Новобудови від ГалЖитлобуд (іденткод 38853289).

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Spravedluvuj, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VadymM

VadymM Active Member

Мотивує звичайно ... Просто я зараз не у Львові . По прибуттю в місто відразу піду в офіс .

P.S. Платежі звичайно зараз заморожую

Останнє редагування: 19 лип 2015
    Reason for edit: Орфографія )
  2. Antoniy

Antoniy Well-Known Member

Ryduj, щоб отримати офіційну відповідь, треба звертатись офіційним листом. Питання перше, до кого?, до ТзОВ “Леви міста“ (саме, які згадуються в наказі), чи до юрособи, з якою укладено попередній договір. Друге, на відповідь, згідно законодавства треба буде чекати, від 30, до 45 днів. І не факт, що ви отримаєте відповідь... Пісня, виходить дуже довга, там будинки швидше збудують, до слова вчора на Стрийській робота кипіла. Правильним було б офіційне пояснення, від забудовника, якщо він планує продавати квартири і на Стрийській і на інших об'єктах. Думаю, вони форуми моніторять.

3. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Звертатись з офіційним листом до юридичної особи з якою Ви уклали договір. Надсилати цінним листом з описом вкладення. Зверніться до юриста він це легко все зробить і це не є дорогою послугою.

Чекати довго не прийдеться - в їх інтересах Вас заспокоїти. А от чи довга пісня чи ні - відповідь очевидна: ви повинні контролювати, що робиться за Ваші гроші та як робиться. Окрім Вас це питання більше нікого не цікавить.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сусіди по будинку, ви ж інвестори, за ваші кошти Забудовник будує цей об’єкт інвестування.
    Зберіться, організуйтесь. Створіть ініціативну групу, яка, за спільною згодою, представлятиме інтереси усіх інвесторів.
    Тоді контролюйте і вимагайте. Ви маєте право.
    Ви маєте розмовляти із Забудовником на рівних. Ви ж рівні сторони договору.

Зберіться обов’язково, поки ще будинок на етапі, коли ще щось можна міняти. Бо якщо затягнете, то деякі речі вже змінити не вийде ніколи. Або за непідйомну суму.

5. VadymM

VadymM Active Member

Поки що виходить нас двоє тут ... Як знайти ще люд , котрий має участь на Стрийській?

Я розумію що то скорше за все йде збір коштів на передвиборчу компанію , чи можливо на "пенсію" комусь
    Бо по місту дуже багато і в дуже короткий термін визнали незаконними багато забудов

Але все ж таки факт неприємний

6. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Створіть групу у Фейсбук як це зробили на Кравченко і будете мати контакт з сусідами.

7. VadymM

VadymM Active Member

І будемо там вдвох з Антонієм :)))

По сабжу я от що думаю ... Я в місто повернусь через місяць і піду в офіс .
    Може до цього часу вони там все владнають ( занесуть , відрахують , найдуть моцнішого покровителя )
    Але якщо ні , то мабуть має сенс скласти листа і письмово їх повідомити що я призупиняю платежі в зв'язку з цими обставинами.
    Коли ми заключали договір , всі дозволи були діючі. Якщо зараз дозвіл на забудову не є дійсним , то логічно що і всі пов'язані договори з ним також тимчасово стають недійсними

Як вважаєте ?

Ще є хтось з "Левів" окрім нас двох ? Може в когось знайомі такі є ?

8. VadymM

VadymM Active Member

9. Antoniy

Ryduj, дякую за пораду, проте, якщо я звернусь до юрособи, з якою заключено попереднью угоду, знаю практично на 100%, що відповідь буде з переадресацією на звернення до ТОВ "Леви Міста" (яким і відмінили наказом нові умови). Якщо звернусь до ТОВ "Леви Міста", то відповідь буде, а ти хто? (з ними я нічого не підписував). Я маю певний досвід з переписуванням і з держорганами і приватниками, з відповідями тягнуть до граничних термінів, якщо відповідають взагалі. Потім, скаржисься і приходить "тупорила відписка з 80% процитованого твого тексту". Тому і написав, що пісня буде довгою...
    Погоджуюсь, що треба єднатися з іншими інвесторами, тому тут і зареєструвався, щоб познаходити людей.
    Погоджуюсь з VadymM, найефективнішим способом примушення забудовника до спілкування, буде відмова здійснити проплату, до отримання офіційних пояснень і розяснень, щодо цієї ситуації, або забудовник почитає пости і дасть спростування, пояснення офіційно у ЗМІ. Зараз це більше в їх інтересах, бо потім як мінімум прийдеться знижувати ціну для зацікавлення нових покупців.

10. VadymM

VadymM Active Member

А як знайти інших інвесторів ? Групу створити не проблема

І питання ще про проплату ... Я вчора написав їм електронного листа .
    Сьогодні я так розумію вже не буде напевне ніякої відповіді

Як бути з офіційним ( замовленим листом ) про то що призупиняю платежі ?

11. Antoniy

VadymM, шукаємо інших інвесторів, ми тут, в надії, що хтось прочитає це все і доєднається. Групу в Фейсбуці на нас двох, поки створювати не бачу змісту. Офіційно попередити забудовника про "замороження проплат" ви можете, але залежить коли вона в вас має бути, в мене вона, наприклад, аж через три з гаком місяці. За цей час може все владнатись.
    Повернусь з відпустки, і тоді поїду до них в офіс, а далі побачу, що буду робити.

12. VadymM

VadymM Active Member

в мене наступний платіж через місяць по графіку в договорі . Я як раз приїду в місто

13. Antoniy

Ну тоді треба чекати, до моменту проплати. А якщо ситуація до цього часу не вирішиться, тоді перед проплатою, залишати їм в офісі звернення (два екземпляри, один вам з підписом про отримання), з інформацією, про те, що ви залишаєте за собою право не виконувати такий то пункт договору (щодо проплати), оскільки є інформація (копія наказу, додається до звернення), яка ставить під загрозу виконання забудовником свої зобов'язання. У такому випадку відповідь думаю дадуть швидко.
    Поки я особисто, чекаю на реакцію забудовника у ЗМІ, якщо її не буде, буду перед своєю проплатою саме так робити, як написав (звичайно, не в останній день проплати, а хоча б за тиждень).

14. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Залежить від договору - у Вас мабуть там штрафні санкції за порушення термінів оплати. Ви не зможете не платити бо десь там бачили наказ.
    Тому потрібно негайно вирішувати ситуацію до наступного платежу. Як пише Антоній - відповідь вони даватимуть довго а часу у Вас мало.

15. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Створіть і люди піднягнуться самі, майже всі пишуть в приватні повідомлення просто.
    На Кравченко люди переписуються більшість в приваті просто.

16. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

На електронку вони не відповідають ВЗАГАЛІ.

17. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Таких заяв вони теж не приймають. З Кравченко люди носили - вони відмовлялись брати заяви простого інформаційного характеру.

18. VadymM

VadymM Active Member

@Antoniy Я тобі в приватні повідомлення кинув лінк на мій профіль у ФБ
    Або дай в ПП як з тобою зв'язатися можна . Електронку , фейсбук , вайбер

Останнє редагування: 20 лип 2015
    Reason for edit: ...
  19. VadymM

VadymM Active Member

Тобто краще це робити заказним листом ? Бо тоді в них має бути номер вхідного , але в цьому випадку копії ти собі ніяк не можеш залишити

20. Antoniy

Відповів, в переписку.

а де твій аватар? :)