Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. goldlion

goldlion Member

Згадували ви за землю на якій йде будівництво, так вона в приватній власності але заводу ЛАЗ, а призначення цієї землі 11.02 - Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
    Висновки робіть самі.

2. officeman

officeman Member

+100%, що працівник Галжитлобуду.

3. officeman

officeman Member

2 користувачі???? У Вас з зором і читанням все добре? )))))))
    Це ще плюс до того, що багато хто мовчить (Ментальність у нас, у Українців така), але думаю, якщо за тиждень-другий на Кравченко не буде усіх комунікацій, то почуєте багато інформації, з фактами, фото, відео, аудіо і документальними доказами... ))))

4. officeman

officeman Member

))))) На Кравченко люди купували також квартири з більш-менш нормальним подвірям, і ту наті вам - 3-тя черга.))))) Тепер всі будуть дивитись одне одному у вікна, а про те, щоб було де дитині погуляти - навіть і не говориться, хіба на стадіоні "сільмаш" разом з собаками, яких госпораді вигулювати туди водять.
    ))))))))))

5. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Це ви де таке прочитали, що це земля ЛАЗу?

6. Antoniy

Ви помилились, я ж написав, що я ТОП-менеджер, я там взагалі "директор всего" :haha:.

7. Antoniy

Ну судячи з того, як ви читаєте пости, то з зором проблеми в вас, я написав, що там два користувачі переписуються, при цьому жаліються на сусідів, що більше ніхто не реагує.

А по Кравченко, буду радий, коли ви "покараєте" забудовника, якщо він не виконує своїх зобов'язань. Я так само не хочу чекати місяцями на комунікації, тільки на вже Стрийській.
    Як буде - скиньте посилання на відео, тільки не пропадіть, бо тут був один "купував" надцяту квартиру на здачу, облив брудом забудовника і пропав з форуму ...

8. oknehcvark

oknehcvark New Member

9. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Появились додаткові витрати бо треба вирівнювати стелю. Дякую Галжитлобуд.

Води та газу досі немає!

10. NadaM

NadaM Member

Всім доброго ранку
    Оце читала читала і вирішила сама зареєструватись бо хочу дізнатись де правда.
    Хочу зрозуміти чи зробила правильний вибір коли заключила контракт з галжитлобуд на купівлю квартири в 7мій секціі Кравченко
    Отож маю наступні питання до поточних власників:
    - коли вам обіцяють воду і газ в квартирі?
    - з ким ви комунікуєте по цьому питанню?з Володьою чи Романом чи ще кимось?
    - скільки людей приходять в основному до вас на збори загальні?питаю бо хочу зрозуміти скільки є небайдужих?
    - з балконами дійсно ситуація не з найкращих. Люди елементарно спілкуватись не можуть. Можеш склити хоча б як попередні вже засклили а не так я я собі захотів. Що вам люди кажуть на зборах по балконах? Я наприклад хочу випередити цю ситуацію в 6 і 7 секціях і з людьми домовлятись що якщо склити то хоча б якось однаково.
    - я була в вас в підізді в 1 і 2 секціях. Знаєте або там багато перекупщиків і ім байдуже або що?! Просто так хотілось взяти віника самій і все прибрати щоб ходити по чистому більш менш. Це же бруд ніде не дінеться він тільки накопичуватиметься. А знаєте як наші украінці де грязно там ще грязніше роблять. Я якби побачили що хтось цим переймається то може б більше шанували

Я ще напишу просто мушу бігти
    А зара може б хто міг підказати відповіді на ці питання
    Дякую наперед

11. NadaM

NadaM Member

Доречі така різниця в стелі то в підвалі певне чи як?

12. NadaM

NadaM Member

Хотіла додати що дивилась відеодім відео про кравченко
    Як на мене це відео неправдиве і заказане авалонгарденом
    Бо авалон почав буватись пізніше і за більшу ціну відповідно кравченко іх конкурент
    Там в відео про кравченко ні слова хорошого знайшли тільки усе погане і то погане не є таким вже і поганим
    Авалон в такій самій близькості до трьох шкіл в цьому районі як і кравченко але про це навіть не згадали в відео авалону
    Доречі авалон майже в такій самій близькості до сільмашу як і кравченко тому якщо і буде сморід від того заводу то усім це буде пахнути і авалону і кравченко
    Я шокована була краєвидами з авалону які так розрекламували на відео - так нічого прікольного і тим більше для "ванільноі" дівчинки)
    Авалон спасли ці дерева на відео що по любінській а ні то там би була гола любінська вулиця і усьо.
    Автор відео кравченко критикує дизайн фасаду! А він бачив будинки від еко дім або новий дім або інтергал буду на пасічній або будь які інші?! Отам я згідна що зекономили на дизайні а накравченко дизайн середній - не найновіший звичайно але кольори гарно підібрані і виглядає симпатично хоча згідна дизайн магноліі чи великоі британіі чи бельгійського містечка сучасніші
    А те що всі балкони склять як хочуть і ставлять кондюки то в нас так усюди. Краще звичайно коли про це забудовник подумає як це в бельгійському містечку і в ІТ хаусі що тільки починають будувати. Там забудовник в договорі прописав що самовільна зміна фасаду заборонена і повинна виноситись на загальне голосування на збори. На кравченко нема такого договору і багато людей які не люблять рахуватись з іншими і самі склять як ім підходе.
    Я сама зара живо в будинку збудованому в 80х і організувати людей неможливо бо ми на балансі в жеку. В мому. Будинку багато орендарів і стареньких і вони вороже або байдуже ставляться до змін по будинку щоб не раптом від того в них витрати на утримання будинку не збільшились. Я іх розумію з одного боку. Але з другого хотілося б змінити в себе багато чого а не можу. Тому і вибрала новобудову покладаю надіі що знайду однодумців і можна мати будинок чистий гарний без бомжів і пяниць в будинку. Так щоб в ліфт не страшно зайти.
    Взявши квартиру на кравченко надій було купа на позитивне але оце вас всіх читаю і стає сумно. Сумно як за галжитлобуд - невже він дійсно найгірший забудовник бо я ні слова не побачила від учасників групи фейсбук і на цьому форомі теж
    Невже нема нічого доброго на кравченко що могли б написати поточні власники? Підскажіть

13. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Це в квартирі. В кімнаті та коридорі :sad:

14. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Що ви таке говорите. В Авалона як мінімум металевий фасад, який вентилюється а на кравченка пінопласт і кривий короїд. В Авалоні утеплення мінеральною ватою а це є значно безпечніше бо пінопласт дуже горить. Пам"ятаєте пожежу в Києві? А ще сходіть порівняйте двері та вікна які встановлені в цих будинках. Зайдіть в підземні паркінги і багато чого різного. Ціна авалону є виправдана на всі 100%

15. NadaM

NadaM Member

Я не спорю що мінвата то краще ніж пінопласт
    Просто більшість забудовників роблять фасад з понопласту бо це дешевше
    Мінваиа стала популярною серед новобудов максимум 1 рік тому
    Навіть бельгійське містечко перший дім рік тому здав з пінопластом а тепер усюди ставлять мінвату бо хочуть привернути увагу покупця тим що от бачте ми не економимо і для вас все найкраще
    Те що там буде вентиляція то добре не спорю хоча не бачила раніше такого і не знала раніше що так набагато краще. Я це питання ще вивчу. Бо навіть вивчала питання щоб будувати власний будинок і ніде не зустріла що з такою вентиляцією є набагато краще для будинку. Чомусь ніхто так особняки не оздоблює. Як вивчу відпишусь тут.

16. NadaM

NadaM Member

Я сказала що конкурент бо чомусь відео про галжитлобуд висвітлює тільки погані сторони цього району а авалон все подає з позитивом
    Ні слова не почула доброго про галжитлобуд на відео
    І тільки позитивне про авалон на відео
    Дуже вже підозріло

17. NadaM

NadaM Member

Я люблю адекватну і обєктивну інформацію і плюси і мінуси
    А на цих відео іі не було(

18. NadaM

NadaM Member

Ryduj, я говорила з деякими знайомими що оглядали договір авалону і вони казали що там типу договір несерйозий і ти просто інвестуєш гроші а в кінці отримуєш квартиру. Він навіть пожартутував що він сам може зареєструвати фірму і збирати гроші як це робить авалон і що тре задуматись над таким бізнесом
    Ще чула що там мала бути територія під стоянку безкоштовну під відкритим небом а тепер вони планують будувати триповерховий чи двоповерховий паркінг і він коштуватиме немалі гроші
    Схоже обманули так мешканців бельгійського коли казали що буде безкоштовний паркінг на кожну другу квартиру а зара на тій територіі будують гаражі
    В Галжитлобуд згідна теж недуже ситуація з паркінгом але про це мешканці що беруть тут квартиру хоч відразу знають - безкоштовного місця на машини не буде по суті і тре або платити більше 150 тис грн за підземний паркінг або шукати на стоянках по близу. Але це хоч відразу відомо а не після і ніхто не обманює

Щоб ви мене правильно зрозуміли -я тут пишу не для того щоб навести наклеп на авалон чи захистити галжитлобуд
    Я пишу щоб дізнатись з ким я маю справу зі сторони галжитлобуду
    хочу зрозуміти поточні мінуси і плюси кравченко
    Я особисто вважаю плюсами:
    - розташування затишне серед порівняно гарного району особнячків. Я пару раз гуляла районом до майб школи і садочку то мені сподобалось
    - особисто планую якось підняти питання того стадіону як тільки там житиму бо вважаю що його можна зробити класний місцем для дітей якщо залучити спонсорів
    - доволі близько до сільпо і собору єлезаветти
    - є вихід на городоцьку і героів упа де є тролейбуси а це для мене добре
    - планування на кравченко одні з найкращих особливо в 6 і 7 секціі. Там димохід на балконі і кімнати недовгі
    - адекватно на всі питання відповідає Володя він все гарно пояснить і покаже
    - дволі симпатичні кольори фасади, є нагато якісь грязніші відтінки рожевого чи бежевого чи сірого
    - те що засклені балкони то це добре бо наші люди б засклили як хто захів і вийшло б так саме негарно як зара виглядають досить дорогі будинки від екобуду. Мені колись там ціна не підійшла і я тепер не жалкую ніяк що там не купила
    - доречі не знаю як в квартирах стіни а от на сходових клітках не гірше ніж в бельгійкому містечку
    - доволі адекватна ціна і хороше розтермінування

Мінуси:
    - дуже засмутила затримка в здачі в експлуатацію першоі черги. Це дійсно підвело багатьох майбутніх мешканців які розрахували на порівняно вчасну здачу
    - досить тяне галжитлобуд з тою 1ю чергою а все тому до є друга черга яку він не встигає здати до нового року як обіцяв. Це теж засмучую що це вже сталось з двома чергами
    - не пускали на будово довгий час весною а це все тому що було небезпечно хоча на той момент все мало вже бути готове
    - з газом в квартирі тянуть хоча знаю що на новому львові і затишному домі і ще один держ забудовник теж тянули і то пів року навіть. Тобто галжитлобудд не вийняток
    - не дають в квартиру води то теж зле бо тяжко зробити ремонт. Хоча теж знаю що галжитлобуд то не вийняток і так тянуть зводою усюди, є знайомі в екодомі та тато мій робить меблі і він нас з самого початку попереджав щоб чекали води деквлька місяців а то і пів року. Так принаймі було в усіх новобудовах де він робив меблі і сам зтим зтикнувся. Ідеально майде було хіба знаю що в бельгійському коли затримали перший будинок на 20 днів але вода була відразу
    - мала прибудинкова територія і не буде де постаити машину безкоштовно
    - неякісні перекриття на стелі як я бачу на фото. Це згідна дуже зле бо означає що будинок осідає чи що. Я не спеціаліст але догадуюсь поинаймі. Колись мені мій хресний що займається ремонтами казав що не можна робити дорогий ремонт в щойно зданій новобудові бо будинок має постояти. Я певне в своій квартирі не робитиму дорогого ремонту бо страшно після цих фото. Хоча певне що так багато де бо він мені це казав. Ще є трохи надіі на те що монолітне перекриття в 6 і 7 секція буде якісніше і не буде стиків вплитах на стелі. Принаймі так би мало бути
    - я ще не зрозуміла хто саме не бере трубки і посилає учасників групи на фейсбуці з боку галжитлобуд але якщо це правда то Це дуже зле. Я сама постараюсь в цьому переконатись
    - двері дійсно не дуже але була в підіздах першоі черги і бачила як дехто іх вже оббив то виглядає доволі симпатично і так як кожному подобається
    Наразі все ще писатиму потім

19. Antoniy

Дякую за факти. Там в вам не вирівнювати, а доливати або гіпсокартоном вирівнювати треба :sad:.
    В Левах, в мене на щастя, стеля рівна, бо лили моноліт.
    А коли вони повинні були включити, світло, газ і воду? На скільки затягнули з підключенням комунікацій згідно своїх зобов'язань по договору?
    Цікавить на що самому розраховувати і коли ремонт починати, бо мою секцію до кінця року мають добудувати.

Останнє редагування: 18 жов 2015
  20. Antoniy

В Левах, вже почали утеплювати, також пінопластом, хоча про це я знав при купівлі. Пінопласт не тільки добре горить, а ще подобається різним гризунам, якщо вони там почнуть робити собі "своє житло", до ду-пи це все утеплення. Мінвата однозначно краще.

а де твій аватар? :)