Новобудова на Антонича ЖК "Сихівська вежа"від ІРОКС

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ANGELIN, 24 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

В кого є які новини про будову??? Може є свіжі фото, викладайте, цікаво подивитись....сама наразі немаю змоги бути на будівництві.....

2. dolenuchka

Сам п'ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю)))))
    Додаю свіжі фото з будови Шевченка, добра менеджер скинула))))[​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. vanyk

vanyk New Member

привіт
    читаю тут відгуки про різних забудовників
    покупці читють відгуки, дивляться фото тощо
    насправді гарантії у успішному будівництві ніхто не дає
    у своїй практиці \юридичній\ до мене неодноразово звертались покупці новобудов про перегляд документів та договорів

майже чесні забудовникт дають всі документи та великі договори
    а майже не чесні забудовники дають договір на 1 -2 стор. і все
    і кажуть як не хочете то не купляйте

зараз показово було у 2014 р коли долар йшов догори
    від 8 і до 14 грн
    чесні забудовники повідомляли покупців заплатіть до кінця суму договору і все буде ок не чесні нічого не кащали лише виставляли нові рахунки

я як юрист рекомендую перед прийнятятм рішення не дивитись фото будинку що будується і не читати відгуки (зраджує той кому довіряють) навіть надійний забудовник при фінансових проблемах або інших проблемах не здасть будинок
    А уважно читати договір та дивитись документи
    якщо все ок тоді йдіть до юриста нехай він ще перечитає договір та перегляне документи
    а вже тоді приймайте рішення
    по кожному такому договорі будуть для покупця ризики але покупець має їх усвідомити

я вже більше 10 обєктів що будується різними забудовниками бачив договори і документи
    лише 1 раз покупець відмовився всі інші покупці розуміли ризики і приймали рішення
    був випадок що судився по будинку на Варшавській біля бомби (будували через ФФБ)

в загальному кому цікаво допоможу

Останнє редагування модератором: 2 лис 2014
  4. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Не погоджусь!
    Я вам, як колезі скажу інше, там де договір більш-менш грамотно був написаний, там, - з моєї практики, і виникали проблеми. Більшість договорів безграмотно написано і в порушення законодавства, так як забудовники цим не заморочуються.

Я раджу як юрист не тільки читати договори, а й дивитись на фото будови (на предмет швидкості будівництва, на якість будівництва та інше) і читати відгуки (фільтруючи їх), а краще самому шукати інформацію на певних державних ресурсах.
    А загалом я бачу тут скриту рекламу, погано зараз юристам у Львові, клієнтів немає. :crazy:

5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

скільки буде коштувати вашу консультація ?

Останнє редагування модератором: 2 лис 2014
  6. KyivLeopolis .

Його ми вже тут не побачимо. Кинув контакт з посиланням і з кінцями... Спамщик - кароче.:dntknw:

7. dolenuchka

8. KyivLeopolis .

А чого фото не в тєму? :haha:

9. dolenuchka

Та Ви самі тут "не в тєму", і нічо, якось терпимо....
    Зробіть ласку, найперший мій пост у цій гілці прочитайте і все Вам стане зрозуміло.

10. KyivLeopolis .

Нє в тєму тут Ви, раз вважаєте, що перший пост щось пояснює (читати вище).

Крім того, хто заважає вам створити нову гілку, а не робити "салат олєвьє"

11. Ось тепер всім ясно, що Микитчак брехун - сьогодні 1 листопада, а газу нема і невідомо чи буде взагалі.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

• Подобається Подобається x 3
  12. KyivLeopolis .

http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html

Про Ірокс

Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
    Код КВЕД 46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту

Ірокс виявляється торгова організація, а будівництво - це додаткова діяльність, хоча позиціонує вона себе як навпаки

13. KyivLeopolis .

На підтвердження слів пані Яни щодо Ірокса

https://www.youtube.com/watch?v=yNDRvbZ7kzg

14. dolenuchka

Слухайте, шановні, мені вже цей весь маразм остогид...Може, якщо я вам не буду давати реакцію ви накінець відчепитесь тої теми???
    Бо один вказує де мені пости свої писати, друга розказує, що мені тре їй підїзди побілити...Ви не ох...?????

15. KyivLeopolis .

Для вас всі ох...и, крім пана Микитчака. Хай буде так, тільки заспокойтесь.;)

16. KyivLeopolis ., Виникає враження, що ви багато знаєте про Ірокс . Чи знаєте ви ,як з ними розривати договір? Чи не кидають вони людей на цьому етапі. І чи реально повертають кошти.

17. KyivLeopolis .

Вибачте, не можу відповісти на ваші питання. Можу тільки сказати, що в будь-якому випадку розривати з ними договір треба керуючись умовами договору. Якщо не помиляюсь, то там є штрафні санкції і повернення грошей після реалізації квартири, але не раніше ніж через місяць.
    Але якщо будинок скоро буде здаватися, то навіщо вам це робити. :dntknw:

18. Сумніваюсь , я що він буде скоро закінчений. Тай взагалі напевно це загальне питання для всіх. Чи є в когось досвід розривання попереднього договору -купілні житла власне з Іроксом. Цікаво, як це виглядає, тай немає бажання залишитись без нічого. І без грошей і без квартири.

19. KyivLeopolis .

http://www.zvu.org.ua/pdf/zwu_43.pdf

А тим часом, дуже "оптимістична" замовлена статейка з великими планами та конкурентними цінами, без вказівки часу закінчення будівництва і з використання церковного адмінресурсу.
    Одним словом - "працює команда висококваліфікованих спеціалістів", які не здають вчасно будинки і без необхідних вигод та "реалізують житло за конкурентними цінами".

http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html
    І не можу знайти я на офіційному державному ресурсі те, що вони працюють з 1991 року та були державним підприємством.
    Ірокс зареєстрована 19.02.1996 р. та основною діяльністю на даний час є діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту. будівництво - це їх додаткова діяльність (так зване хоббі).
    Брехня п. Микичака.

20. max krugov

max krugov New Member

Нехотів писати, але мушу, бо тут на форумі якась нездорова ситуація.
    Знаю, що канал 24 це Садового, а Андрійко Садовий хоче хабаря, він не може без цього.
    А Ірокс напевно не поділився ні з ним, ні з Павлівим, ось і зняли про будову на Антонича ролик, в якому брешуть, що ніби нема всіх необхідних дозволів та документів на землю.
    А документи, я особисто всі бачив, там все є, і все законно. Я був в офісі, а хто не бачив документів не читав, а тут дискутує, нехай знайде час, поїде і почитає. А потім нехай тут пише.
    Виникає враження, що тут на форумі є кілька (або хтось один під різними іменами) злих-недобрих людей, яким не подобається квартира чи квартири на Антонича.
    ТАК ПРОДАЙТЕ ЇЇ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ви ж в Ірокса купили за скільки? За 6500 грн/м2, чи за 6700грн/м2, чи може вам ще дали знижку 2%, чи навіть за 8 500 грн/м2
    Купіть собі іншу на Сихові за 10 000.00 грн / м2 чи за 12 000,00 грн/м2 в іншого забудовника, і чекайте там, поки завершать будівництво, чекайте рік чи півтора.
    Я Вам бажаю успіху, якщо Вам не подобається Ірокс, то ідіть своєю дорогою, і не псуйте людям настрій, через свій НЕГАТИВ.
    Я на свою квартиру отримав знижку 2% від 8500 і я за тим не жалію, що оплатив 100 % за 2 тиж.
    І якщо Ірокс навіть не встигне з термінами, то я почекаю, я знав на що іду.
    Інша ситуація, якщо люди орендують і не мають де жити і чекають, то або орендуйте далі, або треба було брати стару гнилу панельку з тараканами і там жити, але Ви б тобі мали квартиру за ті самі гроші в 2 рази меншої площі. Ось і все
    А відносно газу, це справді напевно важко без ХАБАРІВ організувати, але будемо надіятися, що директор Ірокса домовиться і газ в людей буде найближчим часом.

а де твій аватар? :)