Новобудова на Антонича ЖК "Сихівська вежа"від ІРОКС

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ANGELIN, 24 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Karamba

Karamba Member

З цензурою на форумі Антонича,5 - це круто придумано. І просто. В його стилі.
    Мої знайомі хотіли зробити Право власності на квартиру від Ірокса. Відмовили.
    Майно Ірокса під арештом!

• Корисно Корисно x 1
  2. michajlo

michajlo Member

Karamba
    А де саме ваш знайомий має квартиру? В пятиповерхівціі, чи у висотках поруч?

3. SilverLight

SilverLight New Member

Це все нагадує останні подихи "Еліта Центру" у 2008, так само вони закривали форуми за гроші вкладників. Це було десь пів року до закриття. Цікаво чи будемо влаштовувати протест, тільки біля Садового, який неодноразаво попереджав відносно Іроксу. Та що це дасть, як тут було сказано грощі вони вже взяли. Незабаром, можуть закрити і цей форум. Що відносно майна Ірокса це напевне хтось може сказати. Бо ми надіялись таким чином повернути собі гроші після його продажу? Микичак казав, що в них цегольні власні....

4. michajlo

michajlo Member

а що потім стало з будинками "Еліта центру?"

5. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Наскільки я знаю цегельна у них одна - Воютицький цегельний завод, співласником якого є в тому числі і Ірокс і Микичак. Так що то окрема юридична особа.
    Крім того в реєстрі Безкоштовний запит | МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ є інформація про те, що було відкрито виконавчі провадження по Іроксу:

Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень) 21-10-2015; 21-10-2015

Так що хто сь з них вже гроші стягує, невідомо в якій кількості.

6. KyivLeopolis .

Ось що відповіла адміністрація сайта, на якому було заблоковано форум по Антонича 5

Вкладення:

• 111.jpg
      111.jpg
      Розмір файлу:
      79,7 КБ
      Переглядів:
      42
  7. Karamba

Karamba Member

Бальзака,25.

8. KyivLeopolis .

Фотографія

представники Ірокса почали запугувати людей, які купили квартири у них розправою

9. Fishernext

Fishernext New Member

Цікаво ця фірма-ширма, яка кидає людей на гроші, ще існує? Вони ж банкрут! Адже все їхнє майно в заставі. І працівникам на будові не виплачували зарплату, а набирали всяких, щоб майбутні покупці бачили, що йде робота.

10. Karamba

Karamba Member

• Подобається Подобається x 1
  11. Yurgord

Yurgord Member

Щось всі вже заглохли. Невже стало ще гірше з тією шарашкіною конторою?!

12. KyivLeopolis .

Всі на форумі спільноти вконтакті сидять. Вірять в манну небесну від Микичака.
    Антонича 5 Сихівська Вежа ФОРУМ

13. th th

th th New Member

Підкажіть, будь ласка, чи можна підключити інтернет в 9 секції? Якщо так, то до якого провайдера? Дякую.

14. Ytja

Ytja Member

15. Rodionochka

Rodionochka Member

Цікаво, як у них зараз справи зі здачею будинків? І як там зараз людям живеться? Чи мають право власності?

16. Natalaaa

Natalaaa Member

Хочу застерегти всіх хто має намір зв`язатися з Іроксом.Люди не ведіться на нижчі ціни бо своє він і так забере.При здачі вилазить зайва площа (в мене через зашклений балкон, і в сусідів також по 5-7м),згідно договору маю її оплатити по початковій вартості (7000 грн.),але зараз вони мені порахували по теперішній захмарній ціні 16600 грн.Тобто, по договору мала доплати 35 тис.,а вимагають 83 тис. Якість будівництва жахлива, нічого не доведено до кінця.Якщо хтось хоче придбати в них квартиру поспілкуйтеся спочатку з мешканцями які там проживають,а ще краще оминайте їх,збережете своє здоров`я.

17. sofia s

sofia s Active Member

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)