Новобудова на Монастирського, 2 Сихів

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ostrig, 20 бер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. ostrig

ostrig Well-Known Member

Був сьогодні. Отже - БТІ вже заміри зробило, готується документація. Будуть починаючи з липня телефонувати і запрошувати. Проблему з дверями підтвердили, тому й затримка з котлами- поки не буде дверей, не поставлять котли. З південної сторони фасаду будуть тротуари з травичкою, з східної - має бути дитячий майданчик.

2. hockey

hockey Member

Дякую.Будемо чекати.

3. ostrig

ostrig Well-Known Member

Кажуть, до кінця літа здадуть. Затримка за дверями. Нема дверей- нема котлів. Труби всередині вже розведені, радіатори стоять.

Вкладення:

• IMG_0449.JPG
      IMG_0449.JPG
      Розмір файлу:
      151,5 КБ
      Переглядів:
      22
    • IMG_0470.JPG
      IMG_0470.JPG
      Розмір файлу:
      142,2 КБ
      Переглядів:
      22
    • IMG_0473.JPG
      IMG_0473.JPG
      Розмір файлу:
      140,2 КБ
      Переглядів:
      23
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я тепер зрозумів що треба, щоб мати гроші на нову квартиру. Тре було прогулювати уроки української мови.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. hockey

hockey Member

Я дзвонів в офіс на початку місяца, мені відповіли що с дверями проблему мабуть вирішили, і на конец місяца будуть документи видавати.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Можливо знання ескімоської. Акцент дуже нагадує ескімоський.

7. ostrig

ostrig Well-Known Member

2 попередніх дописи ВОРОН і Мих - вони до чого? Що людина помилки зробила в тексті? Людина не місцева, і намагається писати українською. А слово "тре" - то з якого гуцульського діалекту?

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну так найміть собі аґентів котрі вміють писати. Таке враження ніби ніхто вже не вміє нічого робити.

9. hockey

hockey Member

@ostrig Знову відтерминовуеться, зрозумів що сдача буде в кінці літа?

10. ostrig

ostrig Well-Known Member

Вони хочуть здати в кінці літа, але не встигають облаштувати прибудинкову територію. Тому будуть видавати свідоцтва на право власності швидше, щоб власники пошвидше ОСББ створювали, це ще мінімум місяць. За цей час вони зобовязуються прибрати навколо, обіцяли дитячий майданчик, щось трошки з дерев-кущів понасаджувати.

11. ostrig

ostrig Well-Known Member

почали викладати бруківкою в'їзд посередині і заїзд в паркінг зліва.

12. sly

sly Member

Всім привіт. Я також являюсь щасливим власником квартири на Монастирського. Здачу вроді затягують, так як обіцяли в літку але по суті прибудинкову всетаки не встигають завершити. Є у когось якась інформація чи вирішилась проблема з дверима? А ще можливо хтось чув про забудову на Лисенка, від "Нового міста"? Цікаво чим закінчилась судова справа. Ось кому цікаво http://zik.ua/ua/news/2012/04/05/342712. Будинок зданий давно але щоб хтось там жив щось не видно. Недавно попав на цю стаття і вона мене чесно кажучи насторожує.

13. ostrig

ostrig Well-Known Member

стаття датована "четвер 05 квітня, 2012, 15:45" Там давно весь будинок заселений. До чого тут паніку розводити? Будинок на 95% добудований, а відтермінування здачі - так ще ніхто вчасно не здав.

14. sly

sly Member

Я паніку не розводжу, але погодьтесь такі статті репутаціі компаніі не додають.

15. ostrig

ostrig Well-Known Member

Статиті три роки, ще раз повторюю. Про корпоративні війни чули? Зараз статтю заказну написати - в інтернеті - в 200 доларів вкластись можна. Ви придбали квартиру від Нового міста? То для чого себе негативом накручувати? Тим більше, що будинок майже готовий. І 2 чергу Сходу Сонця вони почали вже.

• Креативно Креативно x 1
  16. sly

sly Member

До чого тут корпоративні війни? Ви щось дуже нервуєте. Я просто запитав чи в когось є така інформаця і наскільки це правда. Тема закрита.

17. hockey

hockey Member

Коли будуть здавати? мабуть вже кінець літа.

18. sly

sly Member

Хороше питання, відтягують здачу... Надіюсь хоть на вересень-жовтень.

19. Macc

Macc New Member

народ хто вкурсі коли вже буде здача будинку????????????

20. ostrig

ostrig Well-Known Member

там якісь невирішені питання з газовою трубою, мені сторож говорив...

а де твій аватар? :)