Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Пофоткав кому цікаво, з внутрішньої сторони майбутнього двору будинку (Леви Міста).
    Додаю, ще раз бо "побились" посилання на фотки.

Останнє редагування: 3 сер 2015
  2. VadymM

VadymM Active Member

Потім у випадку якоїсь поломки в ТВОЄМУ обладнанні ти платиш і за ремонт і за освітлення під'їзду зі своєї кишені, бо вони ж тобі дозволили
    Я так більше собі думаю , що то лише питання з доступом на дах... Але знов таки кабель краще проложити в шахті всередині під'їзду а це в час будівництва можливо .

Питання іншого плану : нас вже 5 чоловік чи більше ?
    Може все ж таки створювати групу у Фейсбуці ? Там буде простіше спілкуватися , чим на форумі це раз ...
    І по-друге , можливо домовимося з офісом , щоб вони ділилися інфою про те що є группа майбутніх мешканців

3. Brook

Brook New Member

Вадим, а ви в якому підізді взяли квартиру?

4. Antoniy

Так і буде, по іншому з ОСББ буде важко домовитись.

Питання з доступом на дах, поки нема ОСББ, я думаю можна говорити з забудовником

Вроді 4-ро? Треба перекличку зробити.
    Групу можна буде зробити, нехай ще пару людей підтягнуться, а офісу наплювати, думаю про групу ніхто говорити не буде, квартира куплена і добре :)

5. VadymM

VadymM Active Member

@Brook я в другій секції взяв ... Поряд зі свічкою ... з вікнами на церкву

@Antoniy ну можна ще на форумі про новобудови кинуть лінк на групу потім ... Або краскою написати на паркані забудови )))) :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. VadymM

VadymM Active Member

7. Antoniy

Відносно вікон.
    Таки так є, як мені казали, про, що писав вище.
    Дзвонив безпосередньо на Вікнарьофф (на завод), і ще до одного якогось випадкового дилера по вікнах з нету (для порівняння). Сказали, що такі високі двері зроблять без проблем, але тоді знімають з себе гарантійні зобов'язання, бо фурнітура (я замовляв хорошу), скоріш за все довго не витримає, плюс в нас ззовні колір ламінації темний дуб, на сонці, профіль буде сильно нагріватись і він може давати певні деформації (що логічно), а при такій висоті балконних дверей буде впливати на всю конструкцію (в базі профіль 4-камерний, український).
    Якщо цікаво, доплата поки тільки по балконному блоку вийшла 3200. По дверях між балконами (закритий, з панорамними вікнами і відкритий) поки інформації нема ні в забудовника, ні в підрядника, але думаю, що базові двері будуть також найдешевші.

Останнє редагування: 4 сер 2015
  8. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

9. Antoniy

ДАБІ декларацію не скасовувала, значить будувати мають право, якщо б скасували - всі львівські сайти б майоріли новиною про це. Більше насторожувати має земля, яка в є комунальній власності і надається в оренду, а потім там будують будинки. Тут земля є в власності. Якщо б зробити таку карту, там би напевно чи не всі новобудови Львова попали. А ще написати, що були порушення при передачі в оренду, от вам і "кіпіш".
    Ці карти "шльопають" якісь активісти, якщо є навіть формальна причина. Хочуть засвітитись перед виборами, щоб попасти в міськраду і дорозтягнути землю, яка ще залишилась.

10. Antoniy

LilyaMinenko
    Ми тут список складаємо мешканців Левів, ви з нами, чи тільки придивляєтесь до квартири?

11. Antoniy

Розказую - до уваги мої побажання по переплануванню взяли, більше того вже зробили, так, як я хотів. Зробили швидко і нормально, а саме головне за нормальні гроші, сьогодні ходив дивитись.
    Не знаю як на інших об'єктах, на нашому і прораб і виконроб нормальні, я з ними проблем не мав, як вже писав, багато чого корисного навіть порадили.

Сьогодні взнав в офісі, панорамні вікна відкриватись будуть.

Останнє редагування: 10 сер 2015
  12. Antoniy

Леви Міста, свіжі фотки.

13. Antoniy

Леви Міста, вже є 11 поверх 15-поверхівки, і 4 поверхи наступних секцій.
    Автор M@XIK

14. LilyaMinenko

Ні не з Вами) Вирішила не обирати цю новобудову. Місце точно не для мене, занадто шумне та брудне(

15. Antoniy

Шкода, а де обрали, якщо не секрет?
    P.S. Відкрию вам таємницю, там після здачі будинків забудовник позамітає :)

Останнє редагування: 17 сер 2015
  16. LilyaMinenko

Нажаль забудовник не позамітає загазованість!
    А так бажаю Вам затишного та комфортного житла)
    Я маю в Бельгійському містечку, для здачі в оренду.
    Наразі обираю для себе, поки не можу визначитись.

17. Antoniy

1. Загазованість це проблема, при цьому не тільки на цьому перехресті, єдине вирішення проблеми - втікати за місто, і будувати хату, я так і зробив, менша квартира і котедж за містом.
    2. Бельгійське містечко, якраз для оренди супер, бо самому жити там буде шумнувато. До речі ви якістю ремонту в квартирі задоволені?
    3. Для себе вибрати, є з чого, але питання ціни, бачив рекламу якоїсь новобудови біля парку Горіховий гай, там буде тихо і повітря хороше. Вроді це ця пропозиція - http://www.intergal-bud.com.ua/projects/lviv/residential/current-offers/166/project/

18. shvarc

shvarc Well-Known Member

19. Antoniy

Підняте мною питання по скасуванню містобудівних умов для Левів Міста, мене турбувало, тому слідкував за рішеннями.
    Викладаю посилання на Рішення № 500 ЛМР, від 06.08.2015.
    http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool/I...4BA10E7F8DCF152AC2257E9A0045DE82?OpenDocument
    Судячи з тексту документу, забудовник таки сам звернувся щодо скасування попередніх умов, щоб щось змінити для себе.
    Так що все ок, питання по містобудівних умовах закрито.

Кому цікаво, офіційна карта забудов від ЛМР, де є і майбутні забудови, де документи тільки на стадії погодження чи розроблення.
    http://city-adm.lviv.ua/lmr/authori...ki-proektuiutsia-i-ti-iaki-budut-proektuvatys

Останнє редагування: 24 сер 2015
  20. Antoniy

Леви міста.
    Завершують 13-й поверх 15-ти поверхівки, і 5-й поверх наступних двох секцій.

Останнє редагування: 3 вер 2015
а де твій аватар? :)