Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

ДАБІ декларацію не скасовувала, значить будувати мають право, якщо б скасували - всі львівські сайти б майоріли новиною про це. Більше насторожувати має земля, яка в є комунальній власності і надається в оренду, а потім там будують будинки. Тут земля є в власності. Якщо б зробити таку карту, там би напевно чи не всі новобудови Львова попали. А ще написати, що були порушення при передачі в оренду, от вам і "кіпіш".
    Ці карти "шльопають" якісь активісти, якщо є навіть формальна причина. Хочуть засвітитись перед виборами, щоб попасти в міськраду і дорозтягнути землю, яка ще залишилась.

3. Antoniy

LilyaMinenko
    Ми тут список складаємо мешканців Левів, ви з нами, чи тільки придивляєтесь до квартири?

4. Antoniy

Розказую - до уваги мої побажання по переплануванню взяли, більше того вже зробили, так, як я хотів. Зробили швидко і нормально, а саме головне за нормальні гроші, сьогодні ходив дивитись.
    Не знаю як на інших об'єктах, на нашому і прораб і виконроб нормальні, я з ними проблем не мав, як вже писав, багато чого корисного навіть порадили.

Сьогодні взнав в офісі, панорамні вікна відкриватись будуть.

Останнє редагування: 10 сер 2015
  5. Antoniy

Леви Міста, свіжі фотки.

6. Antoniy

Леви Міста, вже є 11 поверх 15-поверхівки, і 4 поверхи наступних секцій.
    Автор M@XIK

• Подобається Подобається x 1
  7. LilyaMinenko

Ні не з Вами) Вирішила не обирати цю новобудову. Місце точно не для мене, занадто шумне та брудне(

8. Antoniy

Шкода, а де обрали, якщо не секрет?
    P.S. Відкрию вам таємницю, там після здачі будинків забудовник позамітає :)

Останнє редагування: 17 сер 2015
  9. LilyaMinenko

Нажаль забудовник не позамітає загазованість!
    А так бажаю Вам затишного та комфортного житла)
    Я маю в Бельгійському містечку, для здачі в оренду.
    Наразі обираю для себе, поки не можу визначитись.

10. Antoniy

1. Загазованість це проблема, при цьому не тільки на цьому перехресті, єдине вирішення проблеми - втікати за місто, і будувати хату, я так і зробив, менша квартира і котедж за містом.
    2. Бельгійське містечко, якраз для оренди супер, бо самому жити там буде шумнувато. До речі ви якістю ремонту в квартирі задоволені?
    3. Для себе вибрати, є з чого, але питання ціни, бачив рекламу якоїсь новобудови біля парку Горіховий гай, там буде тихо і повітря хороше. Вроді це ця пропозиція - http://www.intergal-bud.com.ua/projects/lviv/residential/current-offers/166/project/

11. shvarc

shvarc Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  12. Antoniy

Підняте мною питання по скасуванню містобудівних умов для Левів Міста, мене турбувало, тому слідкував за рішеннями.
    Викладаю посилання на Рішення № 500 ЛМР, від 06.08.2015.
    http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool/I...4BA10E7F8DCF152AC2257E9A0045DE82?OpenDocument
    Судячи з тексту документу, забудовник таки сам звернувся щодо скасування попередніх умов, щоб щось змінити для себе.
    Так що все ок, питання по містобудівних умовах закрито.

Кому цікаво, офіційна карта забудов від ЛМР, де є і майбутні забудови, де документи тільки на стадії погодження чи розроблення.
    http://city-adm.lviv.ua/lmr/authori...ki-proektuiutsia-i-ti-iaki-budut-proektuvatys

Останнє редагування: 24 сер 2015
  13. Antoniy

Леви міста.
    Завершують 13-й поверх 15-ти поверхівки, і 5-й поверх наступних двох секцій.

Останнє редагування: 3 вер 2015
  14. goldlion

goldlion Member

Хочу купити квартиру в Левах і почав пробивати інформацію про цю фірму. Дізнався багато цікавого як і хорошого так і не дуже.
    Говорять що почались якійсь в них проблеми з коштами, вони залучали багато коштів для будівництва і зараз в них здається виникли проблеми з їх поверненням.
    Також знайшов рішення суду за цей рік де вони мають місту заплатити 650 000грн. Рішення 914/345/15 - не визначено. - Кітаєва С. Б. - 15 04 2015 - Правоскоп
    Якщо комусь цікаво можете переглянути всі суди за участю цієї фірми Єдиний державний реєстр судових рішень в рядку пошуку пишете Галжитлобуд.

15. Antoniy

Леви Міста
    Свіжі фото. 14 поверх готовий, вставляють вікна.
    Що приємно, балкони будуть "склити" відразу. Перші вже готові.

16. Antoniy

Якщо хочете - купуйте, а зараз ваш пост схожий на тролінг від конкурентів. Я купив, проблем поки нема, будують нормальним темпом.

17. goldlion

goldlion Member

Я маю кілька квартир по Львову і здаю їх в оренду тому перед тим як купляти я дізнаюсь всю інформацію про забдовника.
    Сьогодні з"ясував що виконавча служба відкрила провадження по цій фірмі, правда його суті не знаю (інформацію про відкриття провадження можна побачити в реєстрі юросіб Безкоштовний запит | МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ).
    І фірма не даром недавно всю нерухомість яка була в їхній власності перекинула на іншу фірму.
    Тролінгом не займась, один раз вже попав в неприємну ситуацію з такою фірмою ТКС тому і перестраховуюсь.

18. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А які проблеми можуть бути коли каркас будують лиш? І що можна виявити по фото з вулиці?
    Почитайте "щасливих власників" на Кравченко, де досі немає комунікацій і цього року вже напевне і не буде.

Поцікавтесь як одну квартиру продали двічі і люди зробили ремонт в чужій квартирі.

І про який тролінг іде мова, якщо вся інформація в реєстрах по фірмі є публічною і він нічого не вигадує.

19. Antoniy

Я написав, що пост схожий на тролінг, те провадження я бачив, але ви подивіться, яка там юрособа, і яка будує Леви Міста, вони різні. На форумах ви точно не знайдете правдивої інформації, тут труться купа тролів, які реєструються, роблять вкиди і пропадають.

20. Antoniy

Ryduj, повірте, можуть бути проблеми і з каркасом, я коли шукав де купувати собі житло, в одного "віповского" забудовника тріснула залита плита перекриття.
    Ну по фото вибачайте, я ходжу дивитися на свою квартиру, і не буду фоткати всю будову :). Те, що бачив, це те, що темп нормальний, вікна вставляють, квартири штукатурять, розводять комунікації (це секції, що виходять на Хуторівку), починають утеплювати фасад.
    Повторюсь, але в мене з забудовником поки проблем не було, ні з переплануванням квартири, ні з якістю виконання робіт, все що мені було потрібно я зробив.
    По Кравченко не вникав в проблему, знаєте напишіть конкретно, що не так, якщо забудовник не дотримується зобов'язань люди про це мають знати.

а де твій аватар? :)