Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VadymM

VadymM Active Member

2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Ryduj, дякую за пораду, проте, якщо я звернусь до юрособи, з якою заключено попереднью угоду, знаю практично на 100%, що відповідь буде з переадресацією на звернення до ТОВ "Леви Міста" (яким і відмінили наказом нові умови). Якщо звернусь до ТОВ "Леви Міста", то відповідь буде, а ти хто? (з ними я нічого не підписував). Я маю певний досвід з переписуванням і з держорганами і приватниками, з відповідями тягнуть до граничних термінів, якщо відповідають взагалі. Потім, скаржисься і приходить "тупорила відписка з 80% процитованого твого тексту". Тому і написав, що пісня буде довгою...
    Погоджуюсь, що треба єднатися з іншими інвесторами, тому тут і зареєструвався, щоб познаходити людей.
    Погоджуюсь з VadymM, найефективнішим способом примушення забудовника до спілкування, буде відмова здійснити проплату, до отримання офіційних пояснень і розяснень, щодо цієї ситуації, або забудовник почитає пости і дасть спростування, пояснення офіційно у ЗМІ. Зараз це більше в їх інтересах, бо потім як мінімум прийдеться знижувати ціну для зацікавлення нових покупців.

3. VadymM

VadymM Active Member

А як знайти інших інвесторів ? Групу створити не проблема

І питання ще про проплату ... Я вчора написав їм електронного листа .
    Сьогодні я так розумію вже не буде напевне ніякої відповіді

Як бути з офіційним ( замовленим листом ) про то що призупиняю платежі ?

4. Antoniy

VadymM, шукаємо інших інвесторів, ми тут, в надії, що хтось прочитає це все і доєднається. Групу в Фейсбуці на нас двох, поки створювати не бачу змісту. Офіційно попередити забудовника про "замороження проплат" ви можете, але залежить коли вона в вас має бути, в мене вона, наприклад, аж через три з гаком місяці. За цей час може все владнатись.
    Повернусь з відпустки, і тоді поїду до них в офіс, а далі побачу, що буду робити.

5. VadymM

VadymM Active Member

в мене наступний платіж через місяць по графіку в договорі . Я як раз приїду в місто

6. Antoniy

Ну тоді треба чекати, до моменту проплати. А якщо ситуація до цього часу не вирішиться, тоді перед проплатою, залишати їм в офісі звернення (два екземпляри, один вам з підписом про отримання), з інформацією, про те, що ви залишаєте за собою право не виконувати такий то пункт договору (щодо проплати), оскільки є інформація (копія наказу, додається до звернення), яка ставить під загрозу виконання забудовником свої зобов'язання. У такому випадку відповідь думаю дадуть швидко.
    Поки я особисто, чекаю на реакцію забудовника у ЗМІ, якщо її не буде, буду перед своєю проплатою саме так робити, як написав (звичайно, не в останній день проплати, а хоча б за тиждень).

7. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Залежить від договору - у Вас мабуть там штрафні санкції за порушення термінів оплати. Ви не зможете не платити бо десь там бачили наказ.
    Тому потрібно негайно вирішувати ситуацію до наступного платежу. Як пише Антоній - відповідь вони даватимуть довго а часу у Вас мало.

8. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Створіть і люди піднягнуться самі, майже всі пишуть в приватні повідомлення просто.
    На Кравченко люди переписуються більшість в приваті просто.

9. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

На електронку вони не відповідають ВЗАГАЛІ.

10. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Таких заяв вони теж не приймають. З Кравченко люди носили - вони відмовлялись брати заяви простого інформаційного характеру.

11. VadymM

VadymM Active Member

@Antoniy Я тобі в приватні повідомлення кинув лінк на мій профіль у ФБ
    Або дай в ПП як з тобою зв'язатися можна . Електронку , фейсбук , вайбер

Останнє редагування: 20 лип 2015
    Reason for edit: ...
  12. VadymM

VadymM Active Member

Тобто краще це робити заказним листом ? Бо тоді в них має бути номер вхідного , але в цьому випадку копії ти собі ніяк не можеш залишити

13. Antoniy

Відповів, в переписку.

14. Antoniy

Ryduj, це те, про що я писав про довгу пісню, з зверненнями до приватників не так просто, хоча можливо і їх заставити працювати в законодавчому полі.
    Порив по інтернету, по "боротьбі" з "незаконними забудовами", появилось багато інформації з різних кутків Львова. VadymM десь правий, схоже на передвиборчий піар в час літьної політичної тиші. Раз будують на Стрийській далі, то "плювали" вони на той наказ.

15. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Цінний лист з описом вкладеного(на пошті знають як це робити). Заяву в двох екземплярах - один собі.
    У Вас буде доказ, що Ви звертались навіть якщо Вам не дадуть відповіді. Якщо потрібно буде - у Вас доказ, що Ви звертались до них але Вас проігнорували і порушили закон (про звернення до юр осіб) або таки дадуть відповідь. Вислати лист коштує до 10 грн. Чому б це не зробити?

16. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

- Стягнення 640 650,77 грн. на користь держави.
    http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/44073326
    - Скасування зміни призначення земельної ділянки.

Так вигладяє, що плювати не дуже получається.

17. VadymM

VadymM Active Member

Щось я не дуже розумію як це торкається одне одного ? Стягнення та відміна призначення ... Тим паче там засідання за травень місяць

18. Antoniy

Ryduj, я звичайно дякую, що ви включились в проблему, але де в тій ухвалі йдеться про скасування зміни призначення земельної ділянки (ще й на Стрийській)? І на скільки я розумію, це ухвала про Прийняти апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Галжитлобуд» до провадження Львівського апеляційного господарського суду. «Галжитлобуд» не погодився з рішенням суду і подав апеляцію, оце і все що я побачив в тій Ухвалі. Плюс, «Галжитлобуд» на Стрийській, наскільки мені відомо не фігурує ні як власник землі, ні як підрядник.
    Цитата з викладеної мною статті де йдеться про Наказ - "... А 10 березня цього року львівська будінспекція дозволила будівництво житла на вул. Стрийській, 45 замовнику ТЗОВ «Леви міста», підрядником якого виступає ТзОВ «Галбудзахід»...." В мене особисто попередній договір підписаний не з ТОВ «Галжитлобуд».

19. Antoniy

Ryduj, переглянув ще інші постанови, ухвали, рішення по тому стягненню, це стосувалось пайової участі Галжитлобуду, по будинку на Щеповій, але точно не по будівництву по Стрийській. Не лякайте мене ще більше :)

20. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Я про те, що все таки їм сунуть палки в колеса і вони платять. І стягнення і за скасування зміни призначення ділянки. Наприклад Ріел куди гірше виробляє але його не наказують. Додам, що немає значення з якою фірмою ви підписали - всі вони дрібні фірми, яких завтра може не бути. ТзОВ "Галжитлобуд" має установчий капітал при створенні - 5 000 грн. З якою фірмою Ви підписали- там ж певне те саме.

а де твій аватар? :)