Новобудова на Монастирського, 2 Сихів

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ostrig, 20 бер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. hockey

hockey Member

а коли вирішат?

2. sly

sly Member

а документи почали оформляти? хтось вкурсі? чи це буде вже після офіційного завершення?

3. Macc

Macc New Member

думаю чекати будем ще місяців 2 поки все оформиться

4. hockey

hockey Member

В офіс хто заходів?Що вони кажуть?Я дзвонів 10 -12 серпня казали чекати 2 тижня і будуть вікликати,но покі що тиша.

5. sly

sly Member

ще ніхто не дзвонив, принаймні до мене. секаєм...

6. sly

sly Member

ще ніхто не дзвонив, принаймні до мене.

7. hockey

hockey Member

В Офіс кто останім часом заходів? Та заїдіть спитайте коли вже документи будуть давати.

8. ostrig

ostrig Well-Known Member

Офіс зараз зайнятий продажем другої черги Сходу Сонця, не до нас їм. Сидять, мило посміхаються.

9. hockey

hockey Member

Що кажуть?

10. iiryska

iiryska New Member

я вчора заходила в офіс, сказали, що цього тижня будуть обдзвонювати клієнтів, а з 15 вересня дозволять починати ремонти.

11. ostrig

ostrig Well-Known Member

як можна почати ремонти, коли ще немає права власності і комісія не прийняла будинок?

12. sly

sly Member

Як людям можна говорити такий бред... На моій пам'яті вже 5-тий раз в них переноситься здача. Та оцініть нормально ситуацію і не обіцяйте людям з дня на день...

13. iiryska

iiryska New Member

Я дуже не задоволена їхньою роботою, перший раз вони обіцяли здачу будунку у першому кварталі 2014 року і так півтора року переносять. Також не повідомили мене, що підвищили вартість м2 на 50%, хоч коли укладала з ними договір "билися в груди" і казали, що про всі зміни будуть інформувати.

14. hockey

hockey Member

15 вересня вже настало і ничого?

15. iiryska

iiryska New Member

сьогодні заходила в офіс сказали, що почали обдзвонювати клієнтів в яких збільшилась площа і потрібно доплатити за додаткові м2, а також тих кому потрібно повернути кошти, через зменшення площі. Документів з БТІ ще немають з дня на день чекають. Є дозвіл на воду і світло на газ ще нема. Щоб починати ремонтні роботи треба спочатку підписати акт прийому-передачі

16. sly

sly Member

у мене також була така ситуація, що мене не попередили про збільшення ціни за кв. метр. також дуже не задоволений обіцянками( відвертою брехнею). коли на сайті, описують що всі внутрішні роботи завершені, а по факту ще вхідних дверей в одному підізді не поставили.

17. hockey

hockey Member

Мені дзвонили, 2го жовтня зібрання мешканців буде, про документи - десь к 15 жовтню будуть готови.

18. Hedera

Hedera Well-Known Member

Запитання до людей, які купували першу чергу на Манастирського. Може хтось знає про їхнє будівництво біля ринку, 2 черга???

а де твій аватар? :)