Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VadymM

VadymM Active Member

А як ти по телефону симпатичність дівчини зафіксував ?

))))

А по ходу якусь дурню городять... Я так думаю , що треба їхати в офіс віконного підрядника

2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Я і був в офісі віконного підрядника, дівчина (яку я таки бачив :)) мені все порахувала, взяли моє вікно в роботу, а через годину вона мені передзвонила і повідомила, що їй забракували замовлення на виробництві, і розказала те, що написав. Завтра поїду знову.

3. VadymM

VadymM Active Member

Аааа... Зрозуміло ... Дівку розрекламував , мабуть і я поїду також

• Подобається Подобається x 1
  4. Antoniy

Жінка прочитає, завтра самого не відпустить за вікнами :)))

5. VadymM

VadymM Active Member

А моя не читає тут ;):)))

6. Antoniy

Ми зараз тут так понаписуєм, завтра всі (з Кравченко, Врубеля і де там ще будують) ломануться вікна тюнінгувати. З підрядника мінімум треба вибивати могорич.

7. PolosatyTigr

PolosatyTigr New Member

також цікавлить можливість встановлення сонячних батарей.

Будемо сусідами (Стрийська 45, секція №3)

Хтось дізнавався, вони планють встановлювати багатозонні лічильники електро енергіі? Те саме стосовно лічильників води?

8. PolosatyTigr

PolosatyTigr New Member

Можливо це повязано з тим що у них для 3-ї секціі було затверджено 14 житлових поверхів. З розмов знаю що вони потім планували 15.
    Можливо причина інша..

9. Antoniy

На, скільки я знаю, буде 15 поверхів.
    По лічильниках, на воду будуть ставити (прописано в договорі), а на світло двозонний навряд чи поставлять, він дорожчий, буде звичайний. Я сам за двозонний, хочу домовитись, щоб доплатити і поставити його.

10. VadymM

VadymM Active Member

@PolosatyTigr третья секція то свічка центральна ? Ви верхні поверхи берете ?

Встановити то можливо, але то напевно, прийдеться чекати створення ОСББ ... Адже там встановлюється додаткова металева конструкція на даху

11. Antoniy

Будемо, як мінімум в одному будинку, може ще й по поверху, ви на якому поверсі? В мене 7.

12. Antoniy

"Прийшла в голову" цікава схема, домовляєшся на зборах ОСББ про встановлення сонячних батарей, і даєш частину енергії, для освітлення під'їздів. Думаю, дозвіл дадуть всі, бо власники квартир нічого не платять, ні за батареї, ні за освітлення під'їздів. В нас люди халяву люблять.
    Або пробувати про таке домовитись з забудовником, ще до ОСББ, платиш ти, а роблять ніби вони (потім тобі ніби продають/передають це все), їм рекламний хід для продаж, і тобі добре. Тільки другу схему треба з хорошими юристами обсудити.
    У Львові якийсь забудовник точно поставив батареї, вони ще це рекламували, не пригадую тільки хто.

13. Antoniy

14. Antoniy

Пофоткав кому цікаво, з внутрішньої сторони майбутнього двору будинку (Леви Міста).
    Додаю, ще раз бо "побились" посилання на фотки.

Останнє редагування: 3 сер 2015
  15. VadymM

VadymM Active Member

Потім у випадку якоїсь поломки в ТВОЄМУ обладнанні ти платиш і за ремонт і за освітлення під'їзду зі своєї кишені, бо вони ж тобі дозволили
    Я так більше собі думаю , що то лише питання з доступом на дах... Але знов таки кабель краще проложити в шахті всередині під'їзду а це в час будівництва можливо .

Питання іншого плану : нас вже 5 чоловік чи більше ?
    Може все ж таки створювати групу у Фейсбуці ? Там буде простіше спілкуватися , чим на форумі це раз ...
    І по-друге , можливо домовимося з офісом , щоб вони ділилися інфою про те що є группа майбутніх мешканців

16. Brook

Brook New Member

Вадим, а ви в якому підізді взяли квартиру?

17. Antoniy

Так і буде, по іншому з ОСББ буде важко домовитись.

Питання з доступом на дах, поки нема ОСББ, я думаю можна говорити з забудовником

Вроді 4-ро? Треба перекличку зробити.
    Групу можна буде зробити, нехай ще пару людей підтягнуться, а офісу наплювати, думаю про групу ніхто говорити не буде, квартира куплена і добре :)

18. VadymM

VadymM Active Member

@Brook я в другій секції взяв ... Поряд зі свічкою ... з вікнами на церкву

@Antoniy ну можна ще на форумі про новобудови кинуть лінк на групу потім ... Або краскою написати на паркані забудови )))) :)))

19. VadymM

VadymM Active Member

20. Antoniy

Відносно вікон.
    Таки так є, як мені казали, про, що писав вище.
    Дзвонив безпосередньо на Вікнарьофф (на завод), і ще до одного якогось випадкового дилера по вікнах з нету (для порівняння). Сказали, що такі високі двері зроблять без проблем, але тоді знімають з себе гарантійні зобов'язання, бо фурнітура (я замовляв хорошу), скоріш за все довго не витримає, плюс в нас ззовні колір ламінації темний дуб, на сонці, профіль буде сильно нагріватись і він може давати певні деформації (що логічно), а при такій висоті балконних дверей буде впливати на всю конструкцію (в базі профіль 4-камерний, український).
    Якщо цікаво, доплата поки тільки по балконному блоку вийшла 3200. По дверях між балконами (закритий, з панорамними вікнами і відкритий) поки інформації нема ні в забудовника, ні в підрядника, але думаю, що базові двері будуть також найдешевші.

Останнє редагування: 4 сер 2015
а де твій аватар? :)