Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. goldlion

goldlion Member

Хочу купити квартиру в Левах і почав пробивати інформацію про цю фірму. Дізнався багато цікавого як і хорошого так і не дуже.
    Говорять що почались якійсь в них проблеми з коштами, вони залучали багато коштів для будівництва і зараз в них здається виникли проблеми з їх поверненням.
    Також знайшов рішення суду за цей рік де вони мають місту заплатити 650 000грн. Рішення 914/345/15 - не визначено. - Кітаєва С. Б. - 15 04 2015 - Правоскоп
    Якщо комусь цікаво можете переглянути всі суди за участю цієї фірми Єдиний державний реєстр судових рішень в рядку пошуку пишете Галжитлобуд.

2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Леви Міста
    Свіжі фото. 14 поверх готовий, вставляють вікна.
    Що приємно, балкони будуть "склити" відразу. Перші вже готові.

3. Antoniy

Якщо хочете - купуйте, а зараз ваш пост схожий на тролінг від конкурентів. Я купив, проблем поки нема, будують нормальним темпом.

4. goldlion

goldlion Member

Я маю кілька квартир по Львову і здаю їх в оренду тому перед тим як купляти я дізнаюсь всю інформацію про забдовника.
    Сьогодні з"ясував що виконавча служба відкрила провадження по цій фірмі, правда його суті не знаю (інформацію про відкриття провадження можна побачити в реєстрі юросіб Безкоштовний запит | МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ).
    І фірма не даром недавно всю нерухомість яка була в їхній власності перекинула на іншу фірму.
    Тролінгом не займась, один раз вже попав в неприємну ситуацію з такою фірмою ТКС тому і перестраховуюсь.

5. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А які проблеми можуть бути коли каркас будують лиш? І що можна виявити по фото з вулиці?
    Почитайте "щасливих власників" на Кравченко, де досі немає комунікацій і цього року вже напевне і не буде.

Поцікавтесь як одну квартиру продали двічі і люди зробили ремонт в чужій квартирі.

І про який тролінг іде мова, якщо вся інформація в реєстрах по фірмі є публічною і він нічого не вигадує.

6. Antoniy

Я написав, що пост схожий на тролінг, те провадження я бачив, але ви подивіться, яка там юрособа, і яка будує Леви Міста, вони різні. На форумах ви точно не знайдете правдивої інформації, тут труться купа тролів, які реєструються, роблять вкиди і пропадають.

7. Antoniy

Ryduj, повірте, можуть бути проблеми і з каркасом, я коли шукав де купувати собі житло, в одного "віповского" забудовника тріснула залита плита перекриття.
    Ну по фото вибачайте, я ходжу дивитися на свою квартиру, і не буду фоткати всю будову :). Те, що бачив, це те, що темп нормальний, вікна вставляють, квартири штукатурять, розводять комунікації (це секції, що виходять на Хуторівку), починають утеплювати фасад.
    Повторюсь, але в мене з забудовником поки проблем не було, ні з переплануванням квартири, ні з якістю виконання робіт, все що мені було потрібно я зробив.
    По Кравченко не вникав в проблему, знаєте напишіть конкретно, що не так, якщо забудовник не дотримується зобов'язань люди про це мають знати.

8. goldlion

goldlion Member

Вчора по справах був в МРЕВ і вирішив подивитись яка техніка є у власності Галжитлобуду, як виявилось в них немає жодного автомобіля і ніколи не було!
    Дивно як на мене, фірма могла мати хоч 1-2 легковушки службові а тут взагалі нічого.
    Те що тріснула плита, можна виправити і це проблема в виконанні робіт.
    Говорив з однією солідною фірмою яка займається монтажем і продажем опалення і водопостачання, погані відгуки про Галжитлобуд, обдурюють, не доплачують, з монтажниками розрахунок по бартеру.
    По Кравченко, не розрахувались з виконавцем робіт скажемо попросту кинули відповідно проблеми з комунікаціями.

Раджу бути обережними з такими забудовниками.

Останнє редагування: 1 жов 2015
  9. Antoniy

Ну я вже зрозумів, брати квартиру в Галжитлобуду ви не будете :).
    Ось список незаконних новобудов, думаю вам допоможе в пошуку, ще однієї квартири для здачі - http://domik.ua/novosti/perelik-nezakonnix-novobudov-u-lvovi-n241629.html
    P.S. Галжитлобуду там нема ...

10. goldlion

goldlion Member

У них купляти точно не буду)))
    Просто Галжитлобуд схожа на мильну бульбашку.
    Список незаконних будов не точний, навіть не включили Личаківську 259, а таких будов як Личаківська дуже багато, тому посилатись на цей список як мінімум не коректно.
    І взагалі таке враження що його складали "неадекватні" люди - площа Святого Юра (реконструкція), захист скверу. Що тут незаконного де є документ чи свідчення що це незаконна реконструкція???
    Здається що цей список активісти зі слів бабок під підїздом)))

P.S. Колись була велика і серйозна будівельна компанія Комфортбуд і що з нею сталось?

Останнє редагування: 2 жов 2015
  11. Antoniy

Ну Галжитлобуд не бульбашка, це точно, бульбашки швидко лопають :), а вони будують нормальним темпом і на своїй власній землі. На бульбашки більше схожі ті, хто будує на орендованій землі, бо це схеми, а вони завжди небезпечні.
    Вам бажаю успіхів в пошуку надійних забудовників.

12. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Вам це сказали менеджери? Покажіть документи, бо говорити то не мішки носити.

13. Antoniy

Ryduj, я вже викладав посилання на скани документів, де є і номер акту і т.д.. Якщо б був власником землі то виклав би скан.
    Для вас спеціально - акт про право власності на земельну ділянку - ЯД № 462166 від 27.04.2007. Зрештою, якщо не лінуєтесь "порийте" в кадастрі.
    Про "...бо говорити то не мішки носити...", я починаючи з 16 липня, від вас прошу конкретики по Кравченко, а ви пост "шльопнете" - проблеми, проблеми, проблеми і тиша ... Ви часом не з Оселі Зла :)

14. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А що тут ритись якщо згідно реєстру Галжиттлобуд було створено у кінци 2013 року а акт що Ви наводете від 2007 року.

15. officeman

officeman Member

16. Antoniy

А я і з Галжитлобудом договір не підписував, на кадастровій карті видно, що земля є приватною власністю. Зрештою, мені це доводити вам не потрібно, зверніться до забудовника я думаю, копію акту вам покажуть.

17. Antoniy

Я вже в цю групу заходив, там два користувачі переписуються між собою, і жаліються на інших дописувачів. Там мало інформації, але дякую за посилання.

18. Antoniy

Почали рити котлован на нові секції. "На око" буде нормальний двір, між будинками.

19. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Антоній 100% один з тих брехливих менеджерів. Жоден покупець не буде бігати і фоткати аби виставити на форум і вихвалювати так ніби квартиру дали безкоштовно.

Тим часом на Кравченко немає ні води ні газу а люди поробили ремонти і воно всьо пропаде.
    Хто ще не читав Фейсбук - читайте, плануються збори мешканців. Будуть обговорюватись радикальні дії.

20. Antoniy

Ryduj, та, я менеджер, топ-менеджер :yahoo:. Тільки реально ваші пости схожі на такого собі стороннього спостерігача-покровителя жителів з Кравченко, з обливанням лайном забудовника.
    Прошу третій раз, якщо ви купляли квартиру на Кравченко, напишіть, які конкретно проблеми були у ВАС. Мені це цікаво, як топ-менеджеру :).
    P.S. Фотку я зробив коли йшов дивитись до себе в квартиру, чи мені поставили моє "тюнінговане вікно". А з 100 % звинуваченнями, будьте акуратнішими, а то я можу приїхати і показати попередній договір на свою квартиру:cools:.

а де твій аватар? :)