Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А нашо красти площу? Ви домовтесь з забудовником, щоб вам не штукатурив. Штукатурка - це ж біля 1 см суміші на стінах.
    І гроші вам за це нехай поверне.
    Тим більше, що нащо вам дешева штукатурка від забудовника?

• Подобається Подобається x 1
  2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Ну вибір за вами, на скільки я розумію, вам по-барабану, чи стіни будуть поштукатурені, чи ні, бо поверх кладуться рейки, в них мінвата, а потім це все зашивається гіпсокартоном. Якщо стіни будуть поштукатурені, до додатково ви просто "вкрадете" ще по 1 см. (товщина щтукатурки).

3. Antoniy

Сьогодні вже був особисто на будові. Говорив по переплануванню з прорабом, виконробом і майстрами.
    Багато хто писав, що не слухають, ну не знаю, мене послухали, навіть багато що порадили корисного. Досить адекватна була реакція, можливо, що я небагато переплановую (видовження гардеробу, "вибиття дверей", і зведення стіни в іншому місці) Цього тижня мають приступати до роботи, бо моїх стін ще немає, зроблять напишу ще. Темпи будівництва досить хороші, вже штукатурять квартири, і під'їзди, ставлять вікна повним ходом. Дивився на штукатурку, думав буде гірше, я звичайно не штукатур, але досить рівненько (на око).

Пофоткав кому цікаво, з внутрішньої сторони майбутнього двору будинку.

• Подобається Подобається x 2
  4. Antoniy

Площа крадеться по-любому, якщо робити так, як на фото, то там ті рейки під гіпсокартон, по сантиметрів 5 будуть точно, мінвату між ними треба покласти. Тому і виходить, зменшення ширини, довжини і висоти кімнати, з кожної стонони по 5 см. Це якщо без штукатурки.

5. Antoniy

Ще забув про вікна.
    З "тюнінгом вікон" виходить проблема. Я хотів, 2-камерний склопакет, в 5-тикамерному профілі. Але, в нас висота балконних дверей орієнтовно 2,40 м, і на виробництві кажуть, що це будуть заважкі двері для такої висоти, може не витримати фурнітура, при нахилянні дверей на провітрювання. Вихід - або залишати, ті які є (1-кам. склопакет, в 4-кам. профілі), або робити над дверима глуху фрамугу, щоб "знизити" самі двері, що виглядати буде фігово.

6. VadymM

VadymM Active Member

@Antoniy а навіщо ? Зроби нормальні двері з відкриттям лише в одній площині. А те вікно що поруч поворотно-відкидне

7. Antoniy

Так і хочу, але там є вроді якась проблема з "дотяжною" фурнітурою при закриванні. Це мені все по - телефону пояснювала симпатична дівчина-менеджер в підрядника (так їй сказали на виробництві). Завтра поїду до них знову, і попрошу телефон до когось з виробництва, щоб толком пояснили де і в чому проблема.

8. VadymM

VadymM Active Member

А як ти по телефону симпатичність дівчини зафіксував ?

))))

А по ходу якусь дурню городять... Я так думаю , що треба їхати в офіс віконного підрядника

9. Antoniy

Я і був в офісі віконного підрядника, дівчина (яку я таки бачив :)) мені все порахувала, взяли моє вікно в роботу, а через годину вона мені передзвонила і повідомила, що їй забракували замовлення на виробництві, і розказала те, що написав. Завтра поїду знову.

10. VadymM

VadymM Active Member

Аааа... Зрозуміло ... Дівку розрекламував , мабуть і я поїду також

11. Antoniy

Жінка прочитає, завтра самого не відпустить за вікнами :)))

12. VadymM

VadymM Active Member

А моя не читає тут ;):)))

13. Antoniy

Ми зараз тут так понаписуєм, завтра всі (з Кравченко, Врубеля і де там ще будують) ломануться вікна тюнінгувати. З підрядника мінімум треба вибивати могорич.

14. PolosatyTigr

PolosatyTigr New Member

також цікавлить можливість встановлення сонячних батарей.

Будемо сусідами (Стрийська 45, секція №3)

Хтось дізнавався, вони планють встановлювати багатозонні лічильники електро енергіі? Те саме стосовно лічильників води?

15. PolosatyTigr

PolosatyTigr New Member

Можливо це повязано з тим що у них для 3-ї секціі було затверджено 14 житлових поверхів. З розмов знаю що вони потім планували 15.
    Можливо причина інша..

16. Antoniy

На, скільки я знаю, буде 15 поверхів.
    По лічильниках, на воду будуть ставити (прописано в договорі), а на світло двозонний навряд чи поставлять, він дорожчий, буде звичайний. Я сам за двозонний, хочу домовитись, щоб доплатити і поставити його.

17. VadymM

VadymM Active Member

@PolosatyTigr третья секція то свічка центральна ? Ви верхні поверхи берете ?

Встановити то можливо, але то напевно, прийдеться чекати створення ОСББ ... Адже там встановлюється додаткова металева конструкція на даху

18. Antoniy

Будемо, як мінімум в одному будинку, може ще й по поверху, ви на якому поверсі? В мене 7.

19. Antoniy

"Прийшла в голову" цікава схема, домовляєшся на зборах ОСББ про встановлення сонячних батарей, і даєш частину енергії, для освітлення під'їздів. Думаю, дозвіл дадуть всі, бо власники квартир нічого не платять, ні за батареї, ні за освітлення під'їздів. В нас люди халяву люблять.
    Або пробувати про таке домовитись з забудовником, ще до ОСББ, платиш ти, а роблять ніби вони (потім тобі ніби продають/передають це все), їм рекламний хід для продаж, і тобі добре. Тільки другу схему треба з хорошими юристами обсудити.
    У Львові якийсь забудовник точно поставив батареї, вони ще це рекламували, не пригадую тільки хто.

20. Antoniy

а де твій аватар? :)