Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. goldlion

goldlion Member

Вчора по справах був в МРЕВ і вирішив подивитись яка техніка є у власності Галжитлобуду, як виявилось в них немає жодного автомобіля і ніколи не було!
    Дивно як на мене, фірма могла мати хоч 1-2 легковушки службові а тут взагалі нічого.
    Те що тріснула плита, можна виправити і це проблема в виконанні робіт.
    Говорив з однією солідною фірмою яка займається монтажем і продажем опалення і водопостачання, погані відгуки про Галжитлобуд, обдурюють, не доплачують, з монтажниками розрахунок по бартеру.
    По Кравченко, не розрахувались з виконавцем робіт скажемо попросту кинули відповідно проблеми з комунікаціями.

Раджу бути обережними з такими забудовниками.

Останнє редагування: 1 жов 2015
  2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Ну я вже зрозумів, брати квартиру в Галжитлобуду ви не будете :).
    Ось список незаконних новобудов, думаю вам допоможе в пошуку, ще однієї квартири для здачі - http://domik.ua/novosti/perelik-nezakonnix-novobudov-u-lvovi-n241629.html
    P.S. Галжитлобуду там нема ...

3. goldlion

goldlion Member

У них купляти точно не буду)))
    Просто Галжитлобуд схожа на мильну бульбашку.
    Список незаконних будов не точний, навіть не включили Личаківську 259, а таких будов як Личаківська дуже багато, тому посилатись на цей список як мінімум не коректно.
    І взагалі таке враження що його складали "неадекватні" люди - площа Святого Юра (реконструкція), захист скверу. Що тут незаконного де є документ чи свідчення що це незаконна реконструкція???
    Здається що цей список активісти зі слів бабок під підїздом)))

P.S. Колись була велика і серйозна будівельна компанія Комфортбуд і що з нею сталось?

Останнє редагування: 2 жов 2015
  4. Antoniy

Ну Галжитлобуд не бульбашка, це точно, бульбашки швидко лопають :), а вони будують нормальним темпом і на своїй власній землі. На бульбашки більше схожі ті, хто будує на орендованій землі, бо це схеми, а вони завжди небезпечні.
    Вам бажаю успіхів в пошуку надійних забудовників.

5. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Вам це сказали менеджери? Покажіть документи, бо говорити то не мішки носити.

6. Antoniy

Ryduj, я вже викладав посилання на скани документів, де є і номер акту і т.д.. Якщо б був власником землі то виклав би скан.
    Для вас спеціально - акт про право власності на земельну ділянку - ЯД № 462166 від 27.04.2007. Зрештою, якщо не лінуєтесь "порийте" в кадастрі.
    Про "...бо говорити то не мішки носити...", я починаючи з 16 липня, від вас прошу конкретики по Кравченко, а ви пост "шльопнете" - проблеми, проблеми, проблеми і тиша ... Ви часом не з Оселі Зла :)

7. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А що тут ритись якщо згідно реєстру Галжиттлобуд було створено у кінци 2013 року а акт що Ви наводете від 2007 року.

8. officeman

officeman Member

9. Antoniy

А я і з Галжитлобудом договір не підписував, на кадастровій карті видно, що земля є приватною власністю. Зрештою, мені це доводити вам не потрібно, зверніться до забудовника я думаю, копію акту вам покажуть.

10. Antoniy

Я вже в цю групу заходив, там два користувачі переписуються між собою, і жаліються на інших дописувачів. Там мало інформації, але дякую за посилання.

11. Antoniy

Почали рити котлован на нові секції. "На око" буде нормальний двір, між будинками.

12. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Антоній 100% один з тих брехливих менеджерів. Жоден покупець не буде бігати і фоткати аби виставити на форум і вихвалювати так ніби квартиру дали безкоштовно.

Тим часом на Кравченко немає ні води ні газу а люди поробили ремонти і воно всьо пропаде.
    Хто ще не читав Фейсбук - читайте, плануються збори мешканців. Будуть обговорюватись радикальні дії.

13. Antoniy

Ryduj, та, я менеджер, топ-менеджер :yahoo:. Тільки реально ваші пости схожі на такого собі стороннього спостерігача-покровителя жителів з Кравченко, з обливанням лайном забудовника.
    Прошу третій раз, якщо ви купляли квартиру на Кравченко, напишіть, які конкретно проблеми були у ВАС. Мені це цікаво, як топ-менеджеру :).
    P.S. Фотку я зробив коли йшов дивитись до себе в квартиру, чи мені поставили моє "тюнінговане вікно". А з 100 % звинуваченнями, будьте акуратнішими, а то я можу приїхати і показати попередній договір на свою квартиру:cools:.

14. goldlion

goldlion Member

Згадували ви за землю на якій йде будівництво, так вона в приватній власності але заводу ЛАЗ, а призначення цієї землі 11.02 - Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
    Висновки робіть самі.

15. officeman

officeman Member

+100%, що працівник Галжитлобуду.

16. officeman

officeman Member

2 користувачі???? У Вас з зором і читанням все добре? )))))))
    Це ще плюс до того, що багато хто мовчить (Ментальність у нас, у Українців така), але думаю, якщо за тиждень-другий на Кравченко не буде усіх комунікацій, то почуєте багато інформації, з фактами, фото, відео, аудіо і документальними доказами... ))))

17. officeman

officeman Member

))))) На Кравченко люди купували також квартири з більш-менш нормальним подвірям, і ту наті вам - 3-тя черга.))))) Тепер всі будуть дивитись одне одному у вікна, а про те, щоб було де дитині погуляти - навіть і не говориться, хіба на стадіоні "сільмаш" разом з собаками, яких госпораді вигулювати туди водять.
    ))))))))))

18. Antoniy

Це ви де таке прочитали, що це земля ЛАЗу?

19. Antoniy

Ви помилились, я ж написав, що я ТОП-менеджер, я там взагалі "директор всего" :haha:.

20. Antoniy

Ну судячи з того, як ви читаєте пости, то з зором проблеми в вас, я написав, що там два користувачі переписуються, при цьому жаліються на сусідів, що більше ніхто не реагує.

А по Кравченко, буду радий, коли ви "покараєте" забудовника, якщо він не виконує своїх зобов'язань. Я так само не хочу чекати місяцями на комунікації, тільки на вже Стрийській.
    Як буде - скиньте посилання на відео, тільки не пропадіть, бо тут був один "купував" надцяту квартиру на здачу, облив брудом забудовника і пропав з форуму ...

а де твій аватар? :)