгу. І того де подіти з грубша 60 автомобілів?

6. denverod1

Точно не скажу бо нажаль там не був, але думаю з 200 точно 100 не буде, нехай 60, от 20 десь будуть ставити поряд, хто у сусідів на подвірї, хтось відмовиться , не думаю шо то така проблема , головне аби майданчик був, подвір'я

7. Spravedluvuj

Spravedluvuj Well-Known Member

Galchonock, давайте будемо збирати.
    Дякую!

8. Доброго дня!
    Хтось може підказати форуми новобудов Львова???
    Буду дуже вдячний!

9. Grek

Grek Well-Known Member

10. Grek

Grek Well-Known Member

Там на даху теж щось передбачено чи це ви мрієте?

11. Spravedluvuj

Grek, )
    мрію)

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

"позитивні ймовірність" збільшує... порядність Замовника/Забудовника

P.S. Шановний я створював цю тему не з метою, щоб хизуватись розумом (мабуть у вас з цим проблемно), а для того, щоб почути думки і поради розумних адекватних людей. За що їм і ДЯКУЮ!

А ви дізнайтесь, будь ласка, що таке повага і толерантність

12. Grek

Grek Well-Known Member

Та не ображайтесь на нього він толерантний форумчанин, просто так виразився ну і смайл там поставив.

А ще поділіться, яку начинку вони обіцяють до квартири - вікна, котли, батареї, вхідні двері, ліфт і т.д.

13. Spravedluvuj

Grek, планую завтра це дізнатись.
    P.S. Я не ображаюсь. Просто люди мають мати культуру, знати, що таке культура спілкування.

14. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Віднедавна я її навіть читати побоююсь, не то що спілкуватися в ній о_О
    Переживаю за свій психологічний стан, що в моєму місті живуть якісь вихідці з Лугандонії.

15. denverod1

Трохи знову не в тему але то є вжливим ..

Просто кілька людей, своїм відношенням однобоким, створюють негативну картину самому набережному і його мешканцям, які би там не були перепитії чи міжусобиці, але там будуть жити 700 сімей і сотні дітей, про які ми небайдужі мешканці хоч троха але повинні думати, звичайні сім'ї, які не спроможні купувати дорожче житло але які теж хочуть достойно жити як і всі решта, тому всі ми зацікавлені в адекватній оцінці того що там відбувається .. Для того власне і є діалог, дискусія, правове поле і так.д бо інакше буде точно по поняті, хто чій тато крутіший того синок буде копати мняч і так.д

• Подобається Подобається x 4
  16. Spravedluvuj

Будинок росте...
    Сьогоднішнє фото додається.

Вкладення:

17. Grek

Grek Well-Known Member

Розкажіть нам що вони обіцяють конкретно.

18. Spravedluvuj

Grek,
    для мене це вже значення немає))
    вже підписав договір.
    А серйозніше, то самі розуміємо, що стану Сулими тут не буде.
    Проте обіцяється середнього класу начинка.
    А у Вас, Ви придбали вже десь чи ще ні?

19. Grek

Grek Well-Known Member

А чи має хтось свіжі фотографії чи можливість їх зробити Галжитлобудівського будинку на вул.Щепова ? По терміну вони би його мали здавати у вересні, отже вже б мав робитись фасад і внутрішні роботи. Цікаво подивитись.

а де твій аватар? :)