Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Тої будівлі з офісами давно немає, "внєзапно" там будують наступні черги будівництва.

2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Я не знавець по Кравченко, може хтось відпише, але з парковкою, проблеми думаю будуть, я коли туди їздив дивитись на якість виконання робіт забудовником, звернув увагу, що вуличка вузенька. Коли всі заселяться, буде трохи тугувато, якщо не купувати паркінг.
    Або хіба, більшість жителів комплексу будуть велосипедистами :)

3. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Паркінгу всім не вистачить + не всі можуть його купити, бо не було змоги оформити документи жильцям іншого під"їзду на паркінг та і ціна теж не мала була.
    Я б взагалі заборонив паркуватись в дворі бо то будуть бійки і крики кожного вечора.

• Подобається Подобається x 1
  4. Antoniy

Це точно, я в Левах хотів купити, але для мене це дороге задоволення, правда там має бути достатньо паркінгів біля будинку.

5. Antoniy

У Львові дозволили забудову на вул. Стрийській, 45
    Виконком скасував містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоповерхівок на вул. Стрийській, 45.
    Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про скасування наказу директора департаменту містобудування «Про затвердження нових містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Леви міста» ...
    http://www.varianty.net/27687-u-lvovi-dozvolyly-zabudovu-na-vul-stryiskii-45 - вся стаття тут

Я з наших журналістів, просто в шоці :suicide:, та сама новина, тільки заголовок інший, притому кардинально інший :), і приємніший для вуха.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. VadymM

VadymM Active Member

Друга черга в процессі )

7. Antoniy

Сьогодні проїжджав знайомий біля Левів, сказав, що вже почали вставляти вікна в першій черзі.
    До речі, хтось пробував домовлятись про встановлення кращих вікон за додаткову плату? Якщо маєте досвід поділіться, і яка виходить доплата до "базового вікна".

8. VadymM

VadymM Active Member

@Antoniy
    там дивлячись як домовлятися . Або ж з їхніми партнерами , або свою фірму шукаєш ( що буде важче напевно )
    Якщо з їхнім підрядником , то там здається підписується додаткова угода

• Корисно Корисно x 1
  9. Antoniy

На іншому форумі знайшов свіжу фотку Левів. Видно вікна про які писав, і вже заливають дах 10 поверху.

10. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Що там з комунікаціями в зданому будинку а то я давно не був.

11. Antoniy

А хіба здача в експлуатацію не передбачає підключення до комунікацій? Чи в Галжитлобуду, є своє бачення на той процес?

12. Tasiks

Tasiks Active Member

Якщо будинок готовий, можуть здати і без комунікацій.... а підключати та робити прибудинкову територію роками, це вже не новина, а для ГалЖитлобуду тим більше, вони ж будують житлові будинки де по документах мали б бути склади.

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Народ, хто і що чув за будинок на перехресті Стрийська-Наукова "Леви міста"? Багато розкупили там квартир? Які там проблеми? Знайомі хочуть там брати. Тему читав, тому повторювати написане тут не треба.

14. Spravedluvuj

Spravedluvuj Well-Known Member

Будь-які відносини, в тому числі відносини між забудовником та клієнтом, який дав свої гроші на будівництво на Кравченко, 8, перевіряються:

(1) - дотриманням обіцяного,

(2) - методом вирішення спірних питань.

Кожен з нас вибирає собі різні методи вирішення конфлікту.
    Проте, коли представники забудовника, якому ти віддав СВОЇ гроші опускаються до погроз...

Оце "круто"

Шановні сусіди - скажіть свою думку щодо такого: чи є нормальним розмова представників забудовника спрямована на залякування та з елементами погроз.

Чи є це на вашу думку професійно.

Моя позиція послідовна та постійна - це, як мінімум, некультурно, а як максимум... НЕПРОФЕСІЙНО.

Знаю одне - якщо власник не змінить менеджмент, або не попросить вчитись професіональної роботи ... - нічого путнього у такого забудовника не буде

15. Antoniy

Сам там купив квартиру, квартири напевно купують, знайомі звертались вибір був не великий, пропонували в вже 2-гій черзі. По проблемах, можу сказати, те що мене хвилювало, це ті містобудівні умови, про, які я підняв тему. Але виглядає так, що забудовник їх скасовував сам, для того, щоб внести якісь зміни, які їм же були потрібні (розказали по-секрету знаючі люди). Підтвердженням є те, що по сьогодні ДАБІ не скасувало декларацію.
    Я особисто, поки проблем не мав, за "тюнінг" вікон домовився по телефону, хочу невелике перепланування, в офісі казали, що проблем нема, треба принести план-схему і зроблять те, що мені треба. Темпи будівництва мене влаштовують, по якості поки не скажу, ще не був в квартирі :sad:.
    Поки, я задоволений, а далі побачимо.

16. Antoniy

З більшістю, тексту погоджуюсь, але питання, цей пост якої проблеми стосується? Це вам погрожували?
    Якщо можна напишіть детальніше, я так розумію, це відносно будови на Кравченко.

• Подобається Подобається x 1
  17. VadymM

VadymM Active Member

Згоден з @Antoniy. @Spravedluvuj якось ви геть недомовками якимись пишете .За яких обставин і хто вам погрожував ?

@Antoniy за вікна домовився з їхніми партнерами ?

18. Antoniy

Так, поки домовився по телефону, повернусь у Львів, тоді поїду до них. В мене просто ще нема змурованих стін, а майстри сказали, що треба міряти безпосередньо твій "пройом" (там від вікна до вікна може "гуляти" 2-3 см).
    Двері вроді буде ставити цей ж підрядник, казали, що також можна буде доплатити, і поставити кращі, з кращими замками і т.п.

19. VadymM

VadymM Active Member

Tи про вхідні двері ?

20. Antoniy

Так, писав про вхідні двері, міжкімнатних, на жаль не буде :sad:.
    До речі, кому цікаво, в балконному блоці вікно (яке біля балконних дверей), не буде відкриватись, буде глухе. Самі вікна Вікнарьофф, профіль чотирикамерний, один склопакет, на зовні вікно темне (вроді колір горіх), у квартиру біле.

а де твій аватар? :)