Новобудова від Інтергал-буд ЖК"Семицвіт" на Шевченка 60

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Beginner, 29 лис 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

Не знаю, як на мене - якість будівництва у цієї фірми сильно впала, що видно по останніх зданих будинках: на Міхновських усі міжкімнатні стіни не цегла, а піноблоки, штукатурка на верхніх поверхах почала облітати ще перед здачею і це за 950 у.о. за метр станом на 2012-2014 рр.; на Вашингтона у останніх будинках ляп на ляпі, про будинок на Науковій вже тут писали вище. Правда, до кольорових цеглових стін, як у "Карпатбуда" на Стрийській, "Інтергалбуд" ще не опустився, але "Семицвіт" явно не дотягує до житла преміум-класу, яким вони себе позиціонують (12-поверховий мурашник із 5 та 6 квартир на поверсі, ціна теж не маленька). Плюс на додачу у них вже який раз міняється генплан та поверховість забудови на цій території. Мені подобались їхні будинки, здані до 2012-го року, а далі у них, як і у багатьох інших забудовників почалась халтура.

2. ALIAR

ALIAR Member

Люди, як у вас справи, бо на Науковій знову відкладають здачу, вже вдруге до лютого 2016 року...

3. Tasiks

Tasiks Active Member

При тому що продаж відкритий, і вони як нівчому не було, продають квартири. Дивно що людей не насторожує протермінована на рік здача.

4. Joll

Joll Well-Known Member

Перший будинок доробляють семимильними темпами - утеплення зробили за якихось 2 тижні, зараз фарбують фасад: з одного боку вже пофарбовано у світло-жовтий колір, а із іншого, правого (верхній кут), видно вже червоний колір, як на буклетах:

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

5. Rexpokemon

Rexpokemon New Member

6. Rexpokemon

Rexpokemon New Member

'але "Семицвіт" явно не дотягує до житла преміум-класу' - оно и понятно потому, что это дом эконом класса
    12-поверховий мурашник із 5 та 6 квартир на поверсі, ціна теж не маленька - а какая цена должна быть в центре Львова? рядом школа, центр, маленький парк, базар. (ясное дело, что дешевле - лучше, но просмотрев много вариантов аналогичных за аналогичную цену, только уже на окраинах Львова - цена адекватная) 'Мурашник' - ну есть дома, где пару квартир на этаже, но я думаю ни вы ни мы там не в состоянии купить квартиру под 200 квадратных метров

Останнє редагування: 5 жов 2015
  7. Joll

Joll Well-Known Member

Вже не цікавлюсь, але припускаю, що біля 800-1000 у.о. за квадрат, якщо це будинок на 5-6 поверхів у районі ближнього центру із підземною парковкою.
    А я і не сперечаюсь - адекватна. І стала ще більш адекватною, коли фірма-конкурент через дорогу розвішала банери із рекламою, де метр коштував 15 000 грн, у той час як "Інтергалбуд" далі продавав по 22000 із однаковою начинкою квартири. Я живу у цьому районі, всі його плюси та мінуси добре знаю; у нас вже неможливо віддати дітей у найближчі школи та садки, так як густота населення за останні років 2-3-4 значно зросла за рахунок новобудов, побудованих 300-500 метрів вище за територію колишнього склозаводу. Трафік машин теж буде збільшуватись із кожним новим побудованим будинком. Територія там велика, як відомо, "свято место пусто не бывает".
    Навіщо 200 квадратів - хороший малоповерховий варіант: Проекти

8. Rexpokemon

Rexpokemon New Member

'по 22000' в Семицвете нет таких цен + Риел, который строит напротив Семицвета продает квартиры дороже.

Садики и трафик - это не новость, в любом городе проблемы с садиком и парковками, Львов не исключение

Навіщо 200 квадратів - хороший малоповерховий варіант: Проекти[/QUOTE]- хороший, но и цена там выше, это уже не эконом

9. Olgasuper

Olgasuper Member

Говорили, що почнуть продаж 3ї черги у лютому, але зараз вже говорять, що у березні. І будуть паралельно будувати будинок по вул. Скляна.

10. Market

Market New Member

Меблі Львів ТЦ Нова Маркет вул. Б. Хмельницького 188 м.Львів тел.
    + 38 (098) 777-95-88

11. Montanelli

Montanelli New Member

цікавить придбання квартири в новобудові. Порекомендуйте будь ласка хорошого адвоката з нерухомості

а де твій аватар? :)