Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Ryduj, це те, про що я писав про довгу пісню, з зверненнями до приватників не так просто, хоча можливо і їх заставити працювати в законодавчому полі.
    Порив по інтернету, по "боротьбі" з "незаконними забудовами", появилось багато інформації з різних кутків Львова. VadymM десь правий, схоже на передвиборчий піар в час літьної політичної тиші. Раз будують на Стрийській далі, то "плювали" вони на той наказ.

2. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Цінний лист з описом вкладеного(на пошті знають як це робити). Заяву в двох екземплярах - один собі.
    У Вас буде доказ, що Ви звертались навіть якщо Вам не дадуть відповіді. Якщо потрібно буде - у Вас доказ, що Ви звертались до них але Вас проігнорували і порушили закон (про звернення до юр осіб) або таки дадуть відповідь. Вислати лист коштує до 10 грн. Чому б це не зробити?

3. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

- Стягнення 640 650,77 грн. на користь держави.
    http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/44073326
    - Скасування зміни призначення земельної ділянки.

Так вигладяє, що плювати не дуже получається.

4. VadymM

VadymM Active Member

Щось я не дуже розумію як це торкається одне одного ? Стягнення та відміна призначення ... Тим паче там засідання за травень місяць

5. Antoniy

Ryduj, я звичайно дякую, що ви включились в проблему, але де в тій ухвалі йдеться про скасування зміни призначення земельної ділянки (ще й на Стрийській)? І на скільки я розумію, це ухвала про Прийняти апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Галжитлобуд» до провадження Львівського апеляційного господарського суду. «Галжитлобуд» не погодився з рішенням суду і подав апеляцію, оце і все що я побачив в тій Ухвалі. Плюс, «Галжитлобуд» на Стрийській, наскільки мені відомо не фігурує ні як власник землі, ні як підрядник.
    Цитата з викладеної мною статті де йдеться про Наказ - "... А 10 березня цього року львівська будінспекція дозволила будівництво житла на вул. Стрийській, 45 замовнику ТЗОВ «Леви міста», підрядником якого виступає ТзОВ «Галбудзахід»...." В мене особисто попередній договір підписаний не з ТОВ «Галжитлобуд».

6. Antoniy

Ryduj, переглянув ще інші постанови, ухвали, рішення по тому стягненню, це стосувалось пайової участі Галжитлобуду, по будинку на Щеповій, але точно не по будівництву по Стрийській. Не лякайте мене ще більше :)

7. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Я про те, що все таки їм сунуть палки в колеса і вони платять. І стягнення і за скасування зміни призначення ділянки. Наприклад Ріел куди гірше виробляє але його не наказують. Додам, що немає значення з якою фірмою ви підписали - всі вони дрібні фірми, яких завтра може не бути. ТзОВ "Галжитлобуд" має установчий капітал при створенні - 5 000 грн. З якою фірмою Ви підписали- там ж певне те саме.

8. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

щось виглядає це не дуже добре.
    Якщо чесно не до кінця розумію остаточне рішення щодо можливості будови.
    Якшо можете, розкажіь))

9. Antoniy

Знайшов більш-менш нормальне пояснення на одному з інших форумів:
    "Originally Posted by Tetianna [​IMG]
    І ще питання, чи може хтось толково роз'яснити, що означає цей наказ:
    http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rub...l-stryiskii-45
    чи можуть Леви міста продовжувати будову?

Vovka
    Registered User
    Можуть до того часу, поки ДАБІ не скасує декларацію через скасування МУО.

Можливо до того часу вже зроблять ДПТ зі зміною зонування тієї території і видадуть їм нові МУО, на основі котрих ДАБІ зареєструє нову декларацію"

Оце, що я хотів почути, коли піднімав питання. Думаю, там проблем нема, виглядає так, що самому забудовнику треба було щось змінити.

• Подобається Подобається x 1
  10. shvarc

shvarc Well-Known Member

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Навіть якщо б там і були якісь проблеми, що хтось якийсь дозвіл скасував, все вирішується у нашому корупційному Львові. У нас хто хоче будувати, той буде будувати.

12. Brook

Brook New Member

Я теж взяла квартиру у Левах міста у другій черзі, на днях дзвонили в офіс через це рішення міськради, там сказали що все нормально, будують з випередженням по часу навіть. Навіть не знаю що думати вже

13. Tasiks

Tasiks Active Member

Також телефонував в офіс, менеджер нервував на дане запитання, і відмовився коментувати.
    На моє запитання що це за інформація на сайті міської ради, відповів *а хто Ви такий? журналіст ? чи з міліції?. Надалі продовжувати розмову мені вже було недуже приємно. Такщо.... маю думку, що проблеми в них дійсно є.

14. VadymM

VadymM Active Member

О, шановні!!! Нас вже четверо
    Так дивися й зберемся трохи...Потім зробим свою групу у Фейсбуці

@Brook я так розумію, що можливо будемо з вами з одного під'їзду

15. Antoniy

Може ви не той номер набрали, там переважно дівчата піднімають трубку :). Поки ДАБІ не скасує декларацію на будівництво, в нас проблем нема. А виглядає так, що скасовувати декларацію ніхто не буде, будуть нові містобудівні умови і все.

16. Tasiks

Tasiks Active Member

Номер вірно набирав, і працюють там не тільки дівчатка. Не дуже розумію що це за містобудівні умови і чому там мали бути склади а потім будинки, а тепер знов склади. Вже б хотілось щоб ця ситуація якось розяснилась, бо коли ДАБІ скасують декларацію вже мабуть пізно буде.

17. Antoniy

Та не буде та ніяких складів, там будемо ми з Вами жити, і по вихідних пиво або сік пити.
    Знайшов свіжу фотку нашого майбутнього житла, в перших секціях вже до 10-го поверху дійшли.

18. VadymM

VadymM Active Member

В другій черзі вже підняли перший поверх :)
    Фотка є , пізніше викладу

19. Green belt

Green belt Well-Known Member

Маю запитання по буд. на вул. Кравченко. В "дворі" будівництва є будівля з офісами, декілька років тому, в робочий день там було досить складно припаркувати авто. Тепер, коли територія так щільно забудована впритул до сусідніх будинків, цікавить як виглядає запланована прибудинкова територія, чи не будуть відвідувачі офісів захаращувати двір своїми авто, хоча там і для власників квартир мало місця?

20. Grek

Grek Well-Known Member

Той офісник вже розібрали і на його місці буде іще дві секції будинку (разом сім). На місці яке залишиться, посеред секцій повинен бути дитячий майданчик, а іншої прибудинкової території там нема. Тому власникам потрібно розраховувати або на підземний паркінг (який для такого великого комплексу нічого не вирішує) або на платні парковки які є біля левандівського мосту або на території сільмашу.

а де твій аватар? :)