Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. SSkop

SSkop New Member

Телефонував в офіс, тиждень тому, говорили, що квартири є, на будь-яких поверхах.. перетелефонував сьогодні - залишились тільки перші і останні поверха..

Будують між гаражами і глобусом, якщо комусь буде цікаво.

Останнє редагування: 6 лис 2018
    Reason for edit: доповнив
  2. Paratrooper

Paratrooper Member

Доброго дня всім. Хтось може щось сказати про новобудову на Врубеля 42 ?

3. Ollix

Ollix New Member

Мене теж Врубеля 42 цікавить

4. Paratrooper

Paratrooper Member

Ви там придбали квартиру чи плануєте ?

5. Ollix

Ollix New Member

Так думав,бо маю там гараж навпроти. Але Аурум чи Авалон Зелена явно якісніші і краще розположені

6. Paratrooper

Paratrooper Member

Щодо Авалону то,мабуть, так, але Аурум на Пiмоненка не дуже кращоi якостi та й розташування як на мене не найкраще. Авалон поряд з загруженою вулицею. Хоча хто що шукає.

7. Dika

Dika New Member

Доброго дня,якщо серед вас є власники квартир в новобудові по Врубеля,42, приєднюйтесь до групи у Viber ://invite https.viber.com/?g2=AQBnl%2BBAZDf%2BFEoGNuzIKygueaXQDSjFS36U6yZSJIbB2o0xMxIM182%2BdCNYWkqe

8. Dika

Dika New Member

9. 4ed

4ed Well-Known Member

Залишу невеликий відгук про Галжитлобуд:

Героїв УПА 73. Протермінування вже 1.5-2 роки залежно від дат в попередніх договорах. В жодній квартирі немає газу, більшість квартир не мають електрики, вище 9го поверху - води, у половини квартир немає можливості оформити документи. Терміни здачі переносили вже декілька разів. Висновки робіть самі...

• Інформативно Інформативно x 1
  10. UKS

UKS New Member

Трускавецька 1 черга...здачу перенесли на 1 рік,на 4 кв 20 року....але проплату останнього траншу не перенесли,вимагають проплатити згідно договору в березні ....при підписанні договору домовились про проплату останнього траншу після здачі будинку...сьогодні вже дзвонили два рази і питал чи буду платити...відповів ,що буду платити в 4 кварталі після здачі будинку...почав звонити вже юрист ,що будуть писати мені листа і будуть брати пеню з попередних оплат...які в кого є думки на рахунок цього?

11. lookup

lookup Well-Known Member

На цьому форумі думок ви не знайдете, це здебільшого форум ріелівських писак і спаму. Якщо у вас в договорі стоїть чітка проплата, то мусите проплатити.

А від забудовника можна вимагати і виконання його зобов'язань якщо він їх порушує і вони прописані в договір, а сам договір не передбачає перенесення термінів завершення будівництва і відповідно не продовжується. Дивіться щоб договір не втратив чинність після проплати, забудовники розраховують терміни договорів таким чином, щоб він забезпечив 100% проплати, а потім їм вигідно щоб він втратив чинність і вони добудовували вже без зобов'язань. Читайте свої папірці

12. Genri

Genri New Member

Всіх користувачам вітання! Звертаюся до власників ЖК ТРУСКАВЕЦЬКА (БАЖАНО 1 СЕКЦІЯ) може хто є то прошу додаватися до групи у вайбері для обговорення різних питань по забудовнику!

Мешканці ЖК Трускавецька on Viber

Вкладення:

13. Genri

Genri New Member

Додаватеся до групи у вайбері
    Мешканці ЖК Трускавецька on Viber

14. Genri

Genri New Member

Додавайтесь Мешканці ЖК Трускавецька on Viber

15. IncInc

IncInc Well-Known Member

16. thor

thor New Member

Доброго дня, чи є тут власники які купували квартири у Галжитлобуді проєкт Family house? Чи можливо є якась комюніті чи група десь у месенджерах?

а де твій аватар? :)