Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. trilka

trilka Active Member

Трохи не в тему до посту про дану будову, але чому всі так зациклилися на мінваті? Якщо вона замокне то одразу втратить всі свої теплоізолюючі властивості. Пінопласт як намокне так і висохне, і взагалі він практично не поглинає воду. Коефіцієнт теплопровідності у пінопласту кращий, термін служби теж більший, дешевший і легший в монтажі, не виділяє шкідливих речовин (не враховую горіння), перевірений часом (використовується і в холодильниках і термосах і т.д). Єдиними недоліками пінопласту і одночасно плюсами мінвати є те що пінопласт горючий і те що він при горінні виділяє шкідливі речовини. Гризуни в фасаді... Ну це максимум проблема першого поверху і то досить сумнівна. Вент фасад технологія нова і цікава, особливо подобається що з часом фасад не вигорить і не потріщить, але подивіться на Одесу, де розрекламована Гагарін плаза з вентфасадом згоріла як свічка. Ааа ну і забула ще про один плюс мінвати - це безумовно звукопоглинання. А так і пінопласт і мінвата мають свої + і -

2. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А чому мінвата має мокнути?

Там утеплено було пінопластом. Але для чого розбиратись. Мета цих довгих постів заховати погані відкуги як це робіть набередний квартал. Тема ж про галжитлобуд а не пінопласт.

А тим часом холодає а газу немає.

3. trilka

trilka Active Member

Дійсно, прошу вибачення за оффтоп. Але Гагарін плаза була утеплення саме мінватою, а горів "негорючий" алюмінієвий вентфасад, як доказ подивіться тут ЖК «Гагарин Plaza-1» | 2×23 э.| 2014 построен - Page 13 - SkyscraperCity На цьому свою тему закриваю і ще раз прошу вибачення за оффтоп.

4. goldlion

goldlion Member

Прошу пробачення помилився, земля належить ТзОВ "Леви Міста" ще з 2007 року.

5. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Кадастровий номер земельної ділянки 4610136900:06:005:0036
    Цільове призначення 03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури
    Форма власності Комунальна власність
    Площа земельної ділянки 0.5723 га
    Місце розташування Львівська область, м.Львів, вулиця Ул.Кравченко, 8

6. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

На Кравченко, як і в більшості забудовників, земля є комунальна, але передана в оренду забудовнику, який потім мав би "відступити " право оренди ОСББ. Це така схема влади віддавати землю забудовникам, а не продавати на аукціонах. Мене особисто ця схема насторожила, тому шукав ділянку, яка є в власності забудовника.

7. Antoniy

Фарбують фасад в Левах.
    Рендер забудовника. Кольори і вигляд фасаду схожі, тільки балкони засклені.

8. adkashsup

adkashsup Member

ОСББ У ВАШОМУ БУДИНКУ!!!

До Вашою уваги пропонуємо комплексне обслуговування досвідченим Керуючим Вашого будинку ОСББ, а саме:

1. Створення ОСББ (проведення установчих зборів, реєстрація юридичної особи, виготовленні печатки, документації по реєстрації, відкриття рахунку в банку);

2. Ведення бухгалтерського обліку (нарахування пільг, робота з банком, оплата платежів по будинку);

3. Збір показників (води та електроенергії) та виготовлення квитанцій;

4. Управління будинком (ведення благоустрою, догляд за порядком у під’їздах та на прибудинковій території, підвалах);

5. Робота з мешканцями (допомога по прописці, видача довідок Ф-2, укладення договорів);

6. Правова робота з боржниками;

7. Комплексне обслуговування будинку (електрик, сантехнік, прибиральники);

8. Укладання договорів з надавачами комунікаційних послуг;

9. Прийняття будинку на баланс від забудовника (огляд будинку досвідченим інженером-будівельником);

10.Запуск ліфтів. Отримання дозвільної документації. Введення ліфта в експлуатацію.

Будемо раді співпраці з Вами. 098 194 24 86 Андрій

9. Dana Lv

Dana Lv New Member

Добрий день, хтось купив у ЖК Леви міста квартиру? Хочемо брати (4-5 секція), але є сумніви:
    1. менеджери не можуть відповісти чи матиме весь комплекс один номер 45, чи під'їзди матимуть букви.
    2. у Галжитлобуд запевняють, що осбб можна буде створювати вже у березні, але якщо номер буде лише один то по закону (і в міській раді мені підтвердили) осбб можна створити маючи права власності мінімум на 50% квартир. це значить треба буде чекати здачі 1-2 секції. (мінімум до вересня)
    3. питання підключення газу у 14-ти поверхову 3-тю секцію. по правилах газ можна підключити тільки до 10-го поверху, вище потрібні якісь додаткові дії від забудовника для цього. Можливо хтось щось знає як Галжитлобуд продумав це питання. Щоб не було, як у набережному кварталі.

Якщо тут вже є майбутні сусіди, зголошуйтеся, створимо групу у фейсбуці. Якщо набереться ще хоча б троє створю групу, викладу лінк. :)

10. VadymM

VadymM Active Member

Войдите на Facebook | Facebook - група створена , але не було сенсу викладати посилання

А як у Набережному кварталi ?

11. Dana Lv

Dana Lv New Member

12. Olegdbk

Olegdbk New Member

Привіт. Також планую придбати в 1або 2 секції квартиру, цікаво чи прийняв забудовник вже рішення що до встановлення кращої якості вхідних дверей квартир? бо планувались встановлювати не дуже якісні двері ( такі як на інших їхніх будовах)...

13. Antoniy

Був на минулому тижні в них на Стрийській, казали, що будуть ставити кращі двері.

14. Antoniy

Свіжа фотка

15. Antoniy

1. На це питання я також відповідь не отримав.
    2. Сумніваюсь, думаю ОСББ буде ближче до початку літа, це не простий процес, враховуючи пасивність наших людей.
    3. По яких правилах газ можна підключати до 10 поверху?

16. Dana Lv

Dana Lv New Member

Здається наші інтернет ресурси все перекрутили. про 10й поверх прочитала отут:
    Мешканці новобудов на вул. Пулюя у Львові більш ніж півроку живуть без газу (цитата: "Державні норми дозволяють проводити газ до 10-го поверху.")
    далі відкрила будівельні норми: ДБН В.2.5-20-2001, там є розділ "Газопостачання житлових будинків". Цитата: "
    Поверховість житлових будинків при установці газового обладнання для опалення та
    гарячого водопостачання з відводом продуктів згоряння в димовий канал та газових плит
    приймається згідно з вимогами СНІП 2.08.01." прочитавши СНІП знайшла упоминання тільки про 5й поверх. А у статті мабуть йшлося про оцей пункт із ДБН: цитата " 6.34 Для опалення приміщень житлових будинків висотою до 10 поверхів включно допускається передбачати газові каміни, конвектори, калорифери та інші типи опалювального газового обладнання заводського виготовлення з відводом продуктів згоряння через зовнішню стіну будинку"

Думаю всі сумніви вирішило б прочитання технічних умов на газопостачання для Стрийської 45, виданих Львівгазом :)
    Якщо матиму інформацію відпишуся.

17. Antoniy

Наскільки я знаю, проблема була у пожежній машині (а саме драбині), яка не діставала вище 10 поверху, тому і не дозволяли газифікацію. Зараз вроді ця проблема закрита.

По нумерації і відповідно ОСББ, цей квартал мав би мати один номер, бо секції це не окремі будинки, а підї'зди одного будинку, ну так мені пояснили "знаючі люди". Тому проблем з ОСББ не мало б бути.

Доречі, досить активізувалась робота в Левах, дуже швидко засклили мій будинок, і вже почали утеплювати. Може встигнуть, в мене право власності має бути оформлено до кінця березня (ну це згідно договору).
    Ще згадав, двері в квартири, мають ставити "людські", а не протипожежні (читати - бляшані)

18. Alex is Alexsandr

Alex is Alexsandr Active Member

Хто володіє інформацією про Хлібну 4, можливо хтось вже там купив квартиру? Як ведеться будівництво? Планую купівлю квартир там! Відгукніться!!!!

19. Michail

Michail Member

Що Вас цікавить? я купив! вроді все добре з темпами..купляйте теж, можливо будемо сусідами.

20. Alex is Alexsandr

Alex is Alexsandr Active Member

Ми теж вже купили))) Давайте знайомитися, сусіди ))

а де твій аватар? :)